Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πήρα τώρα και την βιοπαθολόγο και μου είπε πως είναι γκρίζα ζώνη αυτή η αύξηση.. αν ήταν πχ λέει 110 θα λέγαμε ότι σίγουρα δεν πάει καλά, ενώ τώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πήρα τώρα και την βιοπαθολόγο και μου είπε πως είναι γκρίζα ζώνη αυτή η αύξηση.. αν ήταν πχ λέει 110 θα λέγαμε ότι σίγουρα δεν πάει καλά, ενώ τώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά. 

Με τον γυναικολόγο μίλησες; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ditaki είπε:

Με τον γυναικολόγο μίλησες; 

Οχι και η αλήθεια είναι πως κολλάω να τον πάρω, γιατί αυτός δεν μου είπε να κάνω τίποτα από όλα αυτά και που του έστειλα τις προάλλες την μικρή αύξηση, δεν μου είπε να επαναλάβω. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Οχι και η αλήθεια είναι πως κολλάω να τον πάρω, γιατί αυτός δεν μου είπε να κάνω τίποτα από όλα αυτά και που του έστειλα τις προάλλες την μικρή αύξηση, δεν μου είπε να επαναλάβω. 

Εύχομαι να πάρει τα πάνω της τις επόμενες μέρες και να δεις πολύ μεγάλα νούμερα ❤️ θα επαναλάβεις μεθαύριο τώρα υποθέτω;

Ο γιατρός σου, σου είπε κάτι άλλο; Πότε σου έχει πει να πας να σε δει;

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εεε κορίτσια δεν μπορώ! 157! Από 104… προφανώς και δεν πάει καλά, αλλά αυτό το τσούκου τσούκου νομίζω είναι μεγαλύτερη παράταση στην ταλαιπωρία μου..

Νιώθω την αγωνία σου κορίτσι μου.. είναι σίγουρα ψυχοφθόρο να μην ξέρεις ακριβώς τι γινεται. Μίλα με τον γυναικολόγο σου εκείνος θα σε κατευθύνει καλύτερα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πριν 2 μέρες 70 δεν ήταν; Διπλασιάστηκε επομένως 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η afr είπε:

Εύχομαι να πάρει τα πάνω της τις επόμενες μέρες και να δεις πολύ μεγάλα νούμερα ❤️ θα επαναλάβεις μεθαύριο τώρα υποθέτω;

Ο γιατρός σου, σου είπε κάτι άλλο; Πότε σου έχει πει να πας να σε δει;

Ευχαριστώ πολύ! Δεν θα επαναλάβω..δεν βρίσκω τον λόγο…αν δεν μου έρθει περίοδος ίσως πάω Δευτέρα τρίτη να κάνω άλλη μια. Ο γιατρός είχε πει να πάω την Τρίτη, αλλά μας βολεύει καλύτερα να πάμε Παρασκευή, οπότε έκλεισα για τότε. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Νιώθω την αγωνία σου κορίτσι μου.. είναι σίγουρα ψυχοφθόρο να μην ξέρεις ακριβώς τι γινεται. Μίλα με τον γυναικολόγο σου εκείνος θα σε κατευθύνει καλύτερα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι πριν 2 μέρες 70 δεν ήταν; Διπλασιάστηκε επομένως 

Οχι κορίτσι μου. Πριν 3 μέρες ήταν 70 σε άλλο εργαστήριο. Πριν 2 μέρες πήγα σε αυτό δίπλα στο σπίτι μου και ήταν 104.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εεε κορίτσια δεν μπορώ! 157! Από 104… προφανώς και δεν πάει καλά, αλλά αυτό το τσούκου τσούκου νομίζω είναι μεγαλύτερη παράταση στην ταλαιπωρία μου..

Μικρη αύξηση κορίτσι...🥺. Δεν ξέρω τι να πω!δεν είμαι και γιατρός!αλλά σίγουρα δεν είναι διπλασιασμός! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

@ditaki εφόσον είδε καρδιακό παλμό... πιστεύω πάει καλά...

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Δεν θα επαναλάβω..δεν βρίσκω τον λόγο…αν δεν μου έρθει περίοδος ίσως πάω Δευτέρα τρίτη να κάνω άλλη μια. Ο γιατρός είχε πει να πάω την Τρίτη, αλλά μας βολεύει καλύτερα να πάμε Παρασκευή, οπότε έκλεισα για τότε. 

Οχι κορίτσι μου. Πριν 3 μέρες ήταν 70 σε άλλο εργαστήριο. Πριν 2 μέρες πήγα σε αυτό δίπλα στο σπίτι μου και ήταν 104.

Και η πρώτη αύξηση στο πρώτο εργαστήριο δεν ήταν αντίστοιχου μεγέθους; Είχες αν θυμάμαι καλά κοντά στο 40 και μετά κοντά στο 70 αν δεν μπερδευομαι με κάτι άλλο. Οπότε ο ρυθμος που αυξάνεται δε φαίνεται να έχει μειωθεί. Θέλω να πω ναι μεν δεν είναι διπλασιασμός αλλά δεν είναι ότι τώρα ανέβηκε λιγότερο, πχ 120. Είναι αντίστοιχο με της προηγούμενης φοράς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητή η σκέψη μου και γενικά αν έχει κάποιο νόημα, απλώς όπως το σκέφτομαι εγώ στη θέση σου θα επαναλαμβανα άλλη μια φορά να δω αν υπάρχει μείωση ή μικρότερος ρυθμος αύξησης. Θεωρώ ότι κάποια ελπίδα υπάρχει ακόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγω λέω να τον πάρεις να του πεις. Δεν είναι κακό. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μικρη αύξηση κορίτσι...🥺. Δεν ξέρω τι να πω!δεν είμαι και γιατρός!αλλά σίγουρα δεν είναι διπλασιασμός! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

@ditaki εφόσον είδε καρδιακό παλμό... πιστεύω πάει καλά...

Θα δείξει. Απλά στις άλλες εγκυμοσύνες δεν μου έλεγε ποτέ δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και αυτό με προβλημάτισε αρκετά η αλήθεια είναι. Επίσης ανέφερε ότι το σχήμα του σάκου με το έμβρυο δεν είναι στρογγυλό, έχει περίεργο σχήμα και αυτο τον προβλημάτιζε. Και εγώ δεν ρώτησα κάτι παραπάνω η αλήθεια είναι εκείνη την ώρα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η afr είπε:

Και η πρώτη αύξηση στο πρώτο εργαστήριο δεν ήταν αντίστοιχου μεγέθους; Είχες αν θυμάμαι καλά κοντά στο 40 και μετά κοντά στο 70 αν δεν μπερδευομαι με κάτι άλλο. Οπότε ο ρυθμος που αυξάνεται δε φαίνεται να έχει μειωθεί. Θέλω να πω ναι μεν δεν είναι διπλασιασμός αλλά δεν είναι ότι τώρα ανέβηκε λιγότερο, πχ 120. Είναι αντίστοιχο με της προηγούμενης φοράς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητή η σκέψη μου και γενικά αν έχει κάποιο νόημα, απλώς όπως το σκέφτομαι εγώ στη θέση σου θα επαναλαμβανα άλλη μια φορά να δω αν υπάρχει μείωση ή μικρότερος ρυθμος αύξησης. Θεωρώ ότι κάποια ελπίδα υπάρχει ακόμα.

Ναι και στις πρώτες δύο χοριακες και τώρα, έχω 50% αύξηση ανά 2 ημέρες. Απλά πέραν των τιμών που είναι χαμηλές, ωορρηξία και τελευταία επαφή είχαμε 17/12. Οπότε θεωρώ πως είναι πολυυυ πίσω όλο το θέμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω…με προβλημάτισε αρκετά! Και την προηγούμενη εβδομάδα για το ένα μου είχε πει δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και τελικά δεν προχώρησε. Δεν ξέρω…αναμονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα! 

Είχε μια παρόμοια κατάσταση η αδερφή μου και όλα πήγαν κατ ευχήν. Υπομονή κ εύχομαι όλα να πάνε καλά!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ναι και στις πρώτες δύο χοριακες και τώρα, έχω 50% αύξηση ανά 2 ημέρες. Απλά πέραν των τιμών που είναι χαμηλές, ωορρηξία και τελευταία επαφή είχαμε 17/12. Οπότε θεωρώ πως είναι πολυυυ πίσω όλο το θέμα. 

Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Και όλα είναι για καλό! Στην αναμονή και ελπίζουμε στο καλύτερο!!!❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν έχω πρόβλημα όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα!! Σε ευχαριστώ πολύ ❤️❤️
    • Εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που θες! 😊
    • Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...