Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Kαλησπερα σε όλες τις κοπέλες. Στις 18/12 είχα θετική χοριακη με φυσική σύλληψη. Είμαι 41χρ. Απέβαλα δύο φορές πριν μια βιοχημική και μια παλινδρομη. Ύστερα από έλεγχο ανακάλυψα θρομβοφιλια. Με τη θετική χοριακη ξεκίνησα αντιπηκτικες και vasclor, όπως και συμπλήρωμα πολυβιταμινουχο. Έχω ραντεβού για υπέρηχο στις 9/1. Έχω πάρα πολλή αγωνία. Σήμερα που μπήκα στην έβδομη εβδομάδα έχω πόνους σαν περίοδο και λίγα καφέ υγρά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 20 ώρες, ο/η marimar83 είπε:

Kαλησπερα σε όλες τις κοπέλες. Στις 18/12 είχα θετική χοριακη με φυσική σύλληψη. Είμαι 41χρ. Απέβαλα δύο φορές πριν μια βιοχημική και μια παλινδρομη. Ύστερα από έλεγχο ανακάλυψα θρομβοφιλια. Με τη θετική χοριακη ξεκίνησα αντιπηκτικες και vasclor, όπως και συμπλήρωμα πολυβιταμινουχο. Έχω ραντεβού για υπέρηχο στις 9/1. Έχω πάρα πολλή αγωνία. Σήμερα που μπήκα στην έβδομη εβδομάδα έχω πόνους σαν περίοδο και λίγα καφέ υγρά. 

Καλησπέρα κορίτσι μου, μην αγχώνεσαι με τη σωστή καθοδήγηση του γιατρού σου όλα θα πάνε καλά. Επικοινώνησε μαζί του για τα καφέ υγρά και πολλή ξεκούραση! Τα πονακια περιόδου είναι φυσιολογικά στις αρχές. Με το καλό το μωράκι σου!

στις πριν 22 ώρες, ο/η marimar83 είπε:

Με το καλό το μωράκι σου!! Είχα πόνους περιόδου σε αυτές τις βδομάδες και στα δύο μου μικρά!! Στον δεύτερο είχα και εγώ και ροζ και καφέ και ποτέ δεν βρήκαμε την αιτία..απλά επικοινώνησε με τον γιατρό σου μήπως σου δώσει κάποιες οδηγίες..εγώ είχα πάρει λίγες μέρες προγεστερόνη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...