Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Βρήκε κάπου ανακούφιση η γνωστή σου; Ναι το επόμενο βήμα είναι να πάρω μικρότερη αγωγή για περισσότερο χρόνο μήπως στρώσει έτσι.. σε ευχαριστω που το μοιράστηκες :) 

Κατι με κρανμπερι ξερω οτι παιρνει αλλα δεν την βοηθαει σχεδον τπτ.. οταν τν πιανει τν ταλαιπωρει αρκετά..

εσενα μπορει να ειναι διαφορετικο και απλα να ειπναι χρόνιο.. 

Δες μηπως βρεις κανενα καλο ουρολογο που να ασχοληθει αρκετα και πιστευω πως με μια θεραπεία μεγαλυτερου διαστηματος θα επανελθει στα φυσιολογικα..

ισως και το ανοσοποιητικο σου ειναι χαμηλο..

εχεις κανει γενικες το τελευταιο διαστημα.;

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Αυτό το τεστ πάντα μου βγάζει γραμμή ενώ δεν είμαι... δυστυχώς!αυτή την ελαφριά γραμμουλα την βγάζει πάντα..για αυτό δεν το παίρνω πλέον... 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια..!!! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.. Άντε πάνω κάτω μαζί θα είμαστε με λίγες μέρες διαφορά. Εγώ σήμερα είμαι 5+5 και πριν δύο μέρες είδαμε σάκο! Εύχομαι να μας πάνε όλα κατ' ευχήν και αυτός ο χρόνος που μπήκε να είναι ο τυχερός μας..!!!! 🙏

Με το καλό να ακούσετε και καρδούλα κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια αρνητική η χοριακη… Μάλλον ελαττωματικό τεστ γιατί η γραμμή ήταν ξεκάθαρη

Δλδ τι τιμή είχε; 0? Δεν τα έχω πάρει αυτά τα τεστ αλλά δείχνει ξεκάθαρη γραμμή ρε γμτ... Πότε περιμένεις;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αυτό μου είπε τώρα μετά την τελευταία διάγνωση με ουρολοίμωξη! Θα πάω και σε άλλον όμως μήπως χρειαστεί να δούμε και τίποτα άλλο!

Έχω πάθει ουρολοιμωξη μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά δε θεραπεύτηκε σωστά και έτσι έπαθα πυελονεφρίτιδα και νοσηλεύτηκα μια βδομάδα με ενδοφλέβια αντιβιωση στα 28 μου. Τότε θυμάμαι μου είχαν κάνει απεικονιστικό έλεγχο στο ουροποιητικό για να αποκλείσουν τυχόν ανατομικό αίτιο. Είχαν πει ότι συνήθως τα ανατομικά αιτια προκαλούν λοιμώξεις ουροποιητικού από την παιδική ηλικία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι σχετικό, εκτός από υπέρηχο εννοώ. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα η αιτία και η λύση.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εγώ που δεν έχω εμπειρία με τεστ αν είχα τέτοια γραμμή δε θα έκανα καν χοριακη, κατευθείαν υπέρηχο σε δύο εβδομάδες, τόσο έντονη μου φαίνεται! Συγγνώμη αλλά μια δουλειά έχουν αυτά τα τεστ, αν είναι τόσο κραυγαλέα λάθος να το κλείσουν το μαγαζάκι. Λυπάμαι για τη λαχτάρα που πέρασες και σου εύχομαι σύντομα μια αληθινά παχιά απολαυστική ροζ γραμμή! 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...