Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας και καλή χρονια!!! Έμαθα ότι είμαι έγκυος 2/1 με τεστ ούρων. Σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης, πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο διακολπικο αλλά εκτός από ένα πολύ μικρό μαύρο σάκο δεν είδαμε τίποτα άλλο 😔 ο γιατρός με βγάζει 5 εβδομάδων. Περίμενα ότι θα δω κάτι παραπάνω. Μου είπε ότι εδώ ίσως δημιουργηθεί ο σάκος και αυτό που βλέπει ξεκάθαρα είναι το παχύ ενδομήτριο που είπε ότι είναι πολύ καλή ένδειξη. Μου είπε αν θέλω να πάω σε 7-10 μέρες ή αν θέλω να κάνω δυο χοριακες. Θα κάνω και τα δυο, απλα αγχώνομαι παρά πολύ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσι μου! Με το καλό! Μην κάνεις τζαμπα χοριακη δ υπάρχει λόγος. Είναι πολύ νωρίς για να δεις το οτιδήποτε. Πηγαινε σε 10 μερες για υπερηχο και θα δεις διαφορά. Σχεδόν κανένας γιατρός δ σε βλέπει στις 6 μέρες καθυστερησης γτ δ μπορεί να δει κάτι. Στην 6η βδομάδα βλέπουμε σακο κ μετά την 7η ακούμε  καρδουλα. Και ανάλογα τ ποτε έγινε η σύλληψη. Στη μέρα π εισαο δ θα βλέπατε κάτι. Οπότε μην αγχώνεσαι και ολα.καλα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Καλησπέρα σας και καλή χρονια!!! Έμαθα ότι είμαι έγκυος 2/1 με τεστ ούρων. Σήμερα είναι η 6η μέρα καθυστέρησης, πήγα στον γιατρό κάναμε υπέρηχο διακολπικο αλλά εκτός από ένα πολύ μικρό μαύρο σάκο δεν είδαμε τίποτα άλλο 😔 ο γιατρός με βγάζει 5 εβδομάδων. Περίμενα ότι θα δω κάτι παραπάνω. Μου είπε ότι εδώ ίσως δημιουργηθεί ο σάκος και αυτό που βλέπει ξεκάθαρα είναι το παχύ ενδομήτριο που είπε ότι είναι πολύ καλή ένδειξη. Μου είπε αν θέλω να πάω σε 7-10 μέρες ή αν θέλω να κάνω δυο χοριακες. Θα κάνω και τα δυο, απλα αγχώνομαι παρά πολύ! 

Με το καλό κορίτσι μου! Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει να δει κάτι ο γιατρός. Εμένα στην εγκυμοσύνη μου, μου είχε πει να πάω πρώτη φορά για υπέρηχο στην 8η βδομάδα, νωρίτερα δεν είχε νόημα. Οπότε μην αγχώνεσαι καθόλου, είναι πολύ νωρίς ακόμα και για τον γιατρό!

Δημοσίευση

Βαρέθηκες να ακούς ότι συμφωνούμε αλλά να σου πω ότι ο δικός μου γιατρός με 5 μέρες καθυστέρηση δεν ήθελε καν να με δει! Θα έφευγα για διακοπές στο εξωτερικό την επόμενη μέρα και του ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενδομήτριο πριν φύγω μη συμβεί τίποτα και είμαι μακριά. Και μου είπε πήγαινε περνα καλά χωρίς άγχος και έλα όταν γυρίσεις να ακούσουμε καρδιά μια και καλή. Έχω να το λέω ότι η καρδιά της ψυχουλας μου πρωτοχτύπησε στην Ανδαλουσία!

Με το καλό το μωράκι σου!

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Βαρέθηκες να ακούς ότι συμφωνούμε αλλά να σου πω ότι ο δικός μου γιατρός με 5 μέρες καθυστέρηση δεν ήθελε καν να με δει! Θα έφευγα για διακοπές στο εξωτερικό την επόμενη μέρα και του ζήτησα να μου κάνει έναν υπέρηχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι ενδομήτριο πριν φύγω μη συμβεί τίποτα και είμαι μακριά. Και μου είπε πήγαινε περνα καλά χωρίς άγχος και έλα όταν γυρίσεις να ακούσουμε καρδιά μια και καλή. Έχω να το λέω ότι η καρδιά της ψυχουλας μου πρωτοχτύπησε στην Ανδαλουσία!

Με το καλό το μωράκι σου!

Ωωω τι γλυκιά ιστορία..!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Κορίτσι μου είναι πολύ νωρίς για να δείτε ή να ακούσετε κάτι. Χαλάρωσε και σε λίγες μέρες θα πας και θα ακούσεις τον πιο όμορφο ήχο της ζωής σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Nickole είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!! Έκανα χοριακη σήμερα 4257 και μου είπε να πάω και αύριο για υπέρηχο! 

Τέλεια κορίτσι μου! Με το καλό, όλα να πάνε τέλεια, να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να κρατήσεις αγκαλιά ένα υγιές μωράκι!!! 💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα πώς είστε;  Εγώ χθες πήγα στο γιατρό 32+2 εβδομάδες και η μπέμπα είναι ήδη 2333 γρ! Μπαμπάτσικη θα μας βγει το βλέπω...😁 Κατά τα άλλα όλα καλά μου είπε!  Μου έδωσε πάλι να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων. Και πρέπει να επισκεφτώ οπωσδήποτε ορθοπεδικό για το μούδιασμα στα χέρια.. Doppler μου είπε να κλείσω στις 34 βδομάδες και μετά εκείνος θα με ξαναδεί στις 36 βδομάδες. Και ενδιάμεσα στις 35 βδομάδες έχω και τον αιματολόγο..😅 άρα από βδομάδα θα είμαι σε διαφορετικό γιατρό ανά βδομάδα..κι όχι τίποτα άλλο αρχίζω και κουράζομαι..αλλα υπομονή, λίγο έμεινε!
    • Καλημέρα χαίρομαι που βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις για τη χολόσταση. Μάλλον η φαγούρα είναι είτε νευρική είτε επειδή αυξάνεται το αίμα μας, τεντώνεται το δέρμα κλπ.. Οσο για το θυροειδή λογικά μετά την εγκυμοσύνη θα επανέλθει.. ορμόνη φαντάζομαι σου έδωσε όχι κάποιο φάρμακο, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ξέρουν αυτοί. Ασε που πλέον είμαστε και σε μεγάλο τρίμηνο και δεν επηρεάζονται τόσο. 
    • Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️ @Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️ @marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️ Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️
    • Θα το δοκιμάσω και εγώ αυτό με τον ύπνο, μήπως πιάσει. Το βράδυ σου κοιμάται σερί; Εμείς τώρα με το άλμα 15-19 έχει χαλάσει εντελώς ο ύπνος και το πρωί και το βράδυ και έχει γενικά γκρίνια.. τώρα έχει 1-2 μέρες που περνάει η γκρίνια..  Όσο για τους νονούς να μην ντρέπεστε και να μην φοβάστε καθόλου. Θα είναι νονοί του παιδιού σας για πάντα και αυτό δεν θα μπορεί να αλλάξει μετά, γιαυτο πάρτε την καλύτερη απόφαση όσο είναι νωρίς! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...