Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα Χρυσα μου!!!  Εμεις ειχαμε γιατρο την Τεταρτη κανονικα αλλα προεκυψε τοκετος κ μας ειδε σμρ ο γιατρος!! Ολα καλα πανε αλλα οι μετρησεις βγηκαν λιγο περιεργες.. μαλλον εχουν στριμωχτει οι μικρες αρκετα κ εβγαινε η μεγαλη μικροτερη σμρ... Μας ειπε ν μην ανησυχουμε γτ τα αμνιακα κ οι ροες αιματος ειναι φυσιολογικες!!  Υπομονη μεχρι την Τεταρτη π θα μας ξαναδει!!!😊 Εσυ κοριτσι μου τι κανεις;;
    • Ελενα μου να σας ζησει το κοριτσουδι σας!!!!💖💖💖💖💖✨️✨️✨️✨️🌸🌸🌸🌸🫶🫶🫶🫶🤩🤩🤩🤩 Να ειναι Γερη, Καλοτυχη καο Ευλογημενη στη ζωη της!!!🙏🧿🎈💗🎉 Καλη αναρρωση σ εσενα και καλη λοχεια!!!! Με το καλο να πατε σπιτι σας συντομα κ να βρειτε τους νεους ρυθμους σας!!!😊
    • Κορίτσι μου από όσο ξέρω όταν η χοριακη ανέβει αρκετά απο μια τιμή καο πάνω δεν διπλασιάζει κάθε  2 μέρες! Ουσιαστικά μετά τις 2000 φαίνεται στον υπέρηχο ο σάκος οπότε υπερηχογραφικα βλέπουν πώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη!   Τώρα δεν ξέρω εσένα τι τιμή έχει και με ποιον ρυθμό αυξάνεται αλλά νομίζω αν από βδομάδα κάνεις έναν υπέρηχο (θα είσαι 6 εβδομάδων σχεδόν) έστω ο σακος θα μπορεί να φανεί     
    • Καλησπέρα κορίτσια! Ειχα πολυ καιρο να μπω στο φόρουμ γιατι ειναι πολύ ζόρικη η Μπέμπα. Να σας θυμίσω γέννησα 9/10. Την Τετάρτη ηρθε ο γιατρός μας μας ζύγισε 6060 με αποκλειστικό θηλασμό κ 61 ποντουσ. Ολη την ημέρα θελει χερια. Κοιμάται με πολυ δυσκολία κ παντα  στα χερια. Δεν εχει παρει κ πιπίλα κ δυσκολεύεται. Πολλες φορες κανει το στηθοσ μ πιπίλα για να κοιμηθει. Εχει περιπου 2-3 εβδ π μολις παω να την αφησω κατω ξυπναει( την ημέρα, το βραδυ δεν εχουμε θεμα) . Την ημέρα με ζορίζει παρα πολυ. Το βραδυ ειναι καλύτερη. Επισης δεν εχω καταφέρει να την βαζω νωρις για υπνο. Κ Οχι την ιδια ωρα. Αλλες φορες μπορει να κοιμηθεί 10 αλλες 11.  Ψυχοκινητικά ειναι σαν τα δικα σας μωράκια. Εμενα κανει κ το αλλο. Οταν την εχω κατω βάζει δυναμη στους αγκώνες κ προσπαθει να σηκωθεί, το κανει συνεχεια κορίτσια. Επίσης αν της δωσεις τα χερια σ πιάνεται για να σηκωθεί. Την σηκώνουμε κ στυλώνει ταν ποδια της κ μένει όρθια. Εχει πολυ δυναμη στα ποδια της. 
    • 18/3 🙈 Κι εγώ ευτυχώς είχα δύο πολύ καλές εγκυμοσύνες και ειδικά τώρα με τον μικρό αδυνατώ να φανταστώ πώς θα ήταν αν δεν ήταν καλή η εγκυμοσύνη αυτή. Αντε στην πρώτη έχεις μόνο τον εαυτό σου να φροντίσεις. Στη δεύτερη αλλάζει το παραμύθι 😝  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...