Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου ναι μίλησα αλλά μου είπε ότι δεν είναι ανησυχητικο το να φύγει το πώμα από μόνο του αν δεν συνοδεύεται είτε με συσπάσεις η με πέτρωμα η έστω με κάποιο αλλά σύμπτωμα τοκετού! Πάντως δεν είχα τίποτα αλλο από το πρωί πέρα από τα συνηθισμένα άρα δεν ανησυχώ! Μου είπε επίσης ότι όταν φύγει το πώμα μπορεί και μετά από 2 εβδομάδες να γεννήσω μπορεί και μετά από 2 μέρες δεν είναι στάνταρ! Αυτό που μου είπε όμως είναι ότι αν δω αίμα τότε να πάω με την βαλίτσα μου στο νοσοκομείο! Εμένα δεν είχε καθόλου αίμα ούτε καφέ! Ίσως πρέπει να πάρεις τον γιατρό σου! Πώς είσαι τώρα?
    • 8 και κάτι,συμπάσχω απόλυτα 😆😆 Παρέα να πάμε να περάσουμε επιτροπή για την αναπηρική 😂😂
    • Αχ βρε κορίτσι μου περαστικά ταλαιπωρία τώρα για όλους σας αυτές οι μέρες αλλά τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάτσει μέσα (ότι χειρότερο για τα παιδάκια τώρα αυτό)  υπομονή να περάσει σιγά σιγά  ενταξει θα βρείτε και νονο μωρέ δεν σας κυνηγάει κανείς.. εμένα μου είχαν μπει για την μπέμπα η φίλη ότι θέλει να γίνει νονά πριν καν μείνω έγκυος οπότε το ήξερα από νωρίς 😊
    • Κορίτσι μου όντως πιστεύω πως σας πάει λίγο αργά με το θέμα φαγητό  Που και εμένα με πάει αργά αλλά νομίζω εσένα το πάει ακόμα πιο αργά  Εμείς τρώμε 2 γεύματα ένα με φρούτα και ένα με λαχανικά (άσχετα που δεν της αρέσουν ) και σε μια βδομάδα θα βάλουμε το κρέας  τα κιλάκια του μια χαρά τα ακούω εγώ πάντως εμένα ούτε 7 δεν έχει πάει ακόμα 🤷‍♀️
    • Χριστινα λυπαμαι πολυ για αυτη την εξελιξη.. Διαβαζα τα μηνύματα σου απο το Σεπτεμβρη και εχεις ηδη παλεψει παρα πολυ, ευχομαι να γινει ενα θαυμα..  Αυτο παντως που λες για το προαισθημα, το ειχα κ εγω. Ενω ολα ηταν τελεια, χοριακες, υπερηχος και καρδια στις 6 εβδομάδες, ολα τα συμπτώματα εκει, με καποιο τροπο ειχα μια συγκρατηση, ενιωθα πως κατι δεν κολλούσε.. Το βραδυ πριν παω για το υπερηχο που ειδαμε πὼς σταματήσε η καρδια στις 9 εβδομαδες, ειδα στον υπνο μου πως καποιο συγγενικο μου πρόσωπο ειχε φερει στο πατρικο μας σπιτι 2 φιδια.. Δεν έδωσα τοτε σημασια αλλα τωρα που τα σκέφτομαι ισως το σωμα κ το ασυνείδητο να εδιναν σημαδια..  Να εχεις πιστη και να προσευχεσαι οπως ειμαι σίγουρη πως κανεις. Σου στελνω πολλες θετικες σκεψεις! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...