Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε όλες! Γράφω 1η φορά. Εκανα την  4η προσπάθεια εξωσωματικής με βλαστοκύστη. (Οι προηγούμενες 2 ήταν με 3 ημερών και η 1 με 5ης μέρας που έμεινα έγκυος αλλά είχε διακόπηκε λόγω παθολογικού αιτίου του εμβρύου).

βρισκομαι λοιπόν στην 7η μέρα. Δεν είχα πονάκια ή αίμα εμφύτευσης τις πρώτες μέρες. Μόνο πολύ ελαφρυ πόνο περιόδου κ σπυρί περιόδου από χθες. Δεν έχει πρηστεί στο στήθος μου και φοβάμαι ότι έχω αποτυχει. Γίνεται ούτε από την προγεστερονη να μην πρήστηκε το στήθος ;

Δημοσίευση
στις On 11/1/2025 at 8:59 ΠΜ, ο/η marinaki8 είπε:

Γεια σε όλες! Γράφω 1η φορά. Εκανα την  4η προσπάθεια εξωσωματικής με βλαστοκύστη. (Οι προηγούμενες 2 ήταν με 3 ημερών και η 1 με 5ης μέρας που έμεινα έγκυος αλλά είχε διακόπηκε λόγω παθολογικού αιτίου του εμβρύου).

βρισκομαι λοιπόν στην 7η μέρα. Δεν είχα πονάκια ή αίμα εμφύτευσης τις πρώτες μέρες. Μόνο πολύ ελαφρυ πόνο περιόδου κ σπυρί περιόδου από χθες. Δεν έχει πρηστεί στο στήθος μου και φοβάμαι ότι έχω αποτυχει. Γίνεται ούτε από την προγεστερονη να μην πρήστηκε το στήθος ;

Καλησπέρα κορίτσι μου κι εύχομαι πρώτα απ' όλα να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εγκυμοσύνη! Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έπρεπε να έχεις κάποιο σύμπτωμα εάν είσαι έγκυος. Πότε σου έχει πει ο γιατρός σου να πας για χοριακη;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...