Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Άμα εξαιρέσεις την τσιριδα, τι γλυκούλα που είναι η μεγάλη σου!! ❤️❤️ Εμείς δεν έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης... Εκτός από χθες... Στις 3 το ξημέρωμα, κάπως τα έφερε η μοίρα και ήταν και τα δύο παιδιά στο κρεβάτι. Πάω να αφήσω το μωρό στο λίκνο του όταν κοιμήθηκε για τα καλά και ο μεγάλος άρχισε ένα κλάμααα... Όλη η γειτονιά μας άκουσε! Που του κάνα το κακό και του τον πήρα ενώ τον ήθελε μαζί του για να κοιμηθεί... Το μωρό δεν πήρε χαμπάρι όμως Ε... Τάβλα 🤣🤣 ενώ ο άλλος έκλαιγε για κάνα μισάωρο λες και τον έσφαζαν 🥲
    • Κι εγώ έχω 4 μεγάλα Dr brown και ένα nuk και τα χρησιμοποιώ όλα. Το nuk μάλιστα το αφήνω για την πεθερά που δεν βλέπει ούτε με γυαλιά για να βάλει σωστά το νερό όταν λείπω στη δουλειά, γιατί στα άλλα έδινε στο μωρό λιγότερο γάλα 🤣. Εμένα πλέον ο μικρός με σπρώχνει και με κλωτσαει στον θηλασμό, αλλά πατάω κι εγώ το στήθος μου κ βλέπω ότι η ροή έχει μειωθεί. Αναμενόμενο ήταν από τη στιγμή που χάνω γεύματα με τη δουλειά.  https://www.bestprice.gr/item/2155839097/mimijumi-plastiko-bibero-me-thhlh-silikonhs-kata-twn-kolikwn-0m-beige-red-240ml-m-0002l.html https://www.mysunshine.gr/moro/elhee-mpimpero-apo-iatriki-silikoni-330ml-blush.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA74G9BhAEEiwA8kNfpZGI1XrCY_dY5l0O7Sa32g9Um5Jkt_t_NQ7KzxTRwBdh0gvfI0IDOxoCaRUQAvD_BwE Αυτά τα μπιμπερό τα έχεις δει;; Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αξίζουν. 
    • Ο,τι λες μου είναι πολύ γνώριμο. Και το ότι έκλαιγε σαν να το βασάνιζαν, και ότι κοιμάται μόνο στήθος και λίγο να αναπνεύσεις θα ξυπνήσει, και το ότι παράταγε τη θηλή για να βάλει το χέρι στο στόμα ή ότι μπερδευε το χέρι του με τη θηλή και πιπιλαγε για ώρες εκείνο 🤣 αλλάζουν αυτά, στρώνουν ευτυχώς. Και το χέρι να βάζει στο στόμα μπορεί να το κάνει για να ηρεμήσει μόνο του, για self soothing που λέμε στο χωριό μου. Έτσι κι αλλιώς μετά από λίγο θα βάζει το χέρι στο στόμα σε κάποιο αναπτυξιακό ορόσημο, και μετά όταν θα βγάζει δόντια. Δεν γλιτώνεις με το χέρι στο στόμα 😆 Τώρα ευτυχώς εμάς είναι στην περίοδο που δεν έχει άλμα κι έχουμε βρει την υγειά μας κάπως. Μπορεί και στο τσακιρ κέφι να κάνει και 4ωρο ύπνο, συνήθως είμαστε στο 2,5ωρο πάντως τα βράδια 🥲 Βαμπίρ κανονικό το πρώτο διάστημα. Ούτε εμάς του αρέσει ο ήλιος απευθείας πάνω του, μόνο λίγο στα πόδια το βάζω να τον χτυπάει. Αλλά το πρωί συνήθως είναι ήρεμος στο ριλαξ. Τα απογεύματα τιποτα... Σήμερα πχ, από τις 4 μέχρι τις 9 δεν έκατσε στο ριλαξ, από αγκαλιά σε αγκαλιά ήταν 🥲
    • Πάντως κ εμείς είμαστε σε άλμα ανάπτυξης.... 8η βδομάδα εδώ.  Μιλάμε δεν ξεκολλάει από το βυζι ..... 
    • Κορίτσι μου ναι ήδη έχω ρωτήσει μια γνωστή παιδίατρο και θα δούμε αν θα αλλάξουμε και γενικά γτ την τελευταία φορά θεωρώ ότι μας ξεπεταξε! Προσπαθεί να μπουσουλησει η Ισμήνη -Μαρία; Ωω πάει πολύ καλά η μπουμπού! 🧿 Όχι, ούτε εγώ νιώθω έτοιμη να αποθηλασω ακόμη, απλώς θα ήθελα να τρώει κι άλλα για να αυξηθεί ο χρόνος μεταξύ των θηλασμών λίγο..γτ με την πιπίλα μου πλήγωσε πάλι το στήθος.. τώρα που είναι κοιμισμένος κατάφερα να του δώσω λίγο και το αριστερό που δε θέλει..μόνο έτσι κάποιες φορές το δέχεται..τι κρύες κομπρεσέρ βάζω, block feeding κτλ αυτός θέλει μόνο το δεξί..αχχ 🥴🥴 δεν πειράζει, το αποδέχτηκα και προχωράω!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...