Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Μήπως άλλαξε ο κύκλος σου τότε κορίτσι μου

Λογικα απο το glugophase κ επειδη εκοψα κ το χαπι τ θυροειδη...ωρες ωρες καλυτερα λεω να ειχα μικρο κυκλο οπως ημουν πιο παλια...ολη αυτη η αναμονη δε τη μπορω

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Η ίδια μαία θα ήταν γιατί ζήτησα να κάνουμε ένα υπέρηχο πριν ξεκινησει η διαδικασία και οσο κάναμε τον υπέρηχο ο γιατρός μου δεν μιλούσε και γυρίζει και λέει η μαία πόσο υποτίθεται είσαι; Λέω 11 εβδομάδων.. και λέει αποκλείεται αυτό είναι πολύ μικρό, και έκανε χειρονομία και καλά τι μας λες μωρέ... μαχαιριά στην καρδιά ήταν.. 

δεν έχει ενσυναίσθηση ο κόσμος καθόλου, ο γιατρός μου ήταν διακριτικός.. αλλά αυτή η μαία.. α πα πα

Έλεος!!!! Τραγικές ρε συ!!! Δεν έπρεπε να ακολουθούν τέτοια επαγγέλματα!!!αυτά τα επαγγέλματα θέλουν ενσυναίσθηση!!!! Άσε και όταν γεννάς.... Πάω που λες στο μαιευτήριο να το δω ,να πω στις μαίες της κλινικής ότι αυτή την φορά θέλω να θηλάσω αποκλειστικά και να μην δώσουν καθόλου μπουκάλι όπως έκαναν στο πρώτο μου γιο ...και γυρνάει και λέει η άλλη.." αποκλείεται να έχεις γάλα ...δεν χορταινει το μωρό τις πρώτες μέρες αν δεν δώσεις μπουκάλι"!!!! Έλεος λέω!!! Τελικά και αποκλειστικό θηλασμό έκανα και δεν πήγε καθόλου μπουκάλι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Η ίδια μαία θα ήταν γιατί ζήτησα να κάνουμε ένα υπέρηχο πριν ξεκινησει η διαδικασία και οσο κάναμε τον υπέρηχο ο γιατρός μου δεν μιλούσε και γυρίζει και λέει η μαία πόσο υποτίθεται είσαι; Λέω 11 εβδομάδων.. και λέει αποκλείεται αυτό είναι πολύ μικρό, και έκανε χειρονομία και καλά τι μας λες μωρέ... μαχαιριά στην καρδιά ήταν.. 

δεν έχει ενσυναίσθηση ο κόσμος καθόλου, ο γιατρός μου ήταν διακριτικός.. αλλά αυτή η μαία.. α πα πα

Ειμαι σιγουρη οτι ήταν ίδια. Βρεθηκαμε στην ίδια κλινική με λιγες μερες διάφορα. Λες και την ακουω να το λέει. Εμενα ειχε κανει ο γιατρός μου τον υπέρηχο και εμεινε η οθόνη εκεί ανοιχτή να δείχνει το μωρακι μου, ηταν σα να επιπλέει ακίνητο. Με ρώτησε ποσα παιδιά έχω και της εδειξα την οθόνη 💔Μιλαμε για αναισθησία.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Λογικα απο το glugophase κ επειδη εκοψα κ το χαπι τ θυροειδη...ωρες ωρες καλυτερα λεω να ειχα μικρο κυκλο οπως ημουν πιο παλια...ολη αυτη η αναμονη δε τη μπορω

Σε καταλαβαίνω γιατι κι εγώ λόγω πολυκυστικών κάποιες φορές κάνω πολύ μεγάλους κυκλους και χανω τον μπουσουλα.

μπορεί να σου γραψει και χαπι ο γιατρός σπυ για να σου έρθει αν καθυστερησει κι αλλο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Σε καταλαβαίνω γιατι κι εγώ λόγω πολυκυστικών κάποιες φορές κάνω πολύ μεγάλους κυκλους και χανω τον μπουσουλα.

μπορεί να σου γραψει και χαπι ο γιατρός σπυ για να σου έρθει αν καθυστερησει κι αλλο

Ναι θα περιμενω μεχρι πεμπτη μ ειπε κ μετα θα μιλησουμε μηπως παρω ντουφαστον να αδιαθετησω...αισθανομαι πρησμενη να εκραγω μ ερχεται

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Ναι θα περιμενω μεχρι πεμπτη μ ειπε κ μετα θα μιλησουμε μηπως παρω ντουφαστον να αδιαθετησω...αισθανομαι πρησμενη να εκραγω μ ερχεται

Κι εμένα ντουφαστόν μου έχει δώσει κανα δυο φορές… λογικο ειναι μεγαλος ο κυκλος και γι’ αυτό.. μολις αδιαθετήσεις θα μπεις ξανα σε κανονικη ροή κι εγώ αυτο περιπμενω

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εμένα ντουφαστόν μου έχει δώσει κανα δυο φορές… λογικο ειναι μεγαλος ο κυκλος και γι’ αυτό.. μολις αδιαθετήσεις θα μπεις ξανα σε κανονικη ροή κι εγώ αυτο περιπμενω

Πως κ πως περιμενω να ερθει τωρα δε φανταζεσαι για να ξεκινησω κ.παλι τις προσπαθειες. Θα κλεισω κ ραντεβου στο γυναικολογο τον αλλο μηνα για τον ετησιο ελεγχο να με δει κιολας πως παω με τα χαπια 

Δημοσίευση
στις On 13/1/2025 at 7:29 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

@annie! δεν περνάω κ πολύ καλά σ αυτή την εγκυμοσύνη. Τα απογεύματα νιωθω αρρωστη. Κλείνω τον 5ο τηβ άλλη βδομάδα και έχω αναγουλες κ εμετους ακόμα. Νιώθω βαρυ τ στομαχι μου κ σέρνομαι. Τα πρωινά είμαι τέλεια. Απο τις 4 5 κ μετά περιμενω απλά να περάσουν οι ώρες. Αλλα ενταξει τι να κάνουμε? Υπομονη

Αααχχχ έτσι ήμουν κι εγώ. Στα μέσα του 5ου κατάφερα να ηρεμήσω από τις ναυτίες και τους εμετούς. Το πρωί έκανα τα πάντα γιατί μετά τις 3:30-4:00 δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κι εσένα κοριτσάκι είναι; 

Υπομονή και θα περάσουν σύντομα κορίτσι μου. Στο εύχομαι τουλάχιστον.

Δημοσίευση

@Katiana1987ναι κορίτσι μου κοριτσάκι περιμένω. Κ τ αλλα μ κορίτσια είναι αλλα δ είχα τέτοια θέματα. Κάτι φουσκωματα στο 1ο τρίμηνο κ μετά τίποτα απολύτως! Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ναι να περάσουν κάποια στιγμή. 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα! 
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ.
Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά.
Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή.
Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά.
Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία;
Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή.
Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.

Ποπό έφτασες κι όλας 6η μέρα! Μακάρι να πιάσει ❤️ Τα τραβήγματα είναι θετικά. Θυμάμαι είχα κι εγώ για ένα απόγευμα και τέλος. Μετά από 5-6 μέρες είχα θετικό τεστ. Οπότε το έχω συνδέσει στο μυαλό μου ότι ήταν η εμφύτευση, αλλά ποιος ξέρει... Πάντως μου ακούγεται θετικό 😊

Τα αέρια είμαι σίγουρα από το φαί. Άκου όσπρια με μπρόκολο... 🤣🤣🤣🤣

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Λοιπόν για τους γιατρούς και τις μαίες που λέτε πιο πάνω, ναι τελείως λάθος. Από την άλλη αυτοί τα βλέπουν κάθε μέρα αυτά και είναι λογικό να μην επηρεάζονται. Τώρα για αυτά που είπαν, λογικά προσπάθησαν να πουν κάτι παρηγορητικό αλλά καλύτερα να μασούσαν μια τσίχλα 😅 Και σαν μανουλες που θα γίνεται όλες σύντομα θα ακούσετε πολλές βλακείες από παντού, οπότε όσο μπορείτε μην επηρεαζεστε! 

Σε άλλα νέα, εγώ είμαι έξτρα χαρούμενη γιατί είμαι 3η μέρα περιόδου και μετά μπαίνουμε κι εμείς στο παιχνίδι 😁😁😁 Δεν έχω πολλές ελπίδες για τον πρώτο μήνα, γιατί ήμασταν κοντά ένα μήνα άρρωστοι και εγώ παίρνω ακόμα αντιισταμινικά και βιταμίνες, αλλά έχω προμηθευτεί τα τεστακια μου 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

Εγώ θα πω με το καλό το θετικό σου τεστακι!! Μην ψάχνεις για συμπτώματα, θα τρελαθείς... Απόλαυσε αυτές τις μέρες που έρχονται, όσο μπορείς, και όλα θα πάνε καλά! 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ποπό έφτασες κι όλας 6η μέρα! Μακάρι να πιάσει ❤️ Τα τραβήγματα είναι θετικά. Θυμάμαι είχα κι εγώ για ένα απόγευμα και τέλος. Μετά από 5-6 μέρες είχα θετικό τεστ. Οπότε το έχω συνδέσει στο μυαλό μου ότι ήταν η εμφύτευση, αλλά ποιος ξέρει... Πάντως μου ακούγεται θετικό 😊

Τα αέρια είμαι σίγουρα από το φαί. Άκου όσπρια με μπρόκολο... 🤣🤣🤣🤣

Ναιιιιι! έφτασα.. κι εμένα μου φαίνεται απίστευτο η αλήθεια είναι.. ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έκανα και πως.. 🤣
Και εγώ σήμερα άλλος άνθρωπος, δεν έχω ενόχληση, είμαι οκ! Εχθές όμως ήταν το κάτι άλλο, μακάρι να είναι θετικό σημάδι και το σποράκι μου να μείνει.. το θέλω τόοοοσο πολύ.. όσο για τα υπόλοιπα ελπίζω να είναι καθαρά του φαγητού και μόνο.. 🤣🤣🤣 τον καημένο τον άντρα μου τον έχω τρελάνει ..! 
Κάποιο άλλο σύμπτωμα πριν τη χορική θυμάσαι; Οι μόνο αυτά τα τραβηγματάκια μιας μέρας;

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εγώ θα πω με το καλό το θετικό σου τεστακι!! Μην ψάχνεις για συμπτώματα, θα τρελαθείς... Απόλαυσε αυτές τις μέρες που έρχονται, όσο μπορείς, και όλα θα πάνε καλά! 

Ευχαριστώ πολύ!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να δω κι εγώ στη ζωή μου πρώτη φορά μια ανεβασμένη χοριακή και ένα θετικό τεστ. 🤗 Έχει ο Θεός!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Katiana1987ναι κορίτσι μου κοριτσάκι περιμένω. Κ τ αλλα μ κορίτσια είναι αλλα δ είχα τέτοια θέματα. Κάτι φουσκωματα στο 1ο τρίμηνο κ μετά τίποτα απολύτως! Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ναι να περάσουν κάποια στιγμή. 

Κ εμένα στην κόρη μου είχα πολλες ναυτίες κ εμετούς κ γενικά χαλια στομάχι. Μπηκα στον 5ο να με αφήσουν! Υπομονή μακάρι εσένα να μη σε πάρει τόσο 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 

Τραβήγματα είναι πολύ θετικό σημάδι!! Είχα κ στα δυο μου παιδιά. Στην κόρη μου είχα πριν την καθυστέρηση νομίζω γιατί νόμιζα θα μ έρθει περίοδος 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Πως κ πως περιμενω να ερθει τωρα δε φανταζεσαι για να ξεκινησω κ.παλι τις προσπαθειες. Θα κλεισω κ ραντεβου στο γυναικολογο τον αλλο μηνα για τον ετησιο ελεγχο να με δει κιολας πως παω με τα χαπια 

Κι εγω τον αλλο μηνα θα παω για ετησιο να δούμε τι εγινε και με το βακτηριο αν εφυγε με την αντιβίωση κτλ και να μας δωσει το πράσινο φως..! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...