Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 2/2/2025 at 10:20 ΠΜ, ο/η arntalia είπε:

Η DHEAS εχει να κανει με τα επινεφριδια αν δλδ επηρεαζονται απο αυξημενη ινσουλινη η αν εχεις αντισταστη στην ινσουλινη. Υπαρχεη εξεταση λεγεται καμπυλη γλυκοζιωμενης κ ινσουλινη γι αυτο τα κοριτσια με πολυκυστικες παιρνουν μετφορμινη ...η τεστοστερονη επηρεαζεξ τα ανδρογονα αν ειναι αυξημενη την Δ4 κ εμπιδειζει την ωορρηξια. @Σοφία21 για τις πολυκυστικες tsh θα σ πει ο ενδοκρινολογος τις τιμες. Εμενα παντα ηταν κατω απο 2 αλλα συλληψη δεν ειχα τωρα ανεβηκε 2,9.... για να εχεις συλληψη πρεπει να πεσει η lh μας ...η tsh πρεπει να αξιολογηθει σε συναρτηση με ολες τις ορμονες...μην απογοητευσαι απλα θελει ψαξιμο. Απλα κοριτσια μου αξιολογουμε ολες τις εξετασεις μαζι σε συναρτηση η μια με την αλλη κ οχι τη καθεμια ξεχωριστα... @Παρασκευαιδου ζαιρα σε χρειαζομαστε εδω δωσε προβλεψεις.... δες μας κ εμας στη γυαλα σου🥺🥺🥺😊😊😊😊😊

Απρίλιο....

• Απαντήσεις 195
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Αχχχ αυτά με τις γραμμές τους! Πότε (δεν) περιμένεις κανονικά κορίτσι μου; Είχες κάνει τεστ ωορρηξίας;

Αύριο-μεθαύριο. Όχι αλλά πήγα γυναικολόγο για Παπ κ είδαμε το ωοθηλακιο 18 χιλ οπότε υπολογίζω ωορρηξία εκείνη ή την επόμενη μέρα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αύριο-μεθαύριο. Όχι αλλά πήγα γυναικολόγο για Παπ κ είδαμε το ωοθηλακιο 18 χιλ οπότε υπολογίζω ωορρηξία εκείνη ή την επόμενη μέρα 

Αν έχεις άλλο τεστ, κάνε αύριο πρωί ένα. Αλλιώς λίγο υπομονη μέχρι μεθαύριο κορίτσι μου. Σπάσιμο νεύρων η αναμονή…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Αχ Σοφάκι μου, κι εσύ με τα όνειρα εε;; & εγώ.. και μου βγαίνουν πάντα τα άτιμα. Τα φίδια είναι εχθρός και γενικά στεναχώρια,  όποτε έχω δει φίδια στο όνειρο μου έχω βρει δυσκολίες μπροστά μου. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω. Ξέρει εκείνος και πότε θα δώσει, και που θα δώσει και αν θέλει να δώσει. Ίσως δεν ήταν η στιγμή μου τι να πω. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι ο άντρας μου το πήρε πιο κατάκαρδα και έχει νεύρα. Μόλις του είπα ότι έχω αιμορραγία κατάλαβε αμέσως ότι τα πράγματα τελείωσαν. Εγώ το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η όλη κατάσταση και το σώμα μου να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Θα το αφήσω να ξεκουραστεί και θα προσπαθήσω μετά το Πάσχα!

και εγώ γι' αυτό προσεύχομαι κορίτσι μου, να φύγει όσο ποιο ανώδυνα γίνεται. Αφού το απέβαλε ο οργανισμός φυσιολογικά να το κάνει μέχρι το τέλος!

Δόξα τω Θεώ έχω εμβρυάκια στην κατάψυξη για αρκετές προσπάθειες. Το θέμα είναι να υπάρχει το ένα το γερό μέσα σε αυτά, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει χρωμοσωματική ανωμαλία επειδή το σπέρμα ήταν πολύ προβληματικό. 

Έχω! Δόξα τω Θεώ! κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσω. Όχι τώρα όμως.  Ευτυχώς θα έχω τη μισή διαδικασία και δεν θα χρειαστεί να κάνω διέγερση. 

Πρώτα με το καλό να ξεκουραστεί το σώμα μου, να επανέλθει η περίοδος μου, να περάσει ο καιρός και μόλις νοιώσω έτοιμη θα το κάνω.!!! 

Κορίτσι μου , περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη.  

Έχεις εμβρυακια και αυτό είναι καλό να μην προτρέχεις για αυτά τα εμβρυακια γτ δεν ξέρεις ούτε οι γιατροί ξέρουν . 

Προσωπικά έκανα 2 εξωσωματικές ,2φορες διέγερση κτλ . Είχα μόλις 4 έμβρυα 2 και 3 ημερών (τοοοοοσοοοο χάλια σπέρμα είχαμε!) και παρόλα αυτά έχω 2 παιδιά από φυσική σύλληψη!!! Για αυτό σου λέω να μην κοιτάς το τωρινό εμβρυακι και να μην το συγκρίνεις. Ευελπιστείς ότι εκεί πέρα σε περιμένει κάποιο .. ή μπορεί και να σου έρθει έτσι. Όταν έχουμε θέμα στο σπέρμα κάποιες φορές βλέπουμε κύησης από φυσιολογική σύλληψη. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι μου , περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη.  

Έχεις εμβρυακια και αυτό είναι καλό να μην προτρέχεις για αυτά τα εμβρυακια γτ δεν ξέρεις ούτε οι γιατροί ξέρουν . 

Προσωπικά έκανα 2 εξωσωματικές ,2φορες διέγερση κτλ . Είχα μόλις 4 έμβρυα 2 και 3 ημερών (τοοοοοσοοοο χάλια σπέρμα είχαμε!) και παρόλα αυτά έχω 2 παιδιά από φυσική σύλληψη!!! Για αυτό σου λέω να μην κοιτάς το τωρινό εμβρυακι και να μην το συγκρίνεις. Ευελπιστείς ότι εκεί πέρα σε περιμένει κάποιο .. ή μπορεί και να σου έρθει έτσι. Όταν έχουμε θέμα στο σπέρμα κάποιες φορές βλέπουμε κύησης από φυσιολογική σύλληψη. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για το αισιόδοξο μνμ. Όπως και να χει θα προχωρήσω, έχει ο Θεός!

Προς το παρόν ο εξωσωματικος σε αντίθεση με τη γυναικολόγο μου είναι πιο αισιόδοξος, θέλει να δώσω μια ευκαιρία σε αυτό το εμβρυάκι, από τη στιγμή που ο σάκος είναι εκεί μου είπε δεν χάθηκε τπτ. Είναι αρνητικό ναι μεν ότι χάλασε το σχήμα αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε μια αιμορραγία. Τι να πω.. συνεχίζω τα φάρμακα κανονικά και βλέπουμε.. 

Δημοσίευση

@melitiniღ σταματησε το αιμα?

@Παρασκευαιδου εγω 4 φορες εμεινα εγκυος με χαλια σπερμα! Τις 2 σου εγγυώμαι ότι ήταν πιο χάλια κι από χαλια! Γτ είχε κάνει πρόσφατα σπερμοδιαγραμμα. Κι όμως εμεινα 4 φορες φυσιολογικα! Βέβαια τότε ο εξωσωματικος ειχε πει ότι κανένας δεν μπορεί να μας αποκλείσει φυσιολογική συλληψη αλλά σε ένα χαλια σπερμα πέφτουν κατά πολύ οι πιθανότητες ανα κυκλο. Μπορεί μ λεει να μεινει στο μήνα  μπορεί κ στα 5 χρόνια.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Λες να υπάρχει περίπτωση λάθους της χοριακης;; 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!κάτι περίεργο συμβαίνει 🤔🤔🤔

Σήμερα που είναι 3 η ημέρα περιόδου δεν έχω σταγόνα αίμα 🙄 που εγώ σηκώνομουν και λερώνομουν από το αίμα 3η ημέρα! Και εχθές σαν 2η ημέρα καμία σχέση με άλλες περίοδους το αίμα! 

Τι γίνεται; Λέτε να ήταν εμφύτευσης;

Για γράψτε μου καμία με παρόμοια εμπειρία και τελικά να ήταν εγκυμοσύνης?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Παρασκευαιδου εγω 4 φορες εμεινα εγκυος με χαλια σπερμα! Τις 2 σου εγγυώμαι ότι ήταν πιο χάλια κι από χαλια! Γτ είχε κάνει πρόσφατα σπερμοδιαγραμμα. Κι όμως εμεινα 4 φορες φυσιολογικα! Βέβαια τότε ο εξωσωματικος ειχε πει ότι κανένας δεν μπορεί να μας αποκλείσει φυσιολογική συλληψη αλλά σε ένα χαλια σπερμα πέφτουν κατά πολύ οι πιθανότητες ανα κυκλο. Μπορεί μ λεει να μεινει στο μήνα  μπορεί κ στα 5 χρόνια.

Αχ αχ αχ…. Εμείς που έχουμε ένα μέτριο σπερμα μια φορά πετύχαμε σύλληψη κ αυτή δεν προχώρησε… Πως πας εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα ;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Λες να υπάρχει περίπτωση λάθους της χοριακης;; 

Κανένα λάθος της χοριακης… Πρωί πρωί ήρθε κυρία στη ώρα της😢😢😢 Εσύ αγάπη πως είσαι; Έχεις αίμα; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!κάτι περίεργο συμβαίνει 🤔🤔🤔

Σήμερα που είναι 3 η ημέρα περιόδου δεν έχω σταγόνα αίμα 🙄 που εγώ σηκώνομουν και λερώνομουν από το αίμα 3η ημέρα! Και εχθές σαν 2η ημέρα καμία σχέση με άλλες περίοδους το αίμα! 

Τι γίνεται; Λέτε να ήταν εμφύτευσης;

Για γράψτε μου καμία με παρόμοια εμπειρία και τελικά να ήταν εγκυμοσύνης?

Καλημερα κοπελα μου δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλά αυτο μου συνέβη τον Δεκέμβριο και ήταν ή ωορηξίας ή καποια ανωμαλία του κύκλου η οποια αποκατασταθηκε μετά..

πότε ειχες τελευταία φορά επαφη.; 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοπελα μου δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλά αυτο μου συνέβη τον Δεκέμβριο και ήταν ή ωορηξίας ή καποια ανωμαλία του κύκλου η οποια αποκατασταθηκε μετά..

πότε ειχες τελευταία φορά επαφη.; 

Καλημέρα Σοφία μου! Πήρα έκανα τεστ εγκυμοσύνης ξανά αλλά τίποτα Τζιφός!! Άρα όντως κάποια ανωμαλία...ίσως δεν έκανα και ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο και τότε λένε είναι πιο ελαφριά η περίοδος...τώρα έχω κάτι σταγόνες αίμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Αχ αχ αχ…. Εμείς που έχουμε ένα μέτριο σπερμα μια φορά πετύχαμε σύλληψη κ αυτή δεν προχώρησε… Πως πας εσύ κορίτσι μου; Πόσο είσαι τώρα ;

Κανένα λάθος της χοριακης… Πρωί πρωί ήρθε κυρία στη ώρα της😢😢😢 Εσύ αγάπη πως είσαι; Έχεις αίμα; 

Καλημέρα κορίτσι, τι κρίμα... Και πίστεψα πως κάποιο λάθος είχε γίνει... Ήταν τόσο έντονη η γραμμή του τεστ σου.. τέλος πάντων, ναι εγώ έχω περίοδο 4η μέρα σήμερα. Γενικά ήταν λίγο πιο "βαριά" η περίοδος αυτή  αλλά μου το είπε και ο γιατρός μου ότι κάπως έτσι θα είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα Σοφία μου! Πήρα έκανα τεστ εγκυμοσύνης ξανά αλλά τίποτα Τζιφός!! Άρα όντως κάποια ανωμαλία...ίσως δεν έκανα και ωορρηξία σε αυτόν τον κύκλο και τότε λένε είναι πιο ελαφριά η περίοδος...τώρα έχω κάτι σταγόνες αίμα

Παρακολούθησε το μήπως είναι ωορηξία αν γενικότερα δεν εχεις μεγάλη ροή εξ’ αρχής αλλιώς μπορεί να έτυχε απλως αυτο το μήνα και να ήρθε ετσι..

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσι, τι κρίμα... Και πίστεψα πως κάποιο λάθος είχε γίνει... Ήταν τόσο έντονη η γραμμή του τεστ σου.. τέλος πάντων, ναι εγώ έχω περίοδο 4η μέρα σήμερα. Γενικά ήταν λίγο πιο "βαριά" η περίοδος αυτή  αλλά μου το είπε και ο γιατρός μου ότι κάπως έτσι θα είναι. 

Καλημερα κοπελα μου καλυτερα ετσι να καθαρίσεις και να ξεκινήσεις ξάνα τις προσπάθειες σου..

ψυχολογικα πως εισαι..;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ααα εμένα πάντως η κούραση ήταν σημάδι και τις δύο φορές! Και μάλιστα στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησε 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Καλά το τεστ εννοείται πως τόσο νωρίς θα έβγαινε αρνητικό. Αν έχεις άλλο κάνε την Κυριακή που ίσως δείξει. Εγώ τίποτα απολύτως! Προχθές είχα πόνους περιόδου για ένα βράδυ, που σχεδόν σε κάθε κύκλο ξεκινάνε δέκα μέρες πριν και έκτοτε τίποτα. Δεν έχω και τεστ και ούτε σκοπεύω να πάρω. Θα περιμένω την Τετάρτη και μετά βλέπουμε. 

Μωρέ λες; Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι κόπωση από τόσο νωρίς. Αλλά δεν είχα και παιδί τότε να κουράζομαι έτσι 🤣

Να σου πω επειδή έχω πολλά τεστ σκέφτομαι μήπως κάνω ανά 2 μέρες 😜 Έτσι να δω αν θα φανεί κάτι νωρίτερα 😅. Εκτός και καταφέρω να ξεχαστω!

Αχ με εσένα θα μας φάει η αγωνία χωρίς τεστ 😜

Δημοσίευση

@annie!@marinamanoulitsa κορίτσια μου που θα πάει θα έρθει ο μήνας που δεν θα έρθει η καταραμένη κ θα γεμίσουνε γραμμούλες τα μάτια σας 🥰🙏

@melitiniღ Γιατί τόσο αργά σε έβαλε για υπέρηχο? κ από βδομάδα θα φανεί η εξέλιξη. Εγ΄ώ δεν θα μπορούσα 2 βδομάδες αναμονή, χώρια που παίρνεις κ τα φάρμακα κ αν δεν πηγαίνει καλά τα παίρνεις τζάμπα. Μήπως να πεις τον γιατρό σου να πας τη Δευτέρα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κοπελα μου καλυτερα ετσι να καθαρίσεις και να ξεκινήσεις ξάνα τις προσπάθειες σου..

ψυχολογικα πως εισαι..;

Είμαι καλά μπορώ να πω. Το άφησα πίσω μου όλο αυτό αρκετά γρήγορα. Ίσως επειδή έχω  τη μικρή και δεν έχω το περιθώριο να το σκέφτομαι πολύ πολυ.

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

@melitiniღ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Στην τελευταια μου αποβολη ετσι ξεκινησε και εμενα,απο στρογγυλος σακος εγινε μισοφεγγαρο,ξαναπηγα μετα απο 2 μερες και ειχε γινει παλι στρογγυλος ο σακος αλλα δυστυχως  ειχαμε δει ελαχιστα εμβρυικα στοιχεία. 

Εγώ θα έλεγα να μην περιμένεις μέχρι 19 του μήνα για υπέρηχο,θα έλεγα να πας αν όχι Παρασκευή τουλάχιστον Δευτέρα να σε δει.

Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο.

στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ αυτό με τ σπερμα μην το σκέφτεσαι. Μπορει να είναι αδύναμο σε ποσότητα κ κινητικότητα αλλά αν έβλεπαν ότι έχει ανώμαλες μορφές πανω τ φυσιολογικου θα σας πήγαιναν για μικρόγονιμοποιηση. Θα σας ειχαν ενημερώσει ότι πάσχει σε μορφολογία.

Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@annie!@marinamanoulitsa κορίτσια μου που θα πάει θα έρθει ο μήνας που δεν θα έρθει η καταραμένη κ θα γεμίσουνε γραμμούλες τα μάτια σας 🥰🙏

@melitiniღ Γιατί τόσο αργά σε έβαλε για υπέρηχο? κ από βδομάδα θα φανεί η εξέλιξη. Εγ΄ώ δεν θα μπορούσα 2 βδομάδες αναμονή, χώρια που παίρνεις κ τα φάρμακα κ αν δεν πηγαίνει καλά τα παίρνεις τζάμπα. Μήπως να πεις τον γιατρό σου να πας τη Δευτέρα?

Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι καλά μπορώ να πω. Το άφησα πίσω μου όλο αυτό αρκετά γρήγορα. Ίσως επειδή έχω  τη μικρή και δεν έχω το περιθώριο να το σκέφτομαι πολύ πολυ.

Α εχεις ήδη ένα παιδάκι.. να σου ζήσει κοπέλα μου.. 

προσπαθείτε καιρό για δεύτερο.;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο.

Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό. 

Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα.

Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.

Αχ κορίτσι καλά έκανε κ έκλεισες την Δευτέρα, δύσκολο αυτό περνάς....Οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Κράτα μικρό καλάθι μέχρι την Δευτέρα κ ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα!!!🙏

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα 🙏🙏🙏🙏

Ότι είναι για καλό!!! ευλογημένο να είναι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αύριο κλείνουμε 2 εβδ με την γρίπη  όλοι στην οικογένεια κάνουν θεραπεία με ταμιφλου κ είναι πολύ καλά μόνο εγώ είμαι χάλια γιατί δν μου δίνουν ταμιφλου όσο δν ανεβάζω υψηλό πυρετό.  ειναι 4η μέρα ευτυχώς δν κάνω πάνω από 38 (δέκατα δλδ) αλλά το θέμα μου είναι ο λαιμός. Υποφέρω στον λαιμό. Έχω φαρυγγτιδα παίρνω ο,τι παίρνετε κ αν αύριο δεν δω βελτίωση θα πάω στο νοσοκομείο γιατί δεν αντέχω άλλο έχω χάσει ήδη 2 κιλά δν μπορώ να φάω ή να πιω. Εννοείται έχουν σταματήσει οι συσπασεις κ δεν γεννάω υπό αυτες τις συνθήκες. Γ αυτό κ δν μπήκα να σας γράψω προσπαθώ να αναρρωσω.   με το καλό στην @ΛΕΥΚΗ ήθελα να της γράψω ότι είναι το πώμα κ να έχει το νου της γιατί είναι σημάδι ότι έρχεται ο τοκετός αλλά μας πρόλαβε γιατί ήδη είναι στο μαιευτήριο κ μάλλον θα έχει το μωράκι της ❤️❤️❤️🩷🩷🩷    Αννιτακι αυτά τα υγρά που έχεις είναι όταν εξαλείφεται ο τράχηλος κ επειδή δν σ έχει δει κολπικά γ αυτό στο αναφέρω να μην αγχώνεσαι. Είναι πολύ καλό σημάδι να βλέπεις πολλά υγρά τώρα σ αυτήν την φάση. Πάτησε στο ίντερνετ σε σάιτ από μαίες ανεξάρτητες θα δεις φωτό πως είναι το πώμα 
    • Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα 🙏🙏🙏🙏 Ότι είναι για καλό!!! ευλογημένο να είναι!
    • Αχ κορίτσι καλά έκανε κ έκλεισες την Δευτέρα, δύσκολο αυτό περνάς....Οι γιατροί αν δεν είναι 100% σίγουροι δεν αποκλείουν τπτ, έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Κράτα μικρό καλάθι μέχρι την Δευτέρα κ ας ελπίσουμε να γίνει το θαύμα!!!🙏
    • Α εχεις ήδη ένα παιδάκι.. να σου ζήσει κοπέλα μου..  προσπαθείτε καιρό για δεύτερο.;
    • Όχι δεν θα περιμένω τόσο, έκλεισα ραντεβού για τη Δευτέρα, θα πάω μετέπειτα τη δουλειά. Το ίδιο μου είπε και ο εξωσωματικος μου. Να πάω αν όχι την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Δεν ξέρω εγώ δεν ελπίζω πολλά, νομίζω πως με την αιμορραγία έφυγε και ο λεκιθικός ασκός από το σάκο, γι' αυτό και χάλασε το σχήμα του, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω μόνο. Μα με μικρογονιμοποίηση πήγαμε κατευθείαν, δεν πήγαμε με απλή εξωσωματική. Οι εμβρυολογοι μου είπαν ότι το σπέρμα ήταν πολύ παθολογικό.  Ναι! ευτυχώς! Σταμάτησε ακόμη από τη Δευτέρα αργά το απόγευμα. Εχθές και σήμερα δεν έχω κάτι. Και στον κολπικό υπέρηχο που μου έκανε η γιατρός εχθές δεν είδε καθόλου αίμα. Η γυναικολόγος μου το έβαλε έτσι, ο εξωσωματικός όμως με έβαλε άρον άρον να πάω αν όχι τώρα την Παρασκευή το αργότερο τη Δευτέρα. Εν τέλη έκλεισα ραντεβού τη Δευτέρα στις 15:00 να πάω μετά τη δουλειά. Ο ένας δεν μου δίνει καθόλου ελπίδες και ο άλλος το αντίθετο, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ στον υπέρηχο άδειο σάκο είδα, αν και η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν βλέπει κι αυτή τπτ αλλά μπορεί και λόγο του σχήματος τώρα να μην βλέπει κάτι. Δεν ξέρω ρε κορίτσια τι να πω, μια μπερδεμένη κατάσταση. Να λυπηθείς, να χαρείς, να ελπίζεις.. δεν ξέρεις τι να κάνεις. Εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα προχωρήσει, θα πάω τη Δευτέρα και θα μου πει αν ο σάκος είναι ακόμα εκεί κενός να πάω για απόξεση, αυτήν την εξέλιξη περιμένω δηλαδή.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...