Μετάβαση σε περιεχόμενο

1ο Τρίμηνο εναντίον 2ο Τριμήνου: 0-1 !!!

Recommended Posts

Αν και περναω για δευτερη φορά την ..κατασταση ,ποτε δεν φανταζομουν τετοια διαφορα στις εγκυμοσυνες μου!!

Στην πρωτη ενω ειχα αιμοραγιες..ημουν τρισευτυχισμενη σε ολο το διαστημα της!!!

Σε αυτην ενω ολα πηγαινουν καλα..στο πρωτο τριμηνο τα ειδα ολα αναποδα:silly: ..φταιει το΄΄ωριμο΄΄ της ηλικιας μου(38) ? φταινε οι ορμονες?ημουν πολυ πεσμενη....

Παει ομως και περασε!!! τωρα χαμογελαω :) Νιωθω πολυ καλυτερα!!

Κανω ονειρα κ χαιρομαι σε καθε ..μικρο γαργαλεματακι που νιωθω!!

Ειμαι αλλος ανθρωπος μεσα σε λιγες μερες!!

Εσεις νιωσατε αυτη τη διαφορα διαθεσης? νιωθατε ..καπως στο 1ο τριμηνο και ειδατε διαφορά στο 2ο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα, και εμενα η 2η εγκυμοσυνη ηταν τελειως διαφορετικη.Μου φανηκε ατελειωτη και πιο κουραστικη.Ισως γιατι εχουμε ηδη ενα παιδακι και μας βγαζει νοκ αουτ.

Οσο για τα τριμηνα και αυτα εχουν διαφορα, και εγω ειχα αιμμοραγιες στο 1ο και δεν περιμενα ποτε οτι θα εμπαινα στο 2ο.Καθε παιδι κ τα δικα του.

happy mom μου με το καλο!!!να χαιρεσαι και το παιδακι σου!!!εγω δυστηχως δεν εχω να σε βοηθησω αλλα σιγουρα ολα παιζουν ρολο...

Σου ευχομαι καλη συνεχεια!!!

Καλησπερα κι απο εμενα και σου ευχομαι να εχεις καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης!

Εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολυ ελευθερο χρονο και παρολο που δουλευα μεχρι και 3 μερες πριν γεννησω και καθησα μονο 17 μερες και ξαναπηγα στη δουλεια ,ειχα τοση ενεργεια και διαθεση που δεν ενοιωθα καμμια κουραση!Τη δευτερη φορα ημουν πολυ πιο προβληματισμενη και κουρασμενη (με ενα παιδακι 1,5 ετους πολυ ζωηρο) παρολο που οπως και στη πρωτη ολα πηγαιναν τελεια...Μαλιστα τη δευτερη φορα καθησα 2,5 μηνες και ηταν καλοκαιρι αλλα δυστυχως ολα μου φαινοταν βουνο!!Βεβαια σκαμπανεβασματα στη ψυχολογια μου ειχα οπως και τη τριτη φορα!Τη τριτη λοιπον φορα στα (36 μου πλεον) που τα παιδια ηταν μεγαλα 5 και 7 ετων ολα ηταν πολυ ποιο ευκολα και η εγκυμοσυνη μου απο την αρχη μεχρι και το τοκετο ηταν μια ευτυχισμενη περιοδος μια γλυκεια αναμνηση της οποιας με κανει ακομα να δακρυζω!!Βεβαια οπως και εσυ στο πρωτο τριμηνο αισθανομουν κομματια ηθελα να ξαπλωνω συνεχεια και να κοιμαμαι ακομα και ορθια!!Αλλα ακομα κι αυτο το θυμαμαι με νοσταλγια και χαμογελω!Ειδες τωρα νοιωθεις καλλιτερα και ευχομαι να συνεχισεις να νοιωθεις καλα και να χαρεις καθε στιγμη του δευτερου και ειδικα του τριτου τριμηνου!

Σου ευχομαι με ενα πονο,φιλακια!

Koritsia kalispera...

Egw eimai to antitheto sas,,,

Se auti tin 2 mou egkumwsini tin xerwme pio poli...

Oute niwthw egkuws kai pernane oi meres...

Kila sxedwn tipota...

Kai ola auta giati???

Epidi exw ton GIOKKA mou paraioula...

Sas eyxwme se OLES sas kali sunexeia...

Filia apo mena...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...