Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λευκη μου εχεις βρει παιδιατρο;;  Μηπως να τη ρωτουσες εκεινη ωστε ν σου προτεινει τι ειναι καλυτερο να κανεις;; ακομα κ για το ποια φορμουλα προτεινει σε περιπτωση π δωσεις ξενο γαλα η κανεις μικτη; Επισης εμενα μου εδωσε καποιες οδηγιες η μαια του γιατρου σχετικα μ τις πρωτες μερες μ το μωρο.. ισως κι εσενα η μαια μπορει να σε κατατοπισει σχετικα με το τι ισχυει φευγοντας απο το Ρεα (αν θυμαμαι καλα θ γεννησεις εκει)... Τελος, περα απ το γαλα δν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξετε τη μπεμπα στη διαδρομη.. λογικα το εχεις σκεφτει κι αυτο, απλα το αναφερω ωστε να εχεις ο,τι χρειαστει καθως κ κτ παραπανω απ ρουχα αν πχ λερωθει...
    • Πω πω φτάνεις στο τέλος κορίτσι μου. Είναι απίστευτο!!!! Θα πάνε όλα τέλεια, είμαι σίγουρη ❤️ Προσπάθησε να απολαύσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες❤️
    • Λευκη μου ναι τωρα πια ζοριζομαι αρκετα... οι τζουτζουκες ειναι μικρες αλλα αν βαλεις κατω οτι υπαρχουν 2 σακοι, 2 πλακουντες κ μαζι τα μωρακια ζυγιζουν κοντα στα 5κιλα, καταλαβαινεις... Αυριο ξημερωνει δευτερα κ σαββατο μ το καλο θα τις εχουμε αγκαλιτσα!! 🥹 Εχω 5 μερουλες να απολαυσω αυτο το γλυκο ζορι της κοιλιας π σιγουρα θα μου λειψει πολυ!!!!☺️🥰
    • Καλησπερα Μαιρη και με το καλο το μωρακι σας!!!❤️🙏🧿 Αυριο το ραντεβου σου ειναι μ το γιατρο σου;; θα ειναι παρων στην εξεταση;; μηπως να συζητησεις ανοιχτα μαζι του τι επιθυμεις κ να σου πει τι ειναι καλυτερο απο επιστημονικης πλευρας;; Επισης ως προς το βαρος, ξερω περιπτωσεις με σημαντικες αποκλισεις οπου τα μωρακια γεννηθηκαν πιο ελαφρυα απ οτι ειχε εκτιμηθει... επισης τα 3μιση-4 κιλα δν νομιζω οτι ειναι απαγορευτικα για φυσιολογικο τοκετο.. κ η @Xrisa95 μας γεννησε μεγαλα μωρακια φυσιολογικα.. βεβαια καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη... επισης εχω την εντυπωση οτι πρεπει ν δωσεις το οκ για να σε εξετασουν κολπικα.. (εγω θ γεννησω μ καισαρικη λογω διδυμων οποτε δν τιθεται ζητημα κολπικης εξετασης...) Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να γεννησεις οπως επιθυμεις!!! 🥰 Να μας γραψεις τα νεα σου αν κ οποτε μπορεις!
    • Κοριτσι μου καλησπερα! Εμεις προσπαθουσαμε 2 χρονια για μωρακι κ στο ψαξιμο της υπογονιμοτητας μπλεξαμε μ ενα κομπογιαννιτη που μας εβαλε ν κανουμε τις απειρες εξετασεις. Υποτιθεται μου βρηκε αυξημενα ΝΚ.. στο μεσοδιαστημα μενω εγκυος φυσιολογικα κ μας προτεινει ν κανουμε εμβολιο λεμφοκυτταρων. Πανω στο ψαξιμο βρηκα καποιους γιατρους θετικα προσκημενους κ καποιους καθετα αρνητικους. Εμεις το καναμε τλκ.. δυστυχως η κυηση δν προχωρησε λογω κενου σακου.  Μετα την αποβολη πηγα στο Ελενα κ μου επανελαβαν τις εξετασεις. Ευτυχως ολα ηταν καλα. Ωστοσο η κα οικονομοπουλου με ενημερωσε οτι το εμβολιο π εκανα εχει απαγορευτει απο τον που κ οτι θα μπορουσε ν μου προκαλεσει διαφορα.. τα νκ στο ελενα βγηκαν φυσιολογικα. Στα λεω ολα αυτα γτ εμπιστευομαι αρκετα την ομαδα του ελενα κ θελει πολλη προσοχη ποιον εμπιστευομαστε τλκ... εγω ημουν τυχερη κ δν επαθα κτ αλλα φαντασου μου εκαναν εξετασεις για τα απειρα αυτοανοσα, μεχρι για λυκο...  Σου ευχομαι τα καλυτερα κ συντομα ν κρατας ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου!!!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...