Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοπέλα μου με το καλό να φτάσετε μέχρι το τέλος 🙏 και να υποδεχθείς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου🩵🩵🩵🩵!!!! Χθες το βράδυ αφού κοιμησα τον δικό μου μπέμπη σε σκέφτηκα... λέω πως να τα πάει αυτό το κορίτσι με την εγκυμοσύνη;;; Και να που έγραψες από μόνη σου!!! Σου βάζω ένα τραγούδι που το ανακάλυψα χθες και το πρωί το τραγουδούσα στον μπομπιρακο και χαμογελούσε!!! https://youtu.be/-GnYQPNDtus?feature=shared
    • Θα συμφωνήσω με @Xrisa95!  το θέμα πιο πολύ είναι να μπουν τα όρια!  γιατί φυσικά και δεν γίνεται να σου ανακοινώνεται το όνομα του παιδιού σου που συναποφασισαν σύζυγος και πεθερά! Είναι απόφαση των γονέων αυτή! Ούτε μόνο του μπαμπά ουτε μόνο της μαμάς πόσο μάλλον της πεθεράς!  Προφανώς το επιχείρημα είναι ότι ο δικός του ο μπαμπάς θα το ακούσει το όνομα του και θα χαρεί ενώ του μπαμπά σου το όνομα και αν δοθεί δεν είναι στη ζωή ο μπαμπάς σου για να το χαρεί..όμως για το όνομα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο γονείς  Κι εγώ της πεθεράς μου το  όνομα θα βγάλω αλλά το συναποφασισαμε με τον άντρα μου και της το ανακοινωσαμε! 
    • @_piripiri_κατάλαβα.... δυσκολο πολυ.. εγω παντως θα παρω κ το 9μηνο κανονικά γτ δεν έχω να την αφήσω... δυστυχώς δεν μπορώ να δουλέψω από το σπίτι 
    • @Maya_ο,τι λες τα θυμάμαι από το πρώτο μωράκι μου ... θα σου πω μόνο ότι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα και σύντομα όλα αυτά δε θα υπάρχουν! Όσο για την έντονη ροή,  μπορεί να σε βοηθήσει κ κάποια κοπέλα με στάσεις θηλασμού (πρέπει να ειναι πιο ξαπλωμενο το σωμα σου ). Θα δεις στην πορεια που μεγαλωνουν κ αυτα βλ.2μηνο -3μηνο , ο θηλασμός θα έχει στρώσει για τα καλά 🥰
    • Σύμφωνω  αν έχει επιχειρήματα πέρα από τα κιλά οκ..αλλά το μέγεθος δεν είναι λόγος να μη φτασεις η να μην ξεπεράσεις τις 38..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...