Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ Elli μου. Μακάρι να πάνε όλα καλά, να είναι καλά το σποράκι και να μεγαλώνει γερό. Τότε θα φύγει ένα βάρος από πάνω μου. Πλέον σε λίγες ώρες θα ξέρουμε. 👶🤍
    • @Xrisa95 μου πως ειστε μ την ιωση;; ελπιζω να ειστε καλυτερα μερα τη μερα!❤️❤️
    • Λευκη μου αρχιζουν τα σημαδακια σιγα σιγα!! 😊 Συχνη επικοινωνια μ το γιατρο κ ολα θ πανε τελεια!!! Κι εγω πιστευω ο γιατρος σε εχει εννοια κ θελει να ανηφορισετε με τα πρωτα σημασια για να αποφυγετε το αγχος κ να ειστε οσο πιο κοντα γινεται... Να μας γραφεις τα νεα σου!!!❤️🤗🌹
    • Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κορίτσι μου! Και εγώ το προηγούμενο βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ.. Είναι λογικό να έχεις άγχος αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται!! Θα περιμένουμε νέα σου, στέλνω άπειρη θετική ενέργεια ✨ 🙏 
    • Μπραβο Αννιτα μου!!!🥰❤️❤️❤️ τελεια τα νεα σας!!! Ο μπεμπαρος ειναι τσουπωτος!!! Θα εχεις μπουτακια να ρουφας!!! Με το καλο ολα!!! 💙🙏🧿🎈✨️ Για τα υγρα δε γνωριζω καθολου.. εμενα η μαια μου περιεγραψε οτι αν σπασουν τα νερα θα νιωσω οπως ανοιγει μια σαμπανια!!!😂😂 σαν να αποβαλλεται ενα πωμα... Κ μου ειπε να δωσω σημασια στο χρωμα κ στην οσμη των υγρων κ να τους ενημερωσω σχετικα.. τα θελουμε διαφανα κ αοσμα... Λογικα δν θ το ζησω σαν εμπειρια.. Θα παω με ραντεβου!!! Ραντεβου στα τυφλα με τους ερωτες της ζωης μου!!!💞💞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...