Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Φιλη, δεν είναι σωστό να αποφασίσεις εσύ, με τι γνώση και τι εμπειρία; Ο γιατρός σου είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Εφόσον υπάρχει τέτοια διάσταση απόψεων, εγώ θα έπαιρνα και δεύτερη (τρίτη) γνώμη. Θεωρώ ότι υπάρχουν πρωτόκολλα για τον τρόπο που γίνεται η εμβρυομεταφορά σε κάθε περίπτωση. Εφόσον υπάρχει παράγοντας θρομβοφιλίας, είναι συγκεκριμένα τα βήματα.  Δεν ξέρω τι γίνεται στην περίπτωση των αντισωμάτων ΑΝΑ, ίσως κάποια άλλη κοπέλα τα γνωρίζει. Εγώ σε όλες τις ετ έχω πάρει κορτιζόνη, επειδή πίστευε ο γιατρός μου. Άλλοι δίνουν άλλοι δεν δίνουν. Το ίδιο και με την ηπαρίνη, κάποιες φορές δίνουν προληπτικά. Αφού υπάρχει θέμα θρομβοφιλίας δεν θα έπρεπε να σου δώσει έστω τον πρώτο καιρό; Λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό... Και γιατί να κάνετε την ετ χωρίς καθόλου φάρμακα; Πρέπει να κάνει ετ με τον τρόπο που είναι ενδεδειγμένο για σένα, ανάλογα με το προφίλ και τον κύκλο σου.    
    • Εσένα η παιδίατρος πως σου είπε να το πας με τις εισαγωγές ; Τι σου είχε πει ; 
    • Φαίνεται να έπεσε κορίτσι μου λογικά έγινε 2 ή 3 του μήνα η ωορρηξία σου εγώ θα είχα και επαφή σήμερα στην θέση σου και επειδή δεν τα χρησιμοποιείς καιρό τα τεστ εγώ θα έλεγα να κάνεις ένα και σήμερα να δει πως είναι  πάντως τα τεστ ωορρηξίας σε άλλες πιστώσεις έχει 1 μέρα πικ άλλες 2 μέρες  σε 2 βδομάδες εύχομαι να μας στείλεις το θετικό τεστ εγκυμοσύνης 🥰
    • @melitiniღλυπάμαι ειλικρινά κορίτσι μου. Εύχομαι να μπορέσεις να το "ξεπεράσεις" σύντομα και να προσπαθήσεις και πάλι!
    • Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να απαντήσω... @nanoukoμου κι εγώ θα "παρακούσω" την παιδίατρο μας στο θέμα φαγητό γιατί δε συμφωνώ μαζί της. Αν εσύ νιώθεις πως υπάρχουν λόγοι να μην την εμπιστεύεσαι, καλύτερα να πας κάπου αλλού.  @Christi.D.όταν φτάσει κι εμένα τα 8 κιλά, θα κάνω πάρτι!!! Αν θέλετε να αποθηλάσετε κορίτσια μου να το κάνετε. Οι θηλασμοί δε μειώνονται ιδιαίτερα με την εισαγωγή των στερεών τροφών. Τουλάχιστον εγώ έχω ήδη μόνη διαφορά που έχω δει είναι στο χρόνο και όχι στη συχνότητα.  Εγώ πάλι είμαι ικανοποιημένη από τη σίτιση της Ισμήνης-Μαρίας. Έχει ξεκινήσει και δειλά δειλά αυξάνει τα γραμμάρια που τρώει.  Αυτό το άλμα δεν το έχω πολύ καταλάβει να πω την αλήθεια μέχρι στιγμής. Τις τούμπες τις έχει κάνει εδώ και περίπου 1 μήνα. Πλέον προσπαθεί να μπουσουλήσει.  Υγ. Κάτι που είχα ξεχάσει να απαντήσω... εμένα μου έχει μείνει 1,5 κιλό και λίγη κοιλίτσα ακόμα. Η τομή ίσα που φαίνεται πια! Νομίζω πως σε λίγους μήνες θα την ψάχνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...