Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ολιγοασθενοσπερμία. Γενικά το σπέρμα το ψάχναμε με το κιάλι.. Ευτυχώς για εξωσωματική αρκούσε.
    • Ο σύζυγος είναι στρατιωτικός, γιατί αν είναι στατιστικός δεν είναι απαραίτητο να πάτε σε νησί για να μαζέψετε μόρια, μόρια δίνει και ο Βόρειος Έβρος! Και πίστεψε με η Ορεστιάδα είναι μιαν πολύ ωραία, ήσυχη πόλη - χωριό για να μεγαλώσεις τα παιδιά σου. Οι περισσότεροι στρατιωτικοί από κάτω, Βόλο - Λάρισα - Τρίκαλα, αυτό κάνουν.  Έρχονται εδώ, μεγαλώνουν ήσυχα και ωραία τα παιδάκια τους στη φύση και όταν έρθει η ώρα να αποστρατευτούν γυρίζουν στον τόπο τους.! Και εμένα ο σύζυγος από Ξάνθη είναι, δεν πρόκειται ποτέ να τον πάνε στην Ξάνθη και να τον αφήσουν εκεί όσα μόρια και να έχει, εγώ είμαι από ένα χωριό δίπλα στην Ορεστιάδα. Εεε ήρθε ο σύζυγος εδώ, θα μείνουμε πρώτα ο Θεός με το παιδάκι μας στο πατρικό μου στο χωριό, οι γονείς μου φτιάχνουν άλλο σπιτάκι, και δεν θα ξεκουνηθεί ποτέ από δω. Ο αδερφός μου είναι από τα 19 στο στρατό, τώρα είναι 39, έχει δηλαδή 20 χρόνια και από την ώρα που μπήκε σε εκείνη την μονάδα που τον έχουν δεν ξεκουνίθηκε. Δύσκολα σε πάνε αλλού αν δεν το ζητήσεις. 
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές ! Ετσι είναι δυστυχώς ❤️
    • Ωωωω τι λες τώρα... τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα.. και πόσο άχρηστοι είναι μερικοί γιατροί που νομίζουν ότι όλα είναι άρπα κόλλα.  Περαστικά κορίτσι μου & γρήγορα στο σπιτάκι σου και στο παιδάκι σου..!!!  Τέλος καλό, όλα καλά να είναι! 😘
    • Που ανέβηκα για να γεννήσω 🤭😅  10 χλμ Κυριακή κ άλλα 10 χθες Δευτέρα.    ο άντρας μου μου λέει πως δεν το γέννησες εκεί ψηλά 🤣🤣🤣🤣   τι να κάνω όμως έπρεπε ν βοηθήσω γιατί είχα κλείσει 26 ώρες με πόνους κ είχα εξαντληθεί ήδη. Είχα κ τα παιδάκια μόνη μου περίμενα να τελειώσει η μαμά μου την δουλειά να έρθει να τα κρατήσει να πάω στο μαιευτήριο γιατί ο άντρας μου χθες δούλευε απογευματινός κ έλειπε.    θα έχω να τα θυμάμαι όλα αυτά!    είμαστε πολύ δυνατές ❤️ γι αυτό κ γεννάμε! ❤️❤️❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...