Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Barbiee πολύ ωραία τα νέα σου!! Ελπίζω λίγο να αισθάνεσαι καλύτερα τώρα!! @nanouko ετσι ήταν εμένα οταν έβγαζε δόντι..σκέψου ενώ κοιμόταν στο λίκνο δεν κοιμόταν με τπτ εκεί και τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι. Τώρα πρώτα ξεκίνησα να τον βάζω στο λίκνο στους ημερήσιους ύπνους και μετά στον βραδινό!  Συμφωνώ και με  @Barbiee οτι βοηθάει το σεμινάριο ύπνου! Κι εγώ τώρα με τα δόντια έκανα ένα πισωγύρισμα αλλά έχω μια καθοδήγηση για το πώς πρέπει να κινηθώ σε αυτό το θέμα 
    • έκανες κανένα σεμινάριο υπνου; εμένα με βοήθησε πάρα πολύ πάντως! βεβαια δε μειώθηκαν κατα πολύ οι αφυπνίσεις αλλα εχει μπει σε πρόγραμμα μεσα στη μερα ..και το βράδυ εκει που ξυπνούσε καθε δύο ώρες πλέον ξυπνάει 3-4 φορές...και σιγά σιγά προσπαθώ να το αλλάξω και αυτό!
    • έχω εγώ χαμηλό αιματοκρίτη και σίδηρο 🤷 και τον Νοέμβριο που του είχαμε κάνει εξετάσεις ήταν οριακά χαμηλός... δηλαδή ειναι απο 30-36 και είχε 29 αιματοκρίτη  .. όχι ύψος δεν μας πήρε!
    • @anna_30 @MinaSam @melitiniღ Αρχές Φεβρουαρίου θα πάω για τον ετήσιο έλεγχο και για να κάνω επαναληπτική καλλιέργεια να δούμε αν έφυγε το βακτήριο που είχα στον επόμενο κύκλο μου έγραψε να κάνω ορμονολογικό έλεγχο οπότε θα του πω αν είναι να μου γράψει κι αυτή την εξέταση για να έχει πλήρη εικόνα και για να ξέρω και εγώ που βρίσκομαι. Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για την απάντηση
    • Κορίτσια εμείς είχαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα χθες ..και έφτασα στα όριά μου ..ενώ κοιμήθηκε μια χαρά το βράδυ πολύ εύκολα, ξυπνούσε το βράδυ διαρκώς, έπινε δύο τρεις γουλιες και ξανακοιμοταν..αν τυχόν έκανα να κουνήσω στο κρεβάτι για να αλλάξω πχ πλευρό γινόταν αυτό το πράγμα, με την παραμικρή μου κίνηση, εγώ να διψάω, να πεινάω, να κατουριεμαι όλη την ώρα.. ξύπνησε άπειρες φορές..εν τω μεταξύ ο σύζυγος θέλει απ' τον καναπέ να έρθει στο κρεβάτι, θέλει λέει να κοιμάται μαζί μου .. αλλά δε χωράμε και οι τρεις.. και δεν ξέρω τι να κάνω ..πώς να τον βάλω στην κούνια; Πώς θα μειωθούν αυτά τα ξυπνήματα; Με πιάνει κατάθλιψη ότι δεν τα καταφέρνω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...