Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• ναι το θυμαμαι αυτο το ειχες ξαναπει νομιζω και καπως ετσι το χω στο νου μου κι εγω να το κανουμε. Ομως παρατηρησα οτι τις τελευταιες φορες καναμε πριν το θετικο, τη μερα του θετικου, ισως την επομενη και μετα ξανα μεχρι την επομενη περιοδο τιποτα. Δεν ξερω τι παθαινω μετα, αρχιζει πρηζεται το στηθος, φευγουν τα πολλα υγρα της ωορρηξιας και μπαινω σε μουντ προ περιόδου ενώ εχουμε ακόμη 1,5 βδομαδα! 
    • @Lilaki93 οι πιθανότητες να μείνεις εγκυος σε κάθε κυκλο, σε εναν γυναικειο οργανισμό ρολοι κ με ενα σουπερ σπερμα και με επαφή στις γονιμες είναι μόλις 20 με 25%. Ναι μπορεί να συμβεί με μια επαφή, ναι μπορει να σ πάρει και ενα χρόνο. Έχω παρατηρήσει ότι τ περισσότερα ζευγαρια δ έχουν ικανό αριθμό επαφών γενικά, υπολογίζουν στο περίπου τις γονιμες και επικεντρωνονται εκεί κ μερικές φορές ούτε κ εκεί. Μετά σταματάνε τιε επαφες κ όταν έρχεται περιοδος έρχεται κ η απογοήτευση ενώ μπορεί να μην πέτυχαν καν την ωορηξια. Ίσως δηλ να κάνεις νωριτετα η αργότερα από ότι περιμένεις. Να μην πιασεις καν τ γόνιμο παράθυρο κ τζαμπα να περιμένεις. Ακούγοντας από τ περίγυρο για ζευγαρια να λένε ότι εμειναν με τ υγρα πχ τυχαια, θεωρούμε ότι θα τ πετάξει ο άλλος μεσα κ θα πιάσουμε σίγουρα. Αμ δε! Και γω την 1η φορά ετσι νομιζα. Έλεγα μένουν με τ υγρα, εμείς με φουλ σεξ θα μείνω στανταρ. Κ εκεί τρως την 1η μεγάλη ητα. Και μετά σε πιάνει το άγχος. Ενώ ένας χρόνος προσπαθειων είναι ένας νορμαλ μέσος όρος για ένα υγιή ζευγαρι με συχνές επαφες. Μ ελεγε μια φίλη μ εγω αργησα να πιάσω τη μικρή έκανα 6 μήνες. Λέω μην τ πεις πάρα έξω θα σε κοροϊδεύουν.
    • Καλησπέρα!!! Μήπως να δοκιμάσεις να βγάλεις τόσο όσο να μη τρέχει μόνο του και μετά να την βάλεις στο στήθος;; Μη της δίνεις αυτό που έβγαλες με μπουκάλι, βάλτο κατάψυξη για να έχεις κι απόθεμα για αργότερα. Αηδιάζει με το μπουκάλι;;;
    • Και εγώ της γρίπης έκανα και του κοκκύτη. Δεν είναι υποχρεωτικά εννοείται. Απλά μου τα πρότεινε η γιατρός ως συμβουλή. Στον πρώτο είχα κάνει και για κοβιντ.
    • Όπως λέει κ η @_piripiri_ ειναι ξεκαθαρα στο παιδι ! Η μεγαλη μου δεν εκατσε καθολου στο ριλαξ , έκλαιγε ασταμάτητα κ ήθελε μόνο αγκαλιά κ μαρσιπο. Η μικρή αντιθέτως δυσανασχετεί στην πολύ αγκαλιά,  θέλει να κάθεται στο ριλαξ ήρεμη και να κοιμάται μόνη της 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...