Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λοιπόν τρόποι ηρεμιας: 1. Λευκοί ήχοι (εφαρμογή στα κινητά από Google play)  2. Σεσουάρ μαλλιών ανοιχτό στη χαμηλή κλίμακα για δέκα λεπτά σε απόσταση από το μωρό  3. Μικρά θερμικά σώματα δωματίου που κάνουν θόρυβο.  4. Απορροφητηρας ανοιχτός με το μωρό στην κουζίνα.  5. Αφυγραντήρας ανοιχτός στο δωμάτιο του μωρού.  6. Μασάζ στα πέλματα των ποδιών.  7. Μάρσιπος και βόλτα. Το βάζεις μέσα, τσιρίζει αν μοιάζει στην κόρη μου τρία λεπτά μετά ηρεμεί.  8. Τραγουδα: "χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπώ"  9. Όταν τσιρίζει πολύ φυσα στο πρόσωπο του. Μετά χαμογέλασε του, γαργαλισε το.  Φαντάσου ότι 13 μήνες πήγαινα παντού με ένα πολυμπριζο, ένα σεσουάρ και ένα θερμικό σώμα δωματίου, Θεσσαλονίκη, Αθήνα...  Επίσης την ηρεμουσα το τραγούδι της Mariah Carey "All I want for christmas is you".  Βάλε φαντασία, δεν υπάρχουν οδηγίες. Θα συνέλθετε. ♥️
    • Καταλαβαίνω την αγωνία σου! Τώρα πότε θα πας ξανά στον γιατρό;; Σου έδωσε προγεστερόνη;;
    • Μεταδιδεις το άγχος σου κορίτσι μου κ στρεσαρεται κ αυτό.  Δεν έχει λόγο να σε σιχαίνεται όταν προσπαθείς συνέχεια γι αυτό.  Μη κάνεις τέτοιες σκέψεις οι ορμόνες μετά τον τοκετό τρελαίνονται κατά βλέπεις όλα μαύρα.  Μη κλαις. Πόσο μηνών είναι το μωρο?
    • Χαχαχχα.. βιάζονται τα μωρά μας να ανακαλύψουν τα πάντα γύρω τους!!!! Μια από τα ίδια...κι εμάς μας είπε από τον επόμενο μήνα να δέχεται κάθετες πιέσεις η σπονδυλική στήλη, τώρα μόνο με υποστήριξη. Τέλειο που θέλει να χορεύει 🥰. Τη φωνάζετε μπέμπα ή τη λέτε και με το όνομά της;;; Εμείς πλέον το κόψαμε σχεδόν να τον φωνάζουμε μπέμπη. Περισσότερο με το όνομά του τον φωνάζουμε και γυρνάει.
    • Εγώ κορίτσι μου δεν τα έκοψα ποτέ τα γαλακτοκομικά δεν είχε θέμα η μικρή αλλά δοκίμασε να τα βάλεις σιγά σιγά στην διατροφή σου να δεις πως θα πάει 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...