Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης κι'αν φλεβίσει μωράκια θα γεμίσει στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά❣️ 🫄🤰🫃👼💥

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ από την αρχή έπαιρνα μία prolutex ένεση, μία vasclor κολπικά, salospir, filicin και cyclacur. 

Κορίτσια καλημέρα!

Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, ο σάκος από στρογγυλός που ήταν έχει γίνει σαν μισοφέγγαρο και φαίνεται άδειος.  Δεν διακρίνετε κάτι μέσα ούτε λεκιθικός ασκός οπότε είναι θέμα εβδομάδας να πάω για απόξεση.  Εντάξει προς το παρόν παίρνω τα φάρμακα κανονικά αλλά εγώ ξέρω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και εχθές αυτό που είχα ήταν αποβολή. Πήρα άδεια από τη δουλειά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα ξεκουραστώ όσο μπορώ, δεν έχω σκοπό να πάω και κάπου και προχωράω πάρα κάτω. Όταν σου λέει ο γιατρός πως για 6+2 η εικόνα δεν είναι αυτή που θα περίμενε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. 

Έχει ο Θεός..!!!

Κορίτσι μου λυπάμαι τόσο πολύ... Μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις. Ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού κ εύχομαι να γίνει το θαυματάκι 🙏 🙏 

• Απαντήσεις 181
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ από την αρχή έπαιρνα μία prolutex ένεση, μία vasclor κολπικά, salospir, filicin και cyclacur. 

Κορίτσια καλημέρα!

Τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά, ο σάκος από στρογγυλός που ήταν έχει γίνει σαν μισοφέγγαρο και φαίνεται άδειος.  Δεν διακρίνετε κάτι μέσα ούτε λεκιθικός ασκός οπότε είναι θέμα εβδομάδας να πάω για απόξεση.  Εντάξει προς το παρόν παίρνω τα φάρμακα κανονικά αλλά εγώ ξέρω ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και εχθές αυτό που είχα ήταν αποβολή. Πήρα άδεια από τη δουλειά μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα ξεκουραστώ όσο μπορώ, δεν έχω σκοπό να πάω και κάπου και προχωράω πάρα κάτω. Όταν σου λέει ο γιατρός πως για 6+2 η εικόνα δεν είναι αυτή που θα περίμενε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. 

Έχει ο Θεός..!!!

Κοριτσι μην στεναχωριεσαι,  να πανε ολα καλα απο καρδια;❤️🙏😘

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Κορίτσια εμένα χθές η χοριακη ηταν 1380, το Σάββατο ήταν 558. Με εβαλε να παω στις 11/02 πρώτο υπέρηχο. Θεωρώ οτι θα ακούσουμε καρδούλα, αν βγαίνουν σωστά τα μαθηματικά μου θα είμαι 7η βδομάδα στις 11/02.

Μια χαρά πάει το σποράκι σου!!! Εύχομαι με το καλό να ακούσετε καρδούλα 😊🙏

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Έχει ο Θεός..!!!

Μην προδικαζεις τιποτα μπορει να γινει το θαυμα και να παει καλα. Αλλα και αυτο να μην γινει θα ξανα προσπαθήσεις και θα τα καταφερεις. Μακαρι να αλλαξει η κατασταση.

Δημοσίευση

Έχω υπέρηχο ξανά 19/02 για να δούμε μήπως και αλλάξει κάτι, αν και εγώ το έχω πάρει απόφαση.. βασικά το έχω συνειδητοποιήσει.. αυτό! Δεν θα αλλάξει κάτι, ήρθε για λίγο όσο να πάρουμε μια χαρά & τώρα απλά μας την παίρνει πίσω.. λες και το ήξερα και δεν μπορούσα να χαρώ και ήμουν σε μια διαρκεί συγκράτηση συναισθημάτων και σκέψεων. Ας είναι ευλογημένο..!!! Ο Θεός ξέρει & γιατί δίνει και γιατί παίρνει.

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Έχω υπέρηχο ξανά 19/02 για να δούμε μήπως και αλλάξει κάτι, αν και εγώ το έχω πάρει απόφαση.. βασικά το έχω συνειδητοποιήσει.. αυτό! Δεν θα αλλάξει κάτι, ήρθε για λίγο όσο να πάρουμε μια χαρά & τώρα απλά μας την παίρνει πίσω.. λες και το ήξερα και δεν μπορούσα να χαρώ και ήμουν σε μια διαρκεί συγκράτηση συναισθημάτων και σκέψεων. Ας είναι ευλογημένο..!!! Ο Θεός ξέρει & γιατί δίνει και γιατί παίρνει.

Χριστινα λυπαμαι πολυ για αυτη την εξελιξη.. Διαβαζα τα μηνύματα σου απο το Σεπτεμβρη και εχεις ηδη παλεψει παρα πολυ, ευχομαι να γινει ενα θαυμα.. 

Αυτο παντως που λες για το προαισθημα, το ειχα κ εγω. Ενω ολα ηταν τελεια, χοριακες, υπερηχος και καρδια στις 6 εβδομάδες, ολα τα συμπτώματα εκει, με καποιο τροπο ειχα μια συγκρατηση, ενιωθα πως κατι δεν κολλούσε.. Το βραδυ πριν παω για το υπερηχο που ειδαμε πὼς σταματήσε η καρδια στις 9 εβδομαδες, ειδα στον υπνο μου πως καποιο συγγενικο μου πρόσωπο ειχε φερει στο πατρικο μας σπιτι 2 φιδια.. Δεν έδωσα τοτε σημασια αλλα τωρα που τα σκέφτομαι ισως το σωμα κ το ασυνείδητο να εδιναν σημαδια.. 

Να εχεις πιστη και να προσευχεσαι οπως ειμαι σίγουρη πως κανεις. Σου στελνω πολλες θετικες σκεψεις! 

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Πόσο λυπάμαι 🥺 το έχω ζήσει δύο φορές....και η τελευταία μάλιστα είχα ακούσει και καρδούλα το είχα δει και πλήρη σχηματισμένο το έμβρυο...είναι ότι χειρότερο!ακριβώς αυτό λες και σου παίρνουν πίσω τη χαρά! Συμφωνώ απόλυτα και εγώ σε αυτό!ξέρει ο Θεός! Καλή δύναμη σου εύχομαι 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου και ελπίζω σύντομα να μας πεις ευχάριστα είτε για μια νέα εγκυμοσύνη είτε για ένα θαύμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ κοριτσάκι μου γλυκό.. Ελπίζω σ ένα θαύμα κ μια θετική εξέλιξη. Εχεις έμβρυα στην κατάψυξη; 

Δημοσίευση
στις On 3/2/2025 at 5:57 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις..!

κορίτσια χθες ήταν το πικ.

αν έχω ωορηξία αυτό το μήνα θα ήταν χθες ή σήμερα λογικά.. 

IMG_6940.jpeg

Φαίνεται να έπεσε κορίτσι μου λογικά έγινε 2 ή 3 του μήνα η ωορρηξία σου εγώ θα είχα και επαφή σήμερα στην θέση σου και επειδή δεν τα χρησιμοποιείς καιρό τα τεστ εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα και σήμερα να δει πως είναι 

πάντως τα τεστ ωορρηξίας σε άλλες πιστώσεις έχει 1 μέρα πικ άλλες 2 μέρες 

σε 2 βδομάδες εύχομαι να μας στείλεις το θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Φαίνεται να έπεσε κορίτσι μου λογικά έγινε 2 ή 3 του μήνα η ωορρηξία σου εγώ θα είχα και επαφή σήμερα στην θέση σου και επειδή δεν τα χρησιμοποιείς καιρό τα τεστ εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα και σήμερα να δει πως είναι 

πάντως τα τεστ ωορρηξίας σε άλλες πιστώσεις έχει 1 μέρα πικ άλλες 2 μέρες 

σε 2 βδομάδες εύχομαι να μας στείλεις το θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🥰

Μακάρι κορίτσι μου 🤞🏼♥️

Χθες 1, 2 είχαμε επαφές.. χθες δεν είχαμε..

σήμερα εκανα αυτό το τεστ το πικ ηταν στις 2 οπότε δεν ξέρω πότε μπορεί να έγινε πιθανόν η ωορηξία

IMG_6942.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου 🤞🏼♥️

Χθες 1, 2 είχαμε επαφές.. χθες δεν είχαμε..

σήμερα εκανα αυτό το τεστ το πικ ηταν στις 2 οπότε δεν ξέρω πότε μπορεί να έγινε πιθανόν η ωορηξία

IMG_6942.jpeg

Θα μετράς από την Κυριακή και μετά αφού βγήκε τότε πιο έντονο. 15 με 16 δεν θα πρέπει να δεις περίοδο 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Χριστινα λυπαμαι πολυ για αυτη την εξελιξη.. Διαβαζα τα μηνύματα σου απο το Σεπτεμβρη και εχεις ηδη παλεψει παρα πολυ, ευχομαι να γινει ενα θαυμα.. 

Αυτο παντως που λες για το προαισθημα, το ειχα κ εγω. Ενω ολα ηταν τελεια, χοριακες, υπερηχος και καρδια στις 6 εβδομάδες, ολα τα συμπτώματα εκει, με καποιο τροπο ειχα μια συγκρατηση, ενιωθα πως κατι δεν κολλούσε.. Το βραδυ πριν παω για το υπερηχο που ειδαμε πὼς σταματήσε η καρδια στις 9 εβδομαδες, ειδα στον υπνο μου πως καποιο συγγενικο μου πρόσωπο ειχε φερει στο πατρικο μας σπιτι 2 φιδια.. Δεν έδωσα τοτε σημασια αλλα τωρα που τα σκέφτομαι ισως το σωμα κ το ασυνείδητο να εδιναν σημαδια.. 

Να εχεις πιστη και να προσευχεσαι οπως ειμαι σίγουρη πως κανεις. Σου στελνω πολλες θετικες σκεψεις! 

Αχ Σοφάκι μου, κι εσύ με τα όνειρα εε;; & εγώ.. και μου βγαίνουν πάντα τα άτιμα. Τα φίδια είναι εχθρός και γενικά στεναχώρια,  όποτε έχω δει φίδια στο όνειρο μου έχω βρει δυσκολίες μπροστά μου. 

Έχει ο Θεός! Κάθε εμπόδιο για καλό θα πω. Ξέρει εκείνος και πότε θα δώσει, και που θα δώσει και αν θέλει να δώσει. Ίσως δεν ήταν η στιγμή μου τι να πω. Αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι ο άντρας μου το πήρε πιο κατάκαρδα και έχει νεύρα. Μόλις του είπα ότι έχω αιμορραγία κατάλαβε αμέσως ότι τα πράγματα τελείωσαν. Εγώ το μόνο που εύχομαι τώρα είναι να τελειώσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η όλη κατάσταση και το σώμα μου να επανέλθει στα φυσιολογικά του. Θα το αφήσω να ξεκουραστεί και θα προσπαθήσω μετά το Πάσχα!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღκοριτσι μ όντως οι πιθανότητες δ ειναι με τ μερος σου.. ελπίζω τουλάχιστον αν είναι να φύγει, να γινει φυσιολογικα να μην ταλαιπωρηθείς. Εχεις αλλά εμβρυακια σε περίπτωση που δ πάει καλα?

και εγώ γι' αυτό προσεύχομαι κορίτσι μου, να φύγει όσο ποιο ανώδυνα γίνεται. Αφού το απέβαλε ο οργανισμός φυσιολογικά να το κάνει μέχρι το τέλος!

Δόξα τω Θεώ έχω εμβρυάκια στην κατάψυξη για αρκετές προσπάθειες. Το θέμα είναι να υπάρχει το ένα το γερό μέσα σε αυτά, γιατί αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει χρωμοσωματική ανωμαλία επειδή το σπέρμα ήταν πολύ προβληματικό. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ κοριτσάκι μου γλυκό.. Ελπίζω σ ένα θαύμα κ μια θετική εξέλιξη. Εχεις έμβρυα στην κατάψυξη; 

Έχω! Δόξα τω Θεώ! κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσω. Όχι τώρα όμως.  Ευτυχώς θα έχω τη μισή διαδικασία και δεν θα χρειαστεί να κάνω διέγερση. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katiana1987 είπε:

@melitiniღλυπάμαι ειλικρινά κορίτσι μου. Εύχομαι να μπορέσεις να το "ξεπεράσεις" σύντομα και να προσπαθήσεις και πάλι!

Πρώτα με το καλό να ξεκουραστεί το σώμα μου, να επανέλθει η περίοδος μου, να περάσει ο καιρός και μόλις νοιώσω έτοιμη θα το κάνω.!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Πως είστε;; Εγώ περιμένω σε 8 μέρες, την άλλη Τετάρτη δηλαδή…δεν έχω ελπίδες αυτόν τον μήνα..ίσως ψυχολογικά το έχω πάρει στην άρνηση, δεν ξέρω. Ωστόσο, προσπαθώ να χαίρομαι την κάθε στιγμή και να κάνω πράγματα που ως έγκυος δεν θα μπορώ. Σαλάτες από έξω, κρασιά κλπ 😅😝 @Eliza Kats εμείς νομίζω είμαστε μαζί. Εχεις κανένα σημάδι;;

Αχ μαζί είμαστε ναι! Εγώ δεν ξέρω αν περιμένω Δευτέρα ή Τετάρτη, γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν είμαι σίγουρη πότε έγινε η ωορρηξία. 

Ρε φίλη είμαι από χθες που κουράζομαι εύκολα. Λες να έγινε κάτι; Αλλά δεν είναι πολύ νωρίς; Και με πιάνουν και κάτι πονακια στην μήτρα. Εννοείται δεν κρατήθηκα και έκανα το πρωί τεστ 😅 Εννοείται αρνητικό τόσο νωρίς που είναι 😅 

Αχ κι εγώ το έριξα έξω αυτό το μήνα γιατί αυτό το μήνα έκοψα και τον θηλασμό οπότε ήπια τα ποτάκια μου! Ευκαιρία ήταν! 

Εσύ πως νιώθεις;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Έχει ο Θεός..!!!

Κρίμα βρε κορίτσι μου... Ο γιατρός δλδ σου άφησε ελπίδες;

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Γιατί σου έβαλε υπέρηχο τόσο αργά; Αν δεν προχωράει δεν θα φανεί την επόμενη εβδομάδα; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Λυπάμαι πολύ... Ξέρω πως νιώθεις.. ξέρω τι νιώθεις.. μια αγκαλιά μεγάλη από εμένα.

Δημοσίευση

@melitiniღ λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Στην τελευταια μου αποβολη ετσι ξεκινησε και εμενα,απο στρογγυλος σακος εγινε μισοφεγγαρο,ξαναπηγα μετα απο 2 μερες και ειχε γινει παλι στρογγυλος ο σακος αλλα δυστυχως  ειχαμε δει ελαχιστα εμβρυικα στοιχεία. 

Εγώ θα έλεγα να μην περιμένεις μέχρι 19 του μήνα για υπέρηχο,θα έλεγα να πας αν όχι Παρασκευή τουλάχιστον Δευτέρα να σε δει.

Δημοσίευση

Λοιπόν ενημέρωση από το θέατρο του παραλόγου… Έκανα ένα clear blue αυτό με το σταυρό, βγήκε μια απειροελάχιστα άχνη γραμμή αλλά παχιά,με λίγο κόπο τη βλέπεις.. Παράλληλα σκουπίζομαι κ έχω  καφέ-ροζ στο χαρτί λέω να τη η κυρία ήρθε.. Εξάτμισης η γραμμή.. Ξανά σκουπίζομαι το ίδιο, βάζω σερβιέτα. Σε καμμία ώρα πάω τουαλέτα, πεντακάθαρη η σερβιέτα κ τίποτα στο σκούπισμα. Κάποιος με τρολαρει αλήθεια!!! Εν τω μεταξύ πονάω λέω έρχεται δε γίνεται..

Δημοσίευση

@melitiniღ αυτό με τ σπερμα μην το σκέφτεσαι. Μπορει να είναι αδύναμο σε ποσότητα κ κινητικότητα αλλά αν έβλεπαν ότι έχει ανώμαλες μορφές πανω τ φυσιολογικου θα σας πήγαιναν για μικρόγονιμοποιηση. Θα σας ειχαν ενημερώσει ότι πάσχει σε μορφολογία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ μαζί είμαστε ναι! Εγώ δεν ξέρω αν περιμένω Δευτέρα ή Τετάρτη, γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο και δεν είμαι σίγουρη πότε έγινε η ωορρηξία. 

Ρε φίλη είμαι από χθες που κουράζομαι εύκολα. Λες να έγινε κάτι; Αλλά δεν είναι πολύ νωρίς; Και με πιάνουν και κάτι πονακια στην μήτρα. Εννοείται δεν κρατήθηκα και έκανα το πρωί τεστ 😅 Εννοείται αρνητικό τόσο νωρίς που είναι 😅 

Αχ κι εγώ το έριξα έξω αυτό το μήνα γιατί αυτό το μήνα έκοψα και τον θηλασμό οπότε ήπια τα ποτάκια μου! Ευκαιρία ήταν! 

Εσύ πως νιώθεις;

Ααα εμένα πάντως η κούραση ήταν σημάδι και τις δύο φορές! Και μάλιστα στην πρώτη εγκυμοσύνη ξεκίνησε 6 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Καλά το τεστ εννοείται πως τόσο νωρίς θα έβγαινε αρνητικό. Αν έχεις άλλο κάνε την Κυριακή που ίσως δείξει. Εγώ τίποτα απολύτως! Προχθές είχα πόνους περιόδου για ένα βράδυ, που σχεδόν σε κάθε κύκλο ξεκινάνε δέκα μέρες πριν και έκτοτε τίποτα. Δεν έχω και τεστ και ούτε σκοπεύω να πάρω. Θα περιμένω την Τετάρτη και μετά βλέπουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@melitiniღ αυτό με τ σπερμα μην το σκέφτεσαι. Μπορει να είναι αδύναμο σε ποσότητα κ κινητικότητα αλλά αν έβλεπαν ότι έχει ανώμαλες μορφές πανω τ φυσιολογικου θα σας πήγαιναν για μικρόγονιμοποιηση. Θα σας ειχαν ενημερώσει ότι πάσχει σε μορφολογία.

Ισχύει αυτό. Και εμάς ένας γιατρός παλιά, λόγω του ότι είχαμε φυσιολογικές μορφές μόνο 1%, μας είπε κατευθείαν αυτό. Δηλαδή αναμονή να φτιάξει και αν δεν, μικρογονιμοποίηση. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Λοιπόν ενημέρωση από το θέατρο του παραλόγου… Έκανα ένα clear blue αυτό με το σταυρό, βγήκε μια απειροελάχιστα άχνη γραμμή αλλά παχιά,με λίγο κόπο τη βλέπεις.. Παράλληλα σκουπίζομαι κ έχω  καφέ-ροζ στο χαρτί λέω να τη η κυρία ήρθε.. Εξάτμισης η γραμμή.. Ξανά σκουπίζομαι το ίδιο, βάζω σερβιέτα. Σε καμμία ώρα πάω τουαλέτα, πεντακάθαρη η σερβιέτα κ τίποτα στο σκούπισμα. Κάποιος με τρολαρει αλήθεια!!! Εν τω μεταξύ πονάω λέω έρχεται δε γίνεται..

Αχχχ αυτά με τις γραμμές τους! Πότε (δεν) περιμένεις κανονικά κορίτσι μου; Είχες κάνει τεστ ωορρηξίας;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...