Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπραβο Αννιτα μου!!!!🥰🥰🥰🥰 καλα ο μικρος σκιζει απο βαρος!!!👍👍 ολα πανε πριμα!!! Πολυ χαιρομαι!!☺️ αμα παρει αρκετο βαρος, δν θ σκεφτειτε το ενδεχομενο προκλησης;; Βεβαια υπαρχουν κ αποκλισεις πολλες φορες μεταξυ υπερηχου κ πραγματικου βαρους οποτε δν ξερω ποσο πρεπει να βασιζομαστε στην εκτιμηση των μετρησεων...
    • Αννιτα μου εγω σμρ ειμαι 36 εβδ ακριβως.. αν δν κανω λαθος, σμρ μπηκα στον 9ο.. ισως φταιει κ η διδυμη κυηση αλλα ηδη νιωθω να κουραζομαι τοσο ευκολα, να λαχανιαζω, να πετρωνει η κοιλια μου με λιγα λεπτα ορθοστασιας... ξεφυσαω ακομα κι οταν καθομαι/ξαπλωνω για λιγη ωρα σε ιδια σταση χωρις να κουνηθω... Γνκ η τελικη ευθεια ειναι μια ομορφια...😂  
    • Λευκη μου εγω περα απ τα πετρωματα κ πολυ εντονη δραστηριοτητα των μωρων δν εχω κτ αλλο... απλα η μια ειναι μ το κεφαλι κατω κ η αλλη εχει τα ποδια της στην λεκανη μου... οπως καταλαβαινεις πιεζομαι πολυ γ τουαλετα κ γνκ αμα αρχισει τις κλωτσιες η κουκουνιτσα π εχει τα ποδια κατω, την εκατσα... Ωστοσο πονους εντονους δε νιωθω κ στεναχωριεμαι που ταλαιπωρεισαι τωρα στ τελος...😔 Λιγη υπομονη κανε κ φτασαμε στ τελος!!!! 🎯
    • Αχ Χρυσα μου αυτος ειναι ο μεγαλος μου φοβος.. μην αρρωστησουμε τελευταια στιγμη... εγω σμρ ειμαι 36 ακριβως κ σε μια εβδομαδα μ το καλο θα κραταμε τις μικρες στην αγκαλια μας.. κ φοβαμαι μην αρρωστησω κ δεν μπορεσω ν γεννησω μ το γιατρο μου ή μην αρρωστησει ο αντρας μου ή η μαμα μου...  Αυριο ερχονται οι γονεις μου απ το χωριο κ σκεφτονταν ν δουν μεσα στη βδομαδα τον αδερφο μου που εχει ενα γιο 7 ετων κ μια τσουπρα 2μιση ετων.. Τους απετρεψα τελειως γτ φοβαμαι μην κολλησουν τπτ τελευταια στιγμη... Νιωθω οτι μπορει ν ειμαι υπερβολικη αλλα πραγματικα δν θελω να το ρισκαρουμε τελευταια στιγμη...🙄 Εσεις τι κανετε;;; πως εισαι εσ, ο αντρας σου και τα παιδακια σου;;;  Η μαμα σου κ η αδερφη σου ειναι καλυτερα;;
    • Ρώτα τον γιατρό σου αλλά εγώ ξέρω ότι πρέπει να είναι κάτω από 2. Μου το έχει πει και ο γυναικολόγος μου αλλά και ο ενδοκρινολογος μου. Μην σε αγχώνει καθόλου αυτό.  Αλλά όπως είπες θα πρέπει να επαναλάβεις τις εξετάσεις σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...