Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλυσπερα σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα ειμαι καινουργια εδω τελευτεα περιοδο 7-1-25 κι περιμενω 4 φεβρουαριου σε 4μερες δλδ απο την ωοριξια κι μετα νιωθω πονοι περιοδου αναδιαστηματα φευγουν κι ερχονται σημερα ειχα μια ζαλαδα κι μια ταση για εμετο ειμαι 25 μερα του κυκλου μου μπορει να ειναι σημαδι εγκυμοσηνης σας ευχαριστω πολυ ευχομαι ολες με ενα θετικο τεστ🤗

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 31/1/2025 at 6:39 ΜΜ, ο/η MARIA ZIAGKA είπε:

Καλυσπερα σας ευχομαι να ειστε ολοι καλα ειμαι καινουργια εδω τελευτεα περιοδο 7-1-25 κι περιμενω 4 φεβρουαριου σε 4μερες δλδ απο την ωοριξια κι μετα νιωθω πονοι περιοδου αναδιαστηματα φευγουν κι ερχονται σημερα ειχα μια ζαλαδα κι μια ταση για εμετο ειμαι 25 μερα του κυκλου μου μπορει να ειναι σημαδι εγκυμοσηνης σας ευχαριστω πολυ ευχομαι ολες με ενα θετικο τεστ🤗

Θα μπορούσε κορίτσι μου.. αλλά θα μπορούσε να είναι απλώς κ συμπτώματα περιόδου. Θες να μας πεις τα νέα σου;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Eirinistzναι κουλουρι θεσσαλονικης. Κραταω ένα κομματι στο χερι μ κ της τ βαζω στο στομα, τ πιπιλαει, τ σαλιωνει κ σιγα σιγα τ μασάει. Ετσι λιγο απασχολείται. Μην φανταστείς οτι τρωει για να χορτάσει πχ. 
    • Καλησπέρα κορίτσια!!    @ΜαρίαΔημήτρης ωχ το κορίτσι… μάλλον κάποια δυσανεξία στην πρωτεΐνη του κρέατος ; Όταν πάτε στον αλλεργιογόνο πες μας τι θα σας πει..  @Diwni το κουλούρι έχει σουσάμι πάνω ; Της δίνω και εγώ λίγο ψωμάκι και της αρέσει πολύ😆  Εμεις 3 μέρες τώρα κάναμε εισαγωγή στις φακές. Ξετρελάθηκε!! Το μοσχάρι το τρώει και αυτό αλλά όχι με τέτοια ευχαρίστηση. Το κοτόπουλο , ούτε να το δει..  Εχω δοκιμάσει με το κοτόπουλο να της βάλω γλυκοπατάτα ή κολοκύθα αλλά και πάλι τρώει πολύ λίγο. Θα το μάθει σιγά σιγά που θα πάει. Έχει προτιμήσεις το κορίτσι μου!🤣
    • @ΜαρίαΔημήτρης ελα ρε συ η ψυχουλα. Πολυ ταλαιπωρία! Μακάρι να τ ξεπεράσει γρήγορα. Γραψε να μας πεις τι σου ειπε. Εμεις πηγαμε παιδιατρο την Παρασκευή, ακριβώς 6 μηνων. 7800 κ 72 πόντους. Ξεκινησε τρωει κανονικα το φρούτο της κ τ μεσημεριανό της. Σήμερα εκανα εισαγωγή στο μοσχαρι και ειπε ο γιατρός 4 5 μερες να δίνω μοσχαρι κ δυο κοτοπουλο. Της αρεσε μπορω να πω, εφαγε καλη ποσότητα. Επισης μας ειπε να ξεκινήσουμε κ απογευματινο, αστρακι η τραχανά αλλα ακομα δ αξιώθηκα γτ ειμαστε στα περα δώθε με τις δραστηριότητες των μεγάλων. Θα τ εισαγω τις επόμενες μέρες. Ρε κορίτσια μη με δει να τρωω η να πινω κατι. Κανει σαν τρελό. Ειδικα αμα την εχω αγκαλια μ τραβαει τ χερι και κανει ωωωωωω κ ανοιγει τ στομα. Της αρεσει πολυ να μασαει. Της έδωσα λιγο κουλουρι, λιγο ψωμί, λιγο ψητό κοτοπουλο. Απο τ αλλο μηνα Μ είπε ο παιδίατρος να της δίνω κανονικα κουλουρι στο χεράκι. Τωρα ίσα ίσα να γλείφει αφου δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον. Κατα τ αλλα θελει συνεχεια σχεδον αγκαλια. Οπουδήποτε αλλού μετα απο λίγο γκαριζει. Κατα τ αλλα τα παμε πολυ καλα. Και με τ προγραμμα των κοριτσιών ποτε παμε απο Δευτέρα σε Παρασκευή χαμπαρι δ παιρνω.
    • Καλη επιτυχία σε ολα θα πω εγω(ειδικα με τους μαστορους),να φτιαχτούν όπως τα φαντάζεσαι κ ακόμα καλύτεραα!!
    • Το πλει ρουμ είναι στον πάνω όροφο που είναι τα δωμάτια ενώ το σαλόνι κάτω στο ισογειο. Οπότε έχω οραματιστεί ότι όταν είμαστε πάνω θα παίζει λίγο και θα μας αφήνει ήσυχους 😅 και κάτω θα έχει τα υπόλοιπα παιχνίδια τα μικροτερα όταν καθόμαστε όλοι μαζί. Τώρα τι θα βγει στην πράξη οψομεθα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...