Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αννιτα μου εγω σμρ ειμαι 36 εβδ ακριβως.. αν δν κανω λαθος, σμρ μπηκα στον 9ο.. ισως φταιει κ η διδυμη κυηση αλλα ηδη νιωθω να κουραζομαι τοσο ευκολα, να λαχανιαζω, να πετρωνει η κοιλια μου με λιγα λεπτα ορθοστασιας... ξεφυσαω ακομα κι οταν καθομαι/ξαπλωνω για λιγη ωρα σε ιδια σταση χωρις να κουνηθω... Γνκ η τελικη ευθεια ειναι μια ομορφια...😂  
    • Λευκη μου εγω περα απ τα πετρωματα κ πολυ εντονη δραστηριοτητα των μωρων δν εχω κτ αλλο... απλα η μια ειναι μ το κεφαλι κατω κ η αλλη εχει τα ποδια της στην λεκανη μου... οπως καταλαβαινεις πιεζομαι πολυ γ τουαλετα κ γνκ αμα αρχισει τις κλωτσιες η κουκουνιτσα π εχει τα ποδια κατω, την εκατσα... Ωστοσο πονους εντονους δε νιωθω κ στεναχωριεμαι που ταλαιπωρεισαι τωρα στ τελος...😔 Λιγη υπομονη κανε κ φτασαμε στ τελος!!!! 🎯
    • Αχ Χρυσα μου αυτος ειναι ο μεγαλος μου φοβος.. μην αρρωστησουμε τελευταια στιγμη... εγω σμρ ειμαι 36 ακριβως κ σε μια εβδομαδα μ το καλο θα κραταμε τις μικρες στην αγκαλια μας.. κ φοβαμαι μην αρρωστησω κ δεν μπορεσω ν γεννησω μ το γιατρο μου ή μην αρρωστησει ο αντρας μου ή η μαμα μου...  Αυριο ερχονται οι γονεις μου απ το χωριο κ σκεφτονταν ν δουν μεσα στη βδομαδα τον αδερφο μου που εχει ενα γιο 7 ετων κ μια τσουπρα 2μιση ετων.. Τους απετρεψα τελειως γτ φοβαμαι μην κολλησουν τπτ τελευταια στιγμη... Νιωθω οτι μπορει ν ειμαι υπερβολικη αλλα πραγματικα δν θελω να το ρισκαρουμε τελευταια στιγμη...🙄 Εσεις τι κανετε;;; πως εισαι εσ, ο αντρας σου και τα παιδακια σου;;;  Η μαμα σου κ η αδερφη σου ειναι καλυτερα;;
    • Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
    • Με το καλό κορίτσι μου! Ότι αισθάνεσαι είναι απόλυτα φυσιολογικό και το έχουμε περάσει όλες οι μαμάδες. Και στα 2 μου παιδιά ( πριν λίγους μήνες έγινα πάλι μανούλα) είχα πολύ άγχος τις τελευταίες εβδομάδες, στρες, αϋπνίες, εφιάλτες κτλ και τεράστιο "κόλλημα" εάν τα έχω όλα έτοιμα, τακτοποιημένα και καθαρό σπίτι. Είναι το λεγόμενο ένστικτο της φωλιάς. Όλες αυτές οι ψυχολογικές διακυμάνσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές και σε ανησυχούν. Κοίτα να έχεις έτοιμα τα πράγματα για το μαιευτήριο και κούνια, λίκνο και τα είδη που θα χρειαστείς τις πρώτες ημέρες στο σπίτι και τα άλλα δεν έχουν σημασία. Πίστεψε με το τελευταίο που θα σε νοιάζει όταν έρθεις με το καλό με το μωράκι σου στο σπίτι είναι να είσαι συγυρισμένη...Όταν γεννήσεις θα αναπολείς αυτήν την γλυκιά ανυπομονησία!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...