Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια μου σημερα είναι σημαντική μερα για μενα!! Ολοκλήρωσα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας στον αιματολόγο έκανα υπέρηχο μετα την πρώτη περίοδο και πλέον μας είπαν να ξεκινήσουμε προσπάθειες!! 🌈🌈🌈❤️❤️❤️ Εύχομαι πραγματικά ολες να αποκτήσουμε ενα γερό μωράκι σύντομα!! @ΠαρασκευαιδουΚανε μια πρόβλεψη παλι να πάρω τα πάνω μου ❤️🫶

Μπράβο ρε κορίτσι!! Εγώ ακόμα περιμένω μερικά αποτελέσματα από τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και ελπίζω σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μια σειρά για την επόμενη ετ. Και να είναι τελευταία και τυχερή!! 🤞🤞

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια θα ήθελα την βοήθειά σας Είμαι στη 14η μέρα του κύκλου Τελευταία περίοδο 17 Ιανουαρίου.

Ξεκίνησα τεστ ωορηξίας 25/1 εώς και σήμερα εκτος 26/1 & 27/1..

μοναδική επαφή στις 26/1..

στις φώτο δεν φαίνεται σε καμία μέρα να έφτασε στο πικ.. 

λετε να εγινε αν εγινε δηλαδη 26 ή 27.; 

ή να συνεχίσω και τος επομενες ημερες.; 
σήμερα όμως βγηκε εντελως αχνη γραμμη σχεδον τιποτα

IMG_6925.jpeg.ec22ce437cbc05f83a4c9881a05a5eb2.jpeg

Σοφία μου έτσι όπως τα βλέπω τα τεστάκια σου είναι πιθανόν να είχες πικ στις 26-27. Γιατί δεν έκανες αυτές τις 2 μέρες για να είσαι σίγουρη? Συνέχισε τα τεστάκια κ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο 😉

στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Συγχαρητήρια..!!! Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.. Άντε πάνω κάτω μαζί θα είμαστε με λίγες μέρες διαφορά. Εγώ σήμερα είμαι 5+5 και πριν δύο μέρες είδαμε σάκο! Εύχομαι να μας πάνε όλα κατ' ευχήν και αυτός ο χρόνος που μπήκε να είναι ο τυχερός μας..!!!! 🙏

Κορίτσι μου τι ωραία νέα!!! Με το καλό να ακούσετε κ καρδούλα🙏😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα θέλω τα φώτα σας!!! Λοιπόν ξέρω ότι είναι νωρίς (πολύ)!!! Περιμένω περίοδο από Τετάρτη κ μετά. Έχω πονάκια χαμηλά κ πρησμένο στήθος. Είχα ένα ψηφιακό clearblue στο σπίτι κ δεν κρατήθηκα.. Λοιπόν έβγαλε αρνητικό αλλά το άνοιξα να δω μέσα (τρελή ξέρω) έχει 2 ταινίες. Στη μία δεν έχει παράθυρο ελέγχου κ έχει ένα αχνό μπλε χρώμα κ στην άλλη έχει ελέγχου κ πάλι άχνη μπλε γραμμή παχιά παχιά δίπλα. Εχει υπάρξει άλλη τρελή που να το έχει ανοίξει; Παραθέτω κ φωτό 

IMG_7633.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα θέλω τα φώτα σας!!! Λοιπόν ξέρω ότι είναι νωρίς (πολύ)!!! Περιμένω περίοδο από Τετάρτη κ μετά. Έχω πονάκια χαμηλά κ πρησμένο στήθος. Είχα ένα ψηφιακό clearblue στο σπίτι κ δεν κρατήθηκα.. Λοιπόν έβγαλε αρνητικό αλλά το άνοιξα να δω μέσα (τρελή ξέρω) έχει 2 ταινίες. Στη μία δεν έχει παράθυρο ελέγχου κ έχει ένα αχνό μπλε χρώμα κ στην άλλη έχει ελέγχου κ πάλι άχνη μπλε γραμμή παχιά παχιά δίπλα. Εχει υπάρξει άλλη τρελή που να το έχει ανοίξει; Παραθέτω κ φωτό 

IMG_7633.jpeg

Καλημερα κοριτσι μου, εχω ανοιξει και εγω (ειδικα τα ηλεκτρονικά ωορρηξιας αλλα κ εγκυμοσυνης) αλλά πραγματικά δε βγαζεις ακρη! Καταρχην ειναι παρα πολυ νωρις για να βγει θετικο το τεστ σου και αν ειχε ανιχνευσει την ορμονη θα εβγαζε την ένδειξη στην οθονη. Ποσες μερες εισαι άπο την ωορρηξια; Σου προτεινω να προσπαθήσεις παλι την Τριτη ή την Τεταρτη! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο! 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7633.jpeg

Κοριτσάκι μου καλημέρα δεν εχω ανοίξεινποτέ η αλήθεια είναι οπότε δεν ξέρω να σου πω..

εγώ θα σου έλεγα αν έχεις κάποιο σύμπτωμα αν και νωρίς ή πέτυχατε γονιμες μέρες και θες να δεις πάρε από το φαρμακειο το first step που εκανε και η Μαρίνα που είναι 7 ημέρες μετά την επαφη..! 

αν κάνεις αναμένουμε τα αποτελέσματα σου..!

εύχομαι θετικό τεστάκι 🤞🏼

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η annie! είπε:

IMG_7633.jpeg

Κορίτσι μου και εγώ το άνοιγα και πάντα ήταν έτσι τα αρνητικά...μετά από πολύ ψάξιμο ξέρεις πως είναι θετικό αυτό;;; Αυτή η ταινία που έχει μια γραμμή πρέπει να είναι αυτή η γραμμή το ίδιο έντονη με την άλλη στην άλλη ταινία που είναι η γραμμή ελέγχου!!! Οπότε δυστυχώς είναι αρνητικό....εύχομαι να γίνει θετικό έως Τετάρτη...έχεις ακόμα πολλές μέρες!

Δημοσίευση

Νιώθω ότι δεν θα κάνω παιδί ποτε..δεν γίνεται αυτό που ζούμε το τελευταίο τρίμηνο..πέρα από τις ουρολοιμώξεις μου που είναι πλέον μηνιαίες και μου προτάθηκε χημειοπροφυλαξη..πέρα από το θέμα του συζύγου με τον καρυοτυπο που έκανα να συνέλθω κανα μήνα..μου βγήκε και η εξέταση με τα ΑΝΑ θετική..δηλ αλήθεια δεν μπορώ άλλο, έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν σταματάνε καπου! Συγγνώμη αν σας μαυρίζω αλλα έχω αρχίσει και κουράζομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Νιώθω ότι δεν θα κάνω παιδί ποτε..δεν γίνεται αυτό που ζούμε το τελευταίο τρίμηνο..πέρα από τις ουρολοιμώξεις μου που είναι πλέον μηνιαίες και μου προτάθηκε χημειοπροφυλαξη..πέρα από το θέμα του συζύγου με τον καρυοτυπο που έκανα να συνέλθω κανα μήνα..μου βγήκε και η εξέταση με τα ΑΝΑ θετική..δηλ αλήθεια δεν μπορώ άλλο, έρχονται το ένα πίσω από το άλλο και δεν σταματάνε καπου! Συγγνώμη αν σας μαυρίζω αλλα έχω αρχίσει και κουράζομαι 

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και εμένα οι ίδιες σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου, αλλά δες γύρω σου εδώ μέσα συμβαίνουν συνέχεια θαύματα, όλων των κοριτσιών εδώ στο τέλος γεμίζει η αγκαλίτσα.. όλες θα τα καταφέρουμε απλά αργεί πολύ, αλλά θα έρθει!!!

Θα προσπαθούμε ξανά και ξανά!

Και εμένα βγήκαν θετικά αυτά τα αντισώματα, σημαίνει ότι κάποια στιγμή ίσως εμφανίσεις κάποιο αυτοάνοσο ή ότι έχεις προδιάθεση για κάποιο το οποίο δεν έχει κάνει την εμφάνιση του αλλά μπορεί να μη την κάνει και πότε.. αυτό μου εξήγησε η αιματολογος μου..

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσάκι μου καλημέρα δεν εχω ανοίξεινποτέ η αλήθεια είναι οπότε δεν ξέρω να σου πω..

εγώ θα σου έλεγα αν έχεις κάποιο σύμπτωμα αν και νωρίς ή πέτυχατε γονιμες μέρες και θες να δεις πάρε από το φαρμακειο το first step που εκανε και η Μαρίνα που είναι 7 ημέρες μετά την επαφη..! 

αν κάνεις αναμένουμε τα αποτελέσματα σου..!

εύχομαι θετικό τεστάκι 🤞🏼

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου, εχω ανοιξει και εγω (ειδικα τα ηλεκτρονικά ωορρηξιας αλλα κ εγκυμοσυνης) αλλά πραγματικά δε βγαζεις ακρη! Καταρχην ειναι παρα πολυ νωρις για να βγει θετικο το τεστ σου και αν ειχε ανιχνευσει την ορμονη θα εβγαζε την ένδειξη στην οθονη. Ποσες μερες εισαι άπο την ωορρηξια; Σου προτεινω να προσπαθήσεις παλι την Τριτη ή την Τεταρτη! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι θετικο! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου και εγώ το άνοιγα και πάντα ήταν έτσι τα αρνητικά...μετά από πολύ ψάξιμο ξέρεις πως είναι θετικό αυτό;;; Αυτή η ταινία που έχει μια γραμμή πρέπει να είναι αυτή η γραμμή το ίδιο έντονη με την άλλη στην άλλη ταινία που είναι η γραμμή ελέγχου!!! Οπότε δυστυχώς είναι αρνητικό....εύχομαι να γίνει θετικό έως Τετάρτη...έχεις ακόμα πολλές μέρες!

Γόνιμες πιάσαμε στάνταρ, κ γω μια ματιά που έριξα στο ίντερνετ λένε πως έτσι βγαίνει οπότε περιμένουμε 

Δημοσίευση

@anna_30 κορίτσι μ γλυκο οσο ψαχνεις βρισκεις. Κανενας οργανισμος δ είναι τέλειος. Απλά τώρα το ψάχνεις κ κάτι προκύπτει συνέχεια. Βρες εναν καλό γιατρό να απαλλαγείς από τις ουρολοιμωξεις για αρχή. Ίσως να σ τυχαίνει τοσο συχνά λογο άγχους. Εγω σε περιόδους έντονου στρες εμφάνιζα κολπίτιδα. Πολλές φορές οξεία κολπίτιδα. Εκεί π δ ειχα καμια ενόχληση με επιανε φαγούρα, κάψιμο κτλ. Πηγαινα την ίδια μέρα γιατρό, τόσο δ αντεχα.

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Γόνιμες πιάσαμε στάνταρ, κ γω μια ματιά που έριξα στο ίντερνετ λένε πως έτσι βγαίνει οπότε περιμένουμε 

Περιμενε 1-2 μερούλες να δεις αν θα εχεις καιυστέρηση και ξανακανεις..

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@anna_30 κορίτσι μ γλυκο οσο ψαχνεις βρισκεις. Κανενας οργανισμος δ είναι τέλειος. Απλά τώρα το ψάχνεις κ κάτι προκύπτει συνέχεια. Βρες εναν καλό γιατρό να απαλλαγείς από τις ουρολοιμωξεις για αρχή. Ίσως να σ τυχαίνει τοσο συχνά λογο άγχους. Εγω σε περιόδους έντονου στρες εμφάνιζα κολπίτιδα. Πολλές φορές οξεία κολπίτιδα. Εκεί π δ ειχα καμια ενόχληση με επιανε φαγούρα, κάψιμο κτλ. Πηγαινα την ίδια μέρα γιατρό, τόσο δ αντεχα.

@anna_30 συμφωνω κορίτσι μου κι εγώ από το αγχος εχω διαφορα..

αν δεν απαλλαγουμε απο αυτο θα βγουν πολλα στη πορεια.. θα σου προτεινα κι εγώ να βρεις ενα γιατρό να απαλλαγεις απο τις επαναλαμβανομενες ουρολοιμωξεις γιατι σιγουρα με θεραπειες κτλ αν δεν φυγει το μικροβιο που λεμε επιρεαζεται και η γονιμοτητα και ο οργανισμος μας ο ιδιος..!

μην στεναχωριεσαι μην απογοητευεσαι και προσπαθησε να βρισκεις παντα λυσεις οσα εμποδια κι αν βρισκεις μπροστα σου..

η καθεμια απο εμας αντιμετωπίζει και κάτι διαφορετικο.. πρεπει για αρχη να αποβαλλεις το αγχος..! Αν δεν κανεις ψυχοθεραπεία θα σου προτεινα να δεις κι αυτο σαν επιλογή.. εγώ κάνω εδω καινκαποιος μηνες κι εχω βοηθηθει παρα πολυ σε πολλα θεματα ακομα και στο θεμα αποκτηση παιδιου εχω ηρεμησει αρκετα..

οτι θες να συζητας εμεις ειμαστε εδω..

οπως μπορουμε βοηθαμε η μια την αλλη

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Οπως ειπε κ η @flowerv kaiη @Diwni και η @Σοφία21 ολες μας ειδικα εμεις π δεν εχουμε ακομη παιδι αισθανομαστε οτι δεν θα τα καταφερουμε ποτε μα ποτε. Δςν ειναι αληθεια.

Σημερα δεν υπαρχει γυναικα στο 2025 π δεν μπορει να κανει παιδι...απλα απτη εμμονη κ το αγχος το θελουμε τωρα. Μακαρι να γινονταν ολα τωρα. Θελει υπομονη επιμονη σωστο γιατρο να ξεμπερδεψεις με ουρολοιμωξεις κλπ κ μια σωστη καθοδηγηση απο το γιατρο. Βγες με τον αντρα σου κανε σεξ επειδη το θελετε κ οχι μονο στις γονιμες κ μη σας γινει αυτοσκοπος...ξεκινησε περπατγμα παρε τις βιταμινες σου κ προσευχησου στο θεο...στο λεω κ γω π κοντευω 3 χρονια τωρα ...ολες μ οι φιλες κ ο περιγυρος μας ανακοινωνουν εγκυμοσυνες ...μεσα μ ποναω βαθια κ λεω γιατι εγω θεε μου!!!??? Αλλα προεχεις εσυ αυτο μ ειπε ο γιατρος μοθ.βγαλε το στρες οσο ειναι δυνατο γτ στο τελος θα μας προκυψει κ κανα αυτοανοσο με τοσα προβληματ κ θα τρεχουμε. Εχε πιστη.ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο θα ρθει (τα λεω γ να τ ακουσω κ εγω) 🩷🩷❤️🩷❤️❤️🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου έχεις όλα τα δίκια του κόσμου κ δεν μας μαυρίζεις, όλες προσπαθούμε για το ίδιο κ είναι βάλσαμο να μοιραζόμαστε τα νέα μας κ τις ιστορίες μας ☺️ Για αυτή την εξέταση που βγήκες θετικ΄ή δεν γνωρίζω πολλά, ελπίζω να σε βοηθήσουν τα κορίτσια.

Για την ουρολοίμωξη να σε ρωτήσω τα εσώρουχα τα σιδερώνεις? Γιατί φίλη μου πάθαινε συνέχεια κ δεν έβρισκαν άκρη κ εντέλει το πάθαινε από αυτό. Της είπε ο γιατρός ότι όταν σιδερώνεται το εσώρουχο "εγκλωβίζεται" υγρασία κ επειδή είχε ευαισθησία το πάθαινε συνέχεια. Εν τέλη σταμάτησε το σίδερο κ σώθηκε. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα των υπόλοιπων μικροβίων αλλά δες το λίγο κ αυτό σαν δοκιμή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Barbiee μου πολύ ωραίο το θέμα!  Μπράβο που τα έχεις όλα έτοιμα!  @Elk και η φαρμα πολύ ωραία σαν θέμα!   εγώ έλεγα για θέμα η ζώα του  δάσους ή ταξίδι αλλά ήθελα μετά το Πάσχα δεν ξέρω όμως αν θα βρω διαθεσιμη ημερομηνία οπότε βλέποντας και κάνοντας γιατί το άφησα για τελευταία στιγμή 
    • Εμείς κορίτσια κλείσαμε για 20 Σεπτέμβρη...Το θέμα μας θα είναι σαφάρι!!τα έχω όλα οργανωμένα στο μυαλό μου γιατί γενικά μου αρέσουν αυτά,οι στολισμοί,τα τούλια,οι μπομπονιέρες... Σε ότι αφορά την εισαγωγή,εμείς αύριο κλείνουμε την 26η εβδομάδα, 3 του μήνα μπαίνουμε στον 7ο και έχουμε κάνει ήδη εισαγωγή στα φρούτα εποχής,κοτόπουλο,μοσχάρι,λαχανικά και ρύζι..
    • Κορίτσι μου έχεις όλα τα δίκια του κόσμου κ δεν μας μαυρίζεις, όλες προσπαθούμε για το ίδιο κ είναι βάλσαμο να μοιραζόμαστε τα νέα μας κ τις ιστορίες μας ☺️ Για αυτή την εξέταση που βγήκες θετικ΄ή δεν γνωρίζω πολλά, ελπίζω να σε βοηθήσουν τα κορίτσια. Για την ουρολοίμωξη να σε ρωτήσω τα εσώρουχα τα σιδερώνεις? Γιατί φίλη μου πάθαινε συνέχεια κ δεν έβρισκαν άκρη κ εντέλει το πάθαινε από αυτό. Της είπε ο γιατρός ότι όταν σιδερώνεται το εσώρουχο "εγκλωβίζεται" υγρασία κ επειδή είχε ευαισθησία το πάθαινε συνέχεια. Εν τέλη σταμάτησε το σίδερο κ σώθηκε. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα των υπόλοιπων μικροβίων αλλά δες το λίγο κ αυτό σαν δοκιμή
    • Οπως ειπε κ η @flowerv kaiη @Diwni και η @Σοφία21 ολες μας ειδικα εμεις π δεν εχουμε ακομη παιδι αισθανομαστε οτι δεν θα τα καταφερουμε ποτε μα ποτε. Δςν ειναι αληθεια. Σημερα δεν υπαρχει γυναικα στο 2025 π δεν μπορει να κανει παιδι...απλα απτη εμμονη κ το αγχος το θελουμε τωρα. Μακαρι να γινονταν ολα τωρα. Θελει υπομονη επιμονη σωστο γιατρο να ξεμπερδεψεις με ουρολοιμωξεις κλπ κ μια σωστη καθοδηγηση απο το γιατρο. Βγες με τον αντρα σου κανε σεξ επειδη το θελετε κ οχι μονο στις γονιμες κ μη σας γινει αυτοσκοπος...ξεκινησε περπατγμα παρε τις βιταμινες σου κ προσευχησου στο θεο...στο λεω κ γω π κοντευω 3 χρονια τωρα ...ολες μ οι φιλες κ ο περιγυρος μας ανακοινωνουν εγκυμοσυνες ...μεσα μ ποναω βαθια κ λεω γιατι εγω θεε μου!!!??? Αλλα προεχεις εσυ αυτο μ ειπε ο γιατρος μοθ.βγαλε το στρες οσο ειναι δυνατο γτ στο τελος θα μας προκυψει κ κανα αυτοανοσο με τοσα προβληματ κ θα τρεχουμε. Εχε πιστη.ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο θα ρθει (τα λεω γ να τ ακουσω κ εγω) 🩷🩷❤️🩷❤️❤️🩷
    • @anna_30 συμφωνω κορίτσι μου κι εγώ από το αγχος εχω διαφορα.. αν δεν απαλλαγουμε απο αυτο θα βγουν πολλα στη πορεια.. θα σου προτεινα κι εγώ να βρεις ενα γιατρό να απαλλαγεις απο τις επαναλαμβανομενες ουρολοιμωξεις γιατι σιγουρα με θεραπειες κτλ αν δεν φυγει το μικροβιο που λεμε επιρεαζεται και η γονιμοτητα και ο οργανισμος μας ο ιδιος..! μην στεναχωριεσαι μην απογοητευεσαι και προσπαθησε να βρισκεις παντα λυσεις οσα εμποδια κι αν βρισκεις μπροστα σου.. η καθεμια απο εμας αντιμετωπίζει και κάτι διαφορετικο.. πρεπει για αρχη να αποβαλλεις το αγχος..! Αν δεν κανεις ψυχοθεραπεία θα σου προτεινα να δεις κι αυτο σαν επιλογή.. εγώ κάνω εδω καινκαποιος μηνες κι εχω βοηθηθει παρα πολυ σε πολλα θεματα ακομα και στο θεμα αποκτηση παιδιου εχω ηρεμησει αρκετα.. οτι θες να συζητας εμεις ειμαστε εδω.. οπως μπορουμε βοηθαμε η μια την αλλη
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...