Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πήρα τώρα και την βιοπαθολόγο και μου είπε πως είναι γκρίζα ζώνη αυτή η αύξηση.. αν ήταν πχ λέει 110 θα λέγαμε ότι σίγουρα δεν πάει καλά, ενώ τώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πήρα τώρα και την βιοπαθολόγο και μου είπε πως είναι γκρίζα ζώνη αυτή η αύξηση.. αν ήταν πχ λέει 110 θα λέγαμε ότι σίγουρα δεν πάει καλά, ενώ τώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά. 

Με τον γυναικολόγο μίλησες; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Με τον γυναικολόγο μίλησες; 

Οχι και η αλήθεια είναι πως κολλάω να τον πάρω, γιατί αυτός δεν μου είπε να κάνω τίποτα από όλα αυτά και που του έστειλα τις προάλλες την μικρή αύξηση, δεν μου είπε να επαναλάβω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Οχι και η αλήθεια είναι πως κολλάω να τον πάρω, γιατί αυτός δεν μου είπε να κάνω τίποτα από όλα αυτά και που του έστειλα τις προάλλες την μικρή αύξηση, δεν μου είπε να επαναλάβω. 

Εύχομαι να πάρει τα πάνω της τις επόμενες μέρες και να δεις πολύ μεγάλα νούμερα ❤️ θα επαναλάβεις μεθαύριο τώρα υποθέτω;

Ο γιατρός σου, σου είπε κάτι άλλο; Πότε σου έχει πει να πας να σε δει;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εεε κορίτσια δεν μπορώ! 157! Από 104… προφανώς και δεν πάει καλά, αλλά αυτό το τσούκου τσούκου νομίζω είναι μεγαλύτερη παράταση στην ταλαιπωρία μου..

Νιώθω την αγωνία σου κορίτσι μου.. είναι σίγουρα ψυχοφθόρο να μην ξέρεις ακριβώς τι γινεται. Μίλα με τον γυναικολόγο σου εκείνος θα σε κατευθύνει καλύτερα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πριν 2 μέρες 70 δεν ήταν; Διπλασιάστηκε επομένως 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η afr είπε:

Εύχομαι να πάρει τα πάνω της τις επόμενες μέρες και να δεις πολύ μεγάλα νούμερα ❤️ θα επαναλάβεις μεθαύριο τώρα υποθέτω;

Ο γιατρός σου, σου είπε κάτι άλλο; Πότε σου έχει πει να πας να σε δει;

Ευχαριστώ πολύ! Δεν θα επαναλάβω..δεν βρίσκω τον λόγο…αν δεν μου έρθει περίοδος ίσως πάω Δευτέρα τρίτη να κάνω άλλη μια. Ο γιατρός είχε πει να πάω την Τρίτη, αλλά μας βολεύει καλύτερα να πάμε Παρασκευή, οπότε έκλεισα για τότε. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νιώθω την αγωνία σου κορίτσι μου.. είναι σίγουρα ψυχοφθόρο να μην ξέρεις ακριβώς τι γινεται. Μίλα με τον γυναικολόγο σου εκείνος θα σε κατευθύνει καλύτερα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πριν 2 μέρες 70 δεν ήταν; Διπλασιάστηκε επομένως 

Οχι κορίτσι μου. Πριν 3 μέρες ήταν 70 σε άλλο εργαστήριο. Πριν 2 μέρες πήγα σε αυτό δίπλα στο σπίτι μου και ήταν 104.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εεε κορίτσια δεν μπορώ! 157! Από 104… προφανώς και δεν πάει καλά, αλλά αυτό το τσούκου τσούκου νομίζω είναι μεγαλύτερη παράταση στην ταλαιπωρία μου..

Μικρη αύξηση κορίτσι...🥺. Δεν ξέρω τι να πω!δεν είμαι και γιατρός!αλλά σίγουρα δεν είναι διπλασιασμός! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

@ditaki εφόσον είδε καρδιακό παλμό... πιστεύω πάει καλά...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Δεν θα επαναλάβω..δεν βρίσκω τον λόγο…αν δεν μου έρθει περίοδος ίσως πάω Δευτέρα τρίτη να κάνω άλλη μια. Ο γιατρός είχε πει να πάω την Τρίτη, αλλά μας βολεύει καλύτερα να πάμε Παρασκευή, οπότε έκλεισα για τότε. 

Οχι κορίτσι μου. Πριν 3 μέρες ήταν 70 σε άλλο εργαστήριο. Πριν 2 μέρες πήγα σε αυτό δίπλα στο σπίτι μου και ήταν 104.

Και η πρώτη αύξηση στο πρώτο εργαστήριο δεν ήταν αντίστοιχου μεγέθους; Είχες αν θυμάμαι καλά κοντά στο 40 και μετά κοντά στο 70 αν δεν μπερδευομαι με κάτι άλλο. Οπότε ο ρυθμος που αυξάνεται δε φαίνεται να έχει μειωθεί. Θέλω να πω ναι μεν δεν είναι διπλασιασμός αλλά δεν είναι ότι τώρα ανέβηκε λιγότερο, πχ 120. Είναι αντίστοιχο με της προηγούμενης φοράς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητή η σκέψη μου και γενικά αν έχει κάποιο νόημα, απλώς όπως το σκέφτομαι εγώ στη θέση σου θα επαναλαμβανα άλλη μια φορά να δω αν υπάρχει μείωση ή μικρότερος ρυθμος αύξησης. Θεωρώ ότι κάποια ελπίδα υπάρχει ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγω λέω να τον πάρεις να του πεις. Δεν είναι κακό. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μικρη αύξηση κορίτσι...🥺. Δεν ξέρω τι να πω!δεν είμαι και γιατρός!αλλά σίγουρα δεν είναι διπλασιασμός! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

@ditaki εφόσον είδε καρδιακό παλμό... πιστεύω πάει καλά...

Θα δείξει. Απλά στις άλλες εγκυμοσύνες δεν μου έλεγε ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και αυτό με προβλημάτισε αρκετά η αλήθεια είναι. Επίσης ανέφερε ότι το σχήμα του σάκου με το έμβρυο δεν είναι στρογγυλό, έχει περίεργο σχήμα και αυτο τον προβλημάτιζε. Και εγώ δεν ρώτησα κάτι παραπάνω η αλήθεια είναι εκείνη την ώρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η afr είπε:

Και η πρώτη αύξηση στο πρώτο εργαστήριο δεν ήταν αντίστοιχου μεγέθους; Είχες αν θυμάμαι καλά κοντά στο 40 και μετά κοντά στο 70 αν δεν μπερδευομαι με κάτι άλλο. Οπότε ο ρυθμος που αυξάνεται δε φαίνεται να έχει μειωθεί. Θέλω να πω ναι μεν δεν είναι διπλασιασμός αλλά δεν είναι ότι τώρα ανέβηκε λιγότερο, πχ 120. Είναι αντίστοιχο με της προηγούμενης φοράς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητή η σκέψη μου και γενικά αν έχει κάποιο νόημα, απλώς όπως το σκέφτομαι εγώ στη θέση σου θα επαναλαμβανα άλλη μια φορά να δω αν υπάρχει μείωση ή μικρότερος ρυθμος αύξησης. Θεωρώ ότι κάποια ελπίδα υπάρχει ακόμα.

Ναι και στις πρώτες δύο χοριακες και τώρα, έχω 50% αύξηση ανά 2 ημέρες. Απλά πέραν των τιμών που είναι χαμηλές, ωορρηξία και τελευταία επαφή είχαμε 17/12. Οπότε θεωρώ πως είναι πολυυυ πίσω όλο το θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω…με προβλημάτισε αρκετά! Και την προηγούμενη εβδομάδα για το ένα μου είχε πει δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και τελικά δεν προχώρησε. Δεν ξέρω…αναμονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα! 

Είχε μια παρόμοια κατάσταση η αδερφή μου και όλα πήγαν κατ ευχήν. Υπομονή κ εύχομαι όλα να πάνε καλά!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ναι και στις πρώτες δύο χοριακες και τώρα, έχω 50% αύξηση ανά 2 ημέρες. Απλά πέραν των τιμών που είναι χαμηλές, ωορρηξία και τελευταία επαφή είχαμε 17/12. Οπότε θεωρώ πως είναι πολυυυ πίσω όλο το θέμα. 

Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Και όλα είναι για καλό! Στην αναμονή και ελπίζουμε στο καλύτερο!!!❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Τι να πω κορίτσι μου... υπομονή και θα δείξει! Εύχομαι το καλύτερο!!! 🤎

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η afr είπε:

Τι να πω κορίτσι μου... υπομονή και θα δείξει! Εύχομαι το καλύτερο!!! 🤎

Ευχαριστώ πολύ! Σήμερα ξύπνησα πολύ χάλια ψυχολογικά…δεν μπορώ να λειτουργήσω και είμαι στην δουλειά, ενώ το μόνο που θα ήθελα είναι να είμαι με την μικρή μου και να χαλαρώσω. Τέλος πάντων, όλα για κάποιο λόγο γίνονται και προχωράμε. 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵

Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶

Δημοσίευση

@annie! Πότε περιμένεις κανονικά?

@Rena92 @ditaki Κορίτσια μου τι να πω μόνο υπομονή μπορείτε να κάνετε κ θα δείξει πώς θα πάει κ για τις 2 σας.... Είναι σπάσιμο νεύρων άλλα υπομονή κ πίστη ότι όλα θα πάνε καλά 🙏🙏

@marinamanoulitsa Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου μόνο χαρές κ χαμόγελα να έχει στη ζωή του ☺️ Να περάσετε τέλεια στο πάρτυ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Σήμερα είναι τα γενέθλια του μικρού μου!!! 10 πανέμορφα χρόνια πέρασαν από τότε που ήρθε στη ζωή μας!!!🥰🩵🩵

Ετοιμάζω το πάρτυ του για το απόγευμα!!!!θα έρθουν οι φίλοι του και συγγενείς στο σπίτι μας να κάνουμε το πάρτυ 🥰❤️🩵🫶

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια…

Κορίτσι μου να χαίρεσαι το παιδάκι σου.. Γερό κι ευρυχισμένο να είναι.. 🫶🏼 Να περάσετε τέλεια 🥳🥳

@Rena92 Κορίτσι μου γλυκό καταλαβαίνω πως είναι δυσκολο να βρισκεσαι στη δουλειά εμω δεν είσαι καλά ψυχολογικά λίγες ώρες ειναι θα περάσουν..

προσπάθησε να αποβαλλεις το αγχος και οποιαδήποτε σκέψη η δουλεια θα σου αποσπασει λιγο την προσοχη δεν γνωρίζω να σου πω κατι παραπανω για τις τιμες της χοριακης μιας και δεν εχω μείνει ποτέ έγκυος αλλα ισως και το αγχος δεν βοηθάει..

ευχομαι ολα να πανε καλα αλλα και μενα η αποψη μου ειναι να ενημερώσεις τον γιατρό σου και ισως επρεπε να συνεχισεις τις μετρησεις πάλι στο γενεσις απο οπου ξεκίνησες πιθανόν τε μηχανηματα τους μα διαφέρουν..

@ditaki κοπέλα μου λυπάμαι πολύ για το ένα έμβρυο ευχομαι να πάνε όλα καλά με το άλλο..! Σε κάθε περιπτωση ότι κι αν συμβεί σκεψου πως εχεις 3 αγγελουδια δεν το συζητω η απωλια ειναι απωλια ομως εχεις ηδη δωσει ζωη στα 3 παιδάκια σου κι αυτο ειπναι μεγάλη ευλογία..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο - σχετικό. 

Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι. 

Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος. 

Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Να σου ζήσει ο γιόκας σου κορίτσι μου!!! Γερός και τυχερός! 

Να περάσετε τέλεια!

Καλημέρα κορίτσια μου. 

@Rena92έχουμε δει πολλά με τις χοριακές... Πότε είναι να πας στο γιατρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν ότι από τότε που ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές 4 μήνες περίπου, το στήθος πρήζεται και πονάει από την ωορρηξία και μετά. Ανά διαστημα και πιο παλιά το πάθαινα αυτό μετά άλλαζε πάλι. 

Γενικά έχω σχετικά μεγάλο στήθος και βαρύ. Είμαι τώρα κοντά στην ωορρηξία πάλι, και ήδη νιώθω τους αδένες στο πλάι του στήθους να πρήζονται. Νομίζω πως με γυροφερνει και κάτι σε κρύωμα, εν τω μεταξύ όλοι άρρωστοι είναι γύρω μου. Ίσως δηλαδή να εκδηλώνεται έτσι. Αλλά με έχουν πιάσει τα αγχωτικά μου, σταμάτησα να αγχώνομαι τοσο για το πότε θα έρθει το μπεμπέ και αγχώνομαι αν έχω τίποτα άλλο στο στήθος! Υπέρηχο έλεγα να κάνω αλλά τώρα πέρασαν οι μέρες και αν όλα πάνε καλά σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να έρθει τελικά το μπεμπέ 🙏🏼 αν μου ρθει περίοδος ίσως κλείσω έναν να κάνω να μου φύγει το άγχος. 

Εσείς γενικά παρατηρείτε καθόλου αν πρήζονται οι αδένες περιμετρικά του στήθους σας ανά διαστήματα; Να μου φύγει και μένα το άγχος! 

Καλημέρα Naty!!! Έμενα αν κ σχεδόν ανύπαρκτο το στήθος λίγο πριν την περίοδο πάντα πρήζεται κ πονάει κ έχω παρατηρήσει κ κάτι σαν γουρμπαλάκια στο πλαι κάτω από την μασχάλη κάποιες φορές. Την πρώτη φορά που τα ψιλάφησα τρόμαξα αλλά μου είπε η γιατρός ότι με την περίοδο θα φύγουν κ έτσι έγινε. Τώρα για πριν την ωορρηξία δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά κάθε οργανισμός διαφέρει. Για να σου φύγει το άγχος πάνε να κάνεις έναν υπέρηχο τον επόμενο μήνα ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ ποτέ εχω μικρό στήθος αλλά γενικά ποτέ ουτε στην ωορηξία ουτε πριν την περίοδο με πονάνε ή πριζονται..

σε σένα μπορεί να είναι ο κάθε οτγανισμός είναι διαφορετικός εγω πχ από την ωορηξία μεχρι και την περίοδο ταλαιπωρουμαι απο ναυτίες..! 

παρόλαυτα καλό είναι να πας για εναν υπερηχο να σου φύγει και το αγχος ή επίσης μπορείς να το στζητησεις και με τον γυναικολόγο σου εαν δεν το εχεις κάνει

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

@Naty_Κορίτσι μου εμενα το πριξιμο στο στήθος ειναι σταθερό σύμπτωμα καθε κύκλου. Έτσι καταλαβαίνω οτι μου έρχεται περίοδος! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Εγώ δεν ξέρω να σου πω αλλά καλό θα είναι να μιλήσεις με ένα εξειδικευμένο γιατρό να σου λύσει όλες τις απορίες. 

στις πριν 22 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, το ίδιο θέμα εχουμε και εμείς!

Βρέθηκε θέμα στο καρυότυπο του άντρα μου,δεν είχα ποτέ φυσιολογική σύλληψη εγώ,εάν θα εμένα έγκυος θα επρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση και εάν υπήρχε θέμα με το μωράκι διακοπή κύησης.. επειδή ψυχολογικα δεν θα άντεχα κάτι τέτοιο, προχωρήσαμε σε εξωσωματική με προεμφυτευτικο έλεγχο.. να ξερουμε ότι το εμβρυακι που θα εμφυτευσουμε κυρίως θα είναι γερό!

στις πριν 20 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω το μούδιασμα που λες. Είναι λογικό.. σίγουρα υπάρχει λύση! Απευθυνσου στο γυναικολόγο σου και σε κάποιον εξειδικευμένο άλλο γιατρό να σου πουν τις επιλογές που έχετε. Κάνατε τον απλό καρυότυπο ή μοριακό; 

Τώρα που ηρέμησα κάπως και σκέφτηκα πολύ βρήκα το κουράγιο και μπήκα ξανά στο φόρουμ..είχα μια άρνηση χθες..έβλεπα μωρα και έκλαιγα.. 

αρχικα κάναμε τον απλό καρυοτυπο..αν μας ζητήσει ο γενετιστής μοριακό θα κάνουμε κι αυτόν! Το καλό είναι ότι υπάρχει σύλληψη δυο φορές..ίσως η μετάθεση των συγκεκριμένων χρωμοσωμάτων δεν αφορά το σπερμα γιατί διάβασα ότι γίνεται κι αυτό..από εκεί και πέρα πάμε ξεκάθαρα σε ρουλετα..όλα έχουν να κάνουν με πιθανότητες πια αλλα αλήθεια μέχρι τώρα τι δεν ήταν τύχη και πιθανότητες; Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε και αντέχουμε ψυχολογικά κι αν δεν αντέχουμε άλλο θα καταφύγουμε σε άλλη λύση! Τέλος του μήνα είχα προγραμματισμένο ραντεβού με την κ.Οικονομοπουλου για επανεξέταση στο Έλενα αλλα σκέφτομαι να της στείλω τις εξετάσεις και να την ρωτήσω αν έχει κάποιον να με παραπέμψει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα πώς είστε;  Εγώ χθες πήγα στο γιατρό 32+2 εβδομάδες και η μπέμπα είναι ήδη 2333 γρ! Μπαμπάτσικη θα μας βγει το βλέπω...😁 Κατά τα άλλα όλα καλά μου είπε!  Μου έδωσε πάλι να κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων. Και πρέπει να επισκεφτώ οπωσδήποτε ορθοπεδικό για το μούδιασμα στα χέρια.. Doppler μου είπε να κλείσω στις 34 βδομάδες και μετά εκείνος θα με ξαναδεί στις 36 βδομάδες. Και ενδιάμεσα στις 35 βδομάδες έχω και τον αιματολόγο..😅 άρα από βδομάδα θα είμαι σε διαφορετικό γιατρό ανά βδομάδα..κι όχι τίποτα άλλο αρχίζω και κουράζομαι..αλλα υπομονή, λίγο έμεινε!
    • Καλημέρα χαίρομαι που βγήκαν καθαρές οι εξετάσεις για τη χολόσταση. Μάλλον η φαγούρα είναι είτε νευρική είτε επειδή αυξάνεται το αίμα μας, τεντώνεται το δέρμα κλπ.. Οσο για το θυροειδή λογικά μετά την εγκυμοσύνη θα επανέλθει.. ορμόνη φαντάζομαι σου έδωσε όχι κάποιο φάρμακο, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ξέρουν αυτοί. Ασε που πλέον είμαστε και σε μεγάλο τρίμηνο και δεν επηρεάζονται τόσο. 
    • Καλημέρα κορίτσια.. Καταρχήν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ όλα και εύχομαι το 2025 να σας φέρει μόνο χαρές στο σπιτικό σας..❤️ @Rena92 και @ditaki μέσα απ την καρδιά μου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις εγκυμοσύνες σας.❤️ @marinamanoulitsa χρόνια του πολλά και να τον χαίρεστε ❤️ Σε άλλα νέα εγώ έχω χαθεί αρκετές μέρες τώρα γιατί όπως είχα αναφέρει κάποια στιγμή, έχουμε τον πεθερό μου στο νοσοκομείο και δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Περιττό να αναφέρω την ψυχολογία που υπάρχει και από πλευρά του συζύγου μου αλλά και από μένα..είμαστε αρκετά πεσμένοι, πιεσμένοι και κουρασμένοι. Οι προσπάθειες για μωράκι, δυστυχώς έχουν μείνει πίσω γιατί δεν έχουμε κουράγια και όρεξη ούτε για επαφές ούτε για τίποτα...Μια ψυχολογία πεσμένη γενικά...Τι να πω .. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται φαντάζομαι..🙄🤷‍♀️
    • Θα το δοκιμάσω και εγώ αυτό με τον ύπνο, μήπως πιάσει. Το βράδυ σου κοιμάται σερί; Εμείς τώρα με το άλμα 15-19 έχει χαλάσει εντελώς ο ύπνος και το πρωί και το βράδυ και έχει γενικά γκρίνια.. τώρα έχει 1-2 μέρες που περνάει η γκρίνια..  Όσο για τους νονούς να μην ντρέπεστε και να μην φοβάστε καθόλου. Θα είναι νονοί του παιδιού σας για πάντα και αυτό δεν θα μπορεί να αλλάξει μετά, γιαυτο πάρτε την καλύτερη απόφαση όσο είναι νωρίς! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...