Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Λοιπόν κορίτσια θέλω βοήθεια όποια ξέρει..
Πριν την εμβρυομεταφορά με είχε πιάσει ένα μικρό κρυολόγημα με αποτέλεσμα να μου αφήσει ένα χαζό ξηρό βήχα. Ευτυχώς όταν κοιμάμαι δεν έχω θέμα, αλλά από την ώρα που θα ξυπνήσω μέχρι να ρθει η ώρα να ξανα πάω για ύπνο βήχω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω ή να φτιάξω στο σπίτι;; 

Ακριβώς ότι σου έγραψε η @Naty_!!! Αν δεν έχεις αναγούλες ακόμα, είναι ότι καλύτερο! Και φυσικά απόλυτα ασφαλές και φυτικό!

• Απαντήσεις 780
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Μετά από 1 μήνα και κάτι, επιστρέψαμε σπίτι μας!!! Κουράστηκα πολύ τόσο καιρό μακριά από το σπίτι μου αλλά όσο δε δουλεύω είναι ευκαιρία για τους δικούς μου να χαρούν τη μικρή γιατί μετά θα τη βλέπουν 1-2 φορές το χρόνο κι αν!

Περάσαμε πολύ ωραία γενικά αν και δεν κοιμηθήκαμε ούτε μια μέρα σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχαμε στη Λευκάδα και ούτε ένα βράδυ σερί!!! 

Στο Λονδίνο περάσαμε φανταστικά!!! Πήγαμε σε πολλά μέρη και το ευχαριστήθηκα πολύ. London Eye, Buckingham Palace, Big Ben, St. James Park, Green Park, Piccadilly square, London Dungeon, Hard Rock Café και φυσικά το Βρετανικό μουσείο!!! Βγάλαμε φωτογραφίες σε όλα τα διάσημα του Λονδίνου... κόκκινο λεωφορείο, ταξί, τηλεφωνικό θάλαμο... Γέλασα πάρα πολύ με τη φιλενάδα μου και τη "βαφτιστήρα" μου... Μου λείπουν πολύ και όσο και να καθόμουν δε θα τις χόρταινα!!!

Από την Κυριακή που γυρίσαμε σπίτι μας, απευθείας μπήκαμε σε πρόγραμμα πάλι και ξεκίνησε να κοιμάται από τις 9 μέχρι τις 7 με μόνο μία αφύπνιση για λίγο στήθος... 

Δημοσίευση

Σε άλλα νέα... τη Δευτέρα πήγανε στην παιδίατρο και έκανε τη 2η δόση του bexsero. Ευτυχώς καμία απολύτως παρενέργεια αυτήν τη φορά!

Η μπουμπού έφτασε τα 5950γρ. Πήρε 450γρ  σε ένα μήνα και 3εκ. ύψος. Η παιδίατρος αυτήν τη φορά δε μου είπε τίποτα για το βάρος της γιατί της είπα πως εγώ δεύτερα γυμνασίου ζύγιζα 30 κιλά και ο μπαμπάς της είναι ακόμα πάρα πολύ αδύνατος! Κατάλαβε λοιπόν πως είναι και θέμα γονιδίων.

Ξεκινήσαμε τροφές γιατί η μπουμπού μου τραβούσε τα χέρια όταν έτρωγα και της έτρεχαν τα σάλια. Δευτέρα έφαγε πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι! Γέλασα άπειρα!!! Σύνολο μέσα στη μέρα έφαγε περίπου 10 κουταλάκια... Χτες έφαγε το ίδιο περίπου 14 κουταλάκια σε ένα 24ωρο... Σήμερα όμως της έφτιαξα πατάτα, καρότο, μπρόκολο και έφαγε περίπου 100γρ!!! Κορίτσια έπρεπε να τη βλέπατε!!! Ορμούσε στο κουτάλι σήμερα κι έγλυφε τα πάντα. Όταν τελείωσε είχε κρέμα παντού!!! Ματιά, μύτη, αυτί και σε όλη την μπλουζοσαλιάρα της!!!🤣🤣🤣🤣

Μεθαύριο θα βάλουμε μοσχάρι κι από Δευτέρα φρούτα.

Δημοσίευση

Κάνοντας μία ανασκόπηση του μήνα εδώ, γενικά ζόρικος ο Γενάρης κορίτσια.. αν και τώρα τελευταία αρχίσαμε πάλι με πιο θετικά νέα και εύχομαι έτσι να συνεχίσει..!

@melitiniღ όλα καλά με χοριακή σου και το νούμερο σήμερα;

@Katiana1987 ένα Λονδινάκι πόσο θα το ήθελα κι εγώ πάλι, τι ωραία! Και πότε πέρασε κιόλας ο καιρός και η μικρή σου άρχισε τροφές, απίστευτο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια σημερα εγινε κατι και ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας. Καθως περιμενα στην αναμονή του ιατρείου βγηκε μια κοπελα απο μεσα που μολις ειχε ενημερωθεί απο τον γιατρό οτι παλινδρομησε το 4 μωρακι της. Το τέταρτο Χριστέ μου. Απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να ηρεμήσω σκέφτομαι συνέχεια αυτο το κορίτσι και τον πόνο που νιώθει σήμερα.  Θα θελα να μπορώ να κάνω κάτι να της απαλύνω τον πόνο. Εκλαψα μαζι της και ας ηταν άγνωστη 💔

Παιδική μου φίλη μετά το πρώτο της παιδι πήραν αποφαση για δεύτερο... απέβαλλε 4 φορές μέχρι να της έρθει το ουράνιο τόξο της... και όταν γέννησε το δεύτερο μετά από λίγο καιρό ήταν έγκυος και στο τρίτο. Έκανε πάρα πολλές εξετάσεις για να δει τι φταίει και αφού ειχε και ένα φυσιολογικό παιδί οι γιατροί της είπαν ότι και οι 4 αποβολές ήταν τυχαίο γεγονός... 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εχει κανει καποια κοπέλα πλήρη έλεγχο θρομβοφιλιας να μου πει κόστος των εξετάσεων ? Ολα καλα σήμερα στο γιατρό εδωσε το οκ. Την Τρίτη εχω ραντεβού με αιματολογο για να κανω τις εξετάσεις.

Εγω ειχα κανει το 2017 εξετασεις γ θρομβοφιλια γτ ειχα χασει την ακοη μου κ εψαχνα να δω τι μ το προκαλεσε. Ευτυχως ηταν καθαρα θεμα αγχους κ επανηλθε στο μηνα 

Τοτε το κοστος γ πληρη ελεγχο με καποιες π γραφονταν μεσω εοππυ μ βγηκε 400 ευρω. Τωρα δεν θα ειναι πολλα γτ μπηκαν κ αλλες μεσω εοππυ οποτε θεωρω πολυ λιγοτερο το ποσο... να τον κανεις τον ελεγχο κ ευχομαι να ειναι ολα καλα❤️❤️❤️ οτι σ ειπε κ η @Naty_ μας δηλαδη για το κοστος περιπου... @melitiniღ ολα καλα με τη χοριακη σου ευχομαι κ θα ειναι!! @Katiana1987 δωσε απειρα φιλια στην ισμηνη μαρια πως περασε ετσι κ ο καιρος κ περιμεναμε μα γεννησεις κ τωρα ακουμε τα νεα σας.  @evaa__ μου σκεψου ποσο  πονο κ θλιψη κουβαλαει αυτο το κοριτσι να χει 4 αγγελουδια εκει πανω γι αυτο αναρωτιεμαι αν ακουει κανεις τις προσευχες μας...θελει υπομονη η πιστη μας νομιζω αυτο ζηταει κ ο θεος οπως κ η φυση να περιμενουμε για μας δωσει μετα το κοσμο ολο...ετσι πορευομαι με αυτη τη σκεψη αλλιως θα φρικαρω 

Ευχομαι να βγει ο Γεναρης με θετικα νεα (ατελειωτος αυτος ο μηνας παντα τον μισουσα δε ξερω γιατι ισως βγαινουν τα καταλοιπα των χριστουγεννων🤣🤣🤣)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...