Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρόκληση ωορρηξίας

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα 8/01 έκανα την ovitrell οπότε θεωρητικά η ωορρηξία μου έγινε 10/01. Εχτές το βράδυ έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Πιστεύετε ήταν νωρίς;  Μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία ξεκίνησα να έχω μεγάλη ευαισθησία στο στήθος και 2-3μερες μετά ξεκίνησα να έχω αρκετά υπόλευκα υγρά. Επίσης εδώ και πολλές μέρες η θερμοκρασία μου κάθε βράδυ είναι 37,2. 

Δημοσίευση
στις On 22/1/2025 at 4:24 ΜΜ, ο/η fotini88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 8/01 έκανα την ovitrell οπότε θεωρητικά η ωορρηξία μου έγινε 10/01. Εχτές το βράδυ έκανα ένα τεστ στο σπίτι και βγήκε αρνητικό. Πιστεύετε ήταν νωρίς;  Μια εβδομάδα μετά την ωορρηξία ξεκίνησα να έχω μεγάλη ευαισθησία στο στήθος και 2-3μερες μετά ξεκίνησα να έχω αρκετά υπόλευκα υγρά. Επίσης εδώ και πολλές μέρες η θερμοκρασία μου κάθε βράδυ είναι 37,2. 

Καλησπέρα. Ίσως είναι λίγο νωρίς. Στην εξωσωματικη μας λένε συνήθως να κάνουμε χοριακη την 10η ημερα με βλαστοκυστες 5ης ημέρας. Και το τεστ είναι πιθανό να δείξει μια -δυο μέρες πριν. Άρα υπολόγισε περίπου 15 μέρες μετά την πιθανή ωορρηξια να έχεις πιο έγκυρο αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...