Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Για το χάπι για θυρεοειδη ξέρω για το glucophase δεν γνώριζα. Πάντως για πολυκυστικές (και όχι μόνο), βοηθάει να ρυθμίζεις τις αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα. Φαντάζομαι αυτός θα είναι ο ρόλος του φάρμακου. Η διατροφή βοηθάει πολύ επίσης και άσκηση ανάλογα τη φάση του κύκλου που είσαι. Αυτά ισχύουν για όλες βέβαια αλλά ένα συν παραπάνω αν δεν είναι σταθερός ο κύκλος. Έχεις σκεφτεί ομοιοπαθητική η βελονισμό η κάτι τελοσπαντων συμπληρωματικό με τα φάρμακα; 

Επερνα ινοσιτολη τα ινοφερτ plus 3 χρονια δε με βοηθγσαν καθολου κ αυτα...το μονο π σκεφτηκα ειναι να ξεκινησω γυμναστηριο pilates η αερομπικ για να εκτονωνω τα νευρα μου πιο πολυ γτ νοιωθω υπερενταση...ουτε γλυκα τρωω,δεν εχω κ αντισταση στην ινσουλινη π εχουν πολλα κοριτσια με ΣΠΩ με σωζει αυτο κατα καποιο τροπο...λες να ξεκινησω γυμαστικη? Εχω να παω κατι χρονια γυμναστηριο

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Επερνα ινοσιτολη τα ινοφερτ plus 3 χρονια δε με βοηθγσαν καθολου κ αυτα...το μονο π σκεφτηκα ειναι να ξεκινησω γυμναστηριο pilates η αερομπικ για να εκτονωνω τα νευρα μου πιο πολυ γτ νοιωθω υπερενταση...ουτε γλυκα τρωω,δεν εχω κ αντισταση στην ινσουλινη π εχουν πολλα κοριτσια με ΣΠΩ με σωζει αυτο κατα καποιο τροπο...λες να ξεκινησω γυμαστικη? Εχω να παω κατι χρονια γυμναστηριο

Να πας καλό θα σου κάνει, λίγα βάρη, όχι τόσο αερόβιο. Επίσης και γιόγκα, πιλάτες πολύ βοηθητικά. Κάτι να χαλαρώσει και το σύστημα! Ακόμα και περπάτημα στη φύση 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Να πας καλό θα σου κάνει, λίγα βάρη, όχι τόσο αερόβιο. Επίσης και γιόγκα, πιλάτες πολύ βοηθητικά. Κάτι να χαλαρώσει και το σύστημα! Ακόμα και περπάτημα στη φύση 

Περπαταω καθε πρωι σχεδον 8 με 9 με μπουφαν ...κ ειναι απιστευτο το πρωινο περπατημα...ενα διαστημα ηθελα kickboxing ψαχνω κατι να ξεσπαω χχαχαχ

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πάρα πολύ για την θετική σας ενέργεια και την χαρά που μοιράζεστε μαζί μου για το μωράκι μου ♥️ Είστε όλες υπέροχες και εκτός από την αδερφή μου, μόνο εσείς γνωρίζετε για την εγκυμοσύνη αυτή..

@annie! Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου, να είναι πάντα υγιή, τυχερά, ευλογημένα και χαρούμενα στη ζωή τους και εσείς γέροι να τα καμαρώνετε!!

@Rena92 κορίτσι μου αναμένουμε τη χοριακη σου σήμερα. Στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη 🙏. Νομίζω ότι όση διάφορα έχουν τα πρώτα μας παιδάκια, τόση -πρωτα ο Θεός - περίπου θα έχουν και τα δεύτερα (η κόρη μου γεννήθηκε 22/10 και αν δεν κάνω λάθος η δική σου αρχές Δεκεμβρη;) Τώρα εγώ είμαι 10+1, άρα πάνω κάτω στα ίδια 🥰

Για το θέμα που διάβασα με τους άντρες εγώ θέλω να αναφέρω το εξής... Με τον δικό μου δεν θέλαμε γάμους και πανηγύρια,το είχαμε συμφωνήσει από κοινού αυτό. Εγώ ήμουν της άποψης ότι θα ήθελα να παντρευτούμε (σύμφωνο συμβίωσης επιλέξαμε), όταν θα αποφασιζαμε να κάνουμε παιδί. Τελικά ο καλός μου για κάτι μόρια που θα έπαιρνε στη δουλειά συν μία μικρή αύξηση μου είπε κάποια στιγμή "ας το κάνουμε τώρα να τελειώνουμε". Μου ακούστηκε τόσο άσχημα αυτό το να τελειώνουμε που φυσικά το συζήτησα μαζί του. Γιατί οκ, είπαμε όχι γάμους και νυφικά και άστρα άλογα, αλλά ας κρατήσουμε και έναν ρομαντισμό στη σχέση μας άσχετα με το ψυχρό κλίμα του συμφώνου συμβίωσης σε έναν συμβολαιογράφο. Το μυστικό εδώ είναι η συζήτηση. Εμείς από την αρχή συζητούσαμε τα πάντα, όλες μας τις σκέψεις και τα συναισθήματα και αυτό μας έχει σώσει άπειρες φορές από μεγάλες κρίσεις. Μου εξήγησε φυσικά ότι το εννοούσε σαν διαδικασία, απλά για τα μόρια και ότι ναι ακούστηκε όντως λάθος. 

Μην τα πολυλογω, λίγο καιρό μετά επειδή έδινα κάτι μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και είχα πεθάνει από την κούραση, όταν τελείωσα μου έκανε έκπληξη ένα διήμερο σε ένα αρχοντικό κοντά στο Πήλιο. Πετούσα εγώ από τη χαρά μου αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι το διήμερο αυτό ήταν για να μου κανει πρόταση γάμου 🥹🥹. Στο ίδιο αρχοντικό πήγαμε με την μικρούλα μας όταν ήταν μωράκι για ένα 3ημερο.

Και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τη συζήτηση μόνο μπορούν και αυτοί να καταλάβουν πως νιώθουμε και ενδεχομένως να το σκεφτούν αλλιώς, σε πολλά θέματα. Εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε λίγο πιο σύνθετα, εκείνοι λίγο πιο φλατ και πονοεπιπεδα, καλώς ή κακώς.. Επικοινωνία .. το α και το Ω ειδικά όταν έρθει το παιδί στην εξίσωση που όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αλλάζουν όλες μα όλες οι ισορροπίες.

Δημοσίευση

Κορίτσια τα φώτα σας…

Πηγα στο γιατρό. Ο δεύτερος σάκος ξεκάθαρα δεν προχωράει…πάμε τώρα στον πρώτο. Μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει, έχει ακανόνιστο σχήμα, είδε ένα έμβρυο με έναν υποτυπώδη καρδιακό παλμό, έχει μέγεθος που αντιστοιχεί σε 5,5 εβδομάδες. Πριν 1 εβδομάδα που κάναμε υπέρηχο μου είπε ότι είμαι περίπου 5-6 εβδομάδες πάλι και πριν 2 εβδομάδες ακριβώς έκανα την πρώτη χοριακη που πάλι με έβγαλε 5 εβδομάδων βάση τιμής. 
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής όμως… αν όντως είμαι 5 εβδομάδων, η σύλληψη θεωρητικά έγινε πριν 3 εβδομάδες….που δεν είχα επαφές τότε. Έχουν περάσει 4 εβδομάδες απ την τελευταία επαφή. Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά….και νομίζω ότι αυτό δεν είναι καλό σημάδι! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας…

Πηγα στο γιατρό. Ο δεύτερος σάκος ξεκάθαρα δεν προχωράει…πάμε τώρα στον πρώτο. Μου είπε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα προχωρήσει, έχει ακανόνιστο σχήμα, είδε ένα έμβρυο με έναν υποτυπώδη καρδιακό παλμό, έχει μέγεθος που αντιστοιχεί σε 5,5 εβδομάδες. Πριν 1 εβδομάδα που κάναμε υπέρηχο μου είπε ότι είμαι περίπου 5-6 εβδομάδες πάλι και πριν 2 εβδομάδες ακριβώς έκανα την πρώτη χοριακη που πάλι με έβγαλε 5 εβδομάδων βάση τιμής. 
Ο προβληματισμός μου είναι ο εξής όμως… αν όντως είμαι 5 εβδομάδων, η σύλληψη θεωρητικά έγινε πριν 3 εβδομάδες….που δεν είχα επαφές τότε. Έχουν περάσει 4 εβδομάδες απ την τελευταία επαφή. Δεν μου βγαίνουν τα κουκιά….και νομίζω ότι αυτό δεν είναι καλό σημάδι! 

Κορίτσι μου νομίζω ότι στους πρώτους υπερήχους δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα σχετικά με την ηλικία. Ίσως να έγινε αργότερα η σύλληψη και για αυτό να το βγάζει 5 βδομάδες, ή ακόμη να μην έχει ξεκάθαρη εικόνα. Τι σου είπε, πότε θα ξαναπας; 

Δημοσίευση

@ditakiβαση περιοδου σε ποια βδομάδα εισαι? Τη χοριακη δ τη λαμβάνουμε υπόψιν λογο διδυμης κυησης. Εφόσον υπάρχει εμβρυο εισαι 6 βδομαδων τουλάχιστον. Δηλ από ότι ξέρω στην 6η βδομάδα δηλ 5+1 κ έπειτα βλέπουμε σακο κ από 6+1 κ μετά ακούμε καρδιά. Δηλ εισαι σίγουρα 7η βδομάδα. Εφόσον δ ξερεις ποτε έγινε η σύλληψη πας με τον υπερηχο αλλά είναι νωρίς ακόμα για να ξεκαθαρίσει.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Σας ευχαριστω πάρα πολύ για την θετική σας ενέργεια και την χαρά που μοιράζεστε μαζί μου για το μωράκι μου ♥️ Είστε όλες υπέροχες και εκτός από την αδερφή μου, μόνο εσείς γνωρίζετε για την εγκυμοσύνη αυτή..

@annie! Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου, να είναι πάντα υγιή, τυχερά, ευλογημένα και χαρούμενα στη ζωή τους και εσείς γέροι να τα καμαρώνετε!!

@Rena92 κορίτσι μου αναμένουμε τη χοριακη σου σήμερα. Στέλνω άπειρη μπεμπεδοσκονη 🙏. Νομίζω ότι όση διάφορα έχουν τα πρώτα μας παιδάκια, τόση -πρωτα ο Θεός - περίπου θα έχουν και τα δεύτερα (η κόρη μου γεννήθηκε 22/10 και αν δεν κάνω λάθος η δική σου αρχές Δεκεμβρη;) Τώρα εγώ είμαι 10+1, άρα πάνω κάτω στα ίδια 🥰

Για το θέμα που διάβασα με τους άντρες εγώ θέλω να αναφέρω το εξής... Με τον δικό μου δεν θέλαμε γάμους και πανηγύρια,το είχαμε συμφωνήσει από κοινού αυτό. Εγώ ήμουν της άποψης ότι θα ήθελα να παντρευτούμε (σύμφωνο συμβίωσης επιλέξαμε), όταν θα αποφασιζαμε να κάνουμε παιδί. Τελικά ο καλός μου για κάτι μόρια που θα έπαιρνε στη δουλειά συν μία μικρή αύξηση μου είπε κάποια στιγμή "ας το κάνουμε τώρα να τελειώνουμε". Μου ακούστηκε τόσο άσχημα αυτό το να τελειώνουμε που φυσικά το συζήτησα μαζί του. Γιατί οκ, είπαμε όχι γάμους και νυφικά και άστρα άλογα, αλλά ας κρατήσουμε και έναν ρομαντισμό στη σχέση μας άσχετα με το ψυχρό κλίμα του συμφώνου συμβίωσης σε έναν συμβολαιογράφο. Το μυστικό εδώ είναι η συζήτηση. Εμείς από την αρχή συζητούσαμε τα πάντα, όλες μας τις σκέψεις και τα συναισθήματα και αυτό μας έχει σώσει άπειρες φορές από μεγάλες κρίσεις. Μου εξήγησε φυσικά ότι το εννοούσε σαν διαδικασία, απλά για τα μόρια και ότι ναι ακούστηκε όντως λάθος. 

Μην τα πολυλογω, λίγο καιρό μετά επειδή έδινα κάτι μαθήματα στο Πανεπιστήμιο και είχα πεθάνει από την κούραση, όταν τελείωσα μου έκανε έκπληξη ένα διήμερο σε ένα αρχοντικό κοντά στο Πήλιο. Πετούσα εγώ από τη χαρά μου αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι το διήμερο αυτό ήταν για να μου κανει πρόταση γάμου 🥹🥹. Στο ίδιο αρχοντικό πήγαμε με την μικρούλα μας όταν ήταν μωράκι για ένα 3ημερο.

Και εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τη συζήτηση μόνο μπορούν και αυτοί να καταλάβουν πως νιώθουμε και ενδεχομένως να το σκεφτούν αλλιώς, σε πολλά θέματα. Εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε λίγο πιο σύνθετα, εκείνοι λίγο πιο φλατ και πονοεπιπεδα, καλώς ή κακώς.. Επικοινωνία .. το α και το Ω ειδικά όταν έρθει το παιδί στην εξίσωση που όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε αλλάζουν όλες μα όλες οι ισορροπίες.

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ Ελλη μου! Μακαρι να πάνε όλα καλά και να είμαστε παρέα! Για σένα είμαι σίγουρη πως αυτό το μωράκι, ήρθε για να μείνει! 😊

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας…

Κορίτσι μου, δεν ξέρω αν έχει βάση αυτό που λέω…αλλά μήπως η εμφύτευση έγινε πολύ αργά; 

Δημοσίευση

Βάση περιόδου είμαι 8 εβδομάδων αλλά σίγουρα δεν είμαι τόσο. Μου είπε να πάω σε μια εβδομάδα να δούμε αν προχωράει. 4 εγκυμοσύνη πότε δεν μου είπε σε υπέρηχο δεν είμαι σίγουρος αν προχωράει. Καρδούλα δεν ακούσαμε και για να δει το έμβρυο κάναμε κολπικό υπέρηχο γι αυτό λέει ότι είμαι 5,5 εβδομάδων. 
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σας πω την αλήθεια…

Δημοσίευση

@ditaki ναι λογικο να κάνετε κολπικό υπερηχο είναι νωρίς για κοιλιακό. Θα δείξει κορίτσι μου πως θα πάει. Τωρα είναι διδυμη κυηση κ ανεξαρτητως του οτι τ 2ο δ προχωραει ισως αν φύγει συμπαρασυρει κ τ αλλο. Γι αυτο κ ο γιατρος σ ειναι επιφυλακτικος. Επισης δ ειχες ακομα σταθερο κυκλο, δ ξερεις ωορηξια κτλ. Βδομαδα βδομαδα κ οτι γινει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε ολες καλά! Έχω χαθεί λιγο αλλά διαβάζω νεα σας αποσπασματικα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τις νεες εγκυμοσύνες και καλωσήρθατε τα νέα μέλη στη παρέα μας!                                                                                      Τα δικα μου νεα ειναι ότι περιμένουμε αποτελέσματα απο τον καρυότυπο εμβρύου ( ειχα παλινδρομη κυηση πριν τα Χριστούγεννα για τα κορίτσια που με διαβάζουν πρώτη φορα )και απο τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσουμε πάλι τις προσπάθειες μας! Στο ενδιάμεσο θα κάνω εξετάσεις θρομβοφιλιας μήπως βρούμε κατι εκεί. Γενικά περίεργη κατάσταση. Περνάω φάση εσωστρέφειας. Ωστόσο σωματικά νιώθω πολυ καλα πλέον και προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε ολες καλά! Έχω χαθεί λιγο αλλά διαβάζω νεα σας αποσπασματικα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τις νεες εγκυμοσύνες και καλωσήρθατε τα νέα μέλη στη παρέα μας!                                                                                      Τα δικα μου νεα ειναι ότι περιμένουμε αποτελέσματα απο τον καρυότυπο εμβρύου ( ειχα παλινδρομη κυηση πριν τα Χριστούγεννα για τα κορίτσια που με διαβάζουν πρώτη φορα )και απο τον Φεβρουάριο θα ξεκινήσουμε πάλι τις προσπάθειες μας! Στο ενδιάμεσο θα κάνω εξετάσεις θρομβοφιλιας μήπως βρούμε κατι εκεί. Γενικά περίεργη κατάσταση. Περνάω φάση εσωστρέφειας. Ωστόσο σωματικά νιώθω πολυ καλα πλέον και προσπαθώ να σκέφτομαι αισιόδοξα. 

Το σωματικο ειναι το κυριοτερο κ ευτυχως ειναι ολα καλα εκει. Προσπαθησε να ηρεμησει  το μεσα σου και ξεκινα μια δραστηριοτητα να σε χαλαρωσει... περνα απο τη φαση των εξετασεων αν κ ολα καλα θα ειναι πιστευω ... εμεις ειμαστε εδω να μας μιλας. Ο,τι περναει απο το χερι μας το κανουμε ολες μας εδω για ενα παιδακι αλλα υπαρχουν κ αυτα π δεν πςρνανε και τα ξερει μονο ο θεος τελικα(προσωπικα οπως ανεφερα κ πιο πανω υπαρχει κανεις να ακουει τις προσευχες μας κ τα κλαματα μας???) Πρεπει να εισαι δυνατη και την επομενη φορα θα ερθει για να μεινει το σπορακι θα τοδεις...αν δεν εχουμε υπομονη δεν μπορουμε να καταφερουμε τιποτα. Εχε στο πλευρο σ το αντρα σου κ ολα να ειναι καλα...αναμενουμε νεα σου απο το καρυοτυπο ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Ειναι σημαντικό που νοιωθεις καλά σωματικά! Παρε το χρόνο σου…ολοι χρειαζόμαστε χρόνο με τον εαυτό μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ditaki είπε:

Βάση περιόδου είμαι 8 εβδομάδων αλλά σίγουρα δεν είμαι τόσο. Μου είπε να πάω σε μια εβδομάδα να δούμε αν προχωράει. 4 εγκυμοσύνη πότε δεν μου είπε σε υπέρηχο δεν είμαι σίγουρος αν προχωράει. Καρδούλα δεν ακούσαμε και για να δει το έμβρυο κάναμε κολπικό υπέρηχο γι αυτό λέει ότι είμαι 5,5 εβδομάδων. 
Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη να σας πω την αλήθεια…

Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 

Δημοσίευση

@MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@MantariniΝαι εχω μεγάλη αγωνία για τον καρυότυπο.Ειχα πάει για υπέρηχο μια εβδομάδα μετα ηταν ολα μια χαρα και θα ξανα πάω μολις μου τελειώσει η πρώτη περίοδος. Η αλήθεια ειναι ότι παρόλο που ηταν ψυχοφθόρα διαδικασία νιώθω ότι θέλω αμεσα να ξανα προσπαθήσουμε με βοηθάει η σκέψη οτι μπορει να ξανα μείνω και να πάει καλα.Και ο άντρας μου θέλει ευτυχώς μου κανει πλάκα "Από τον αλλο μηνα διπλοβαρδια πάλι 😂". Ας βγούνε ολα αυτα τα αποτελέσματα εξετάσεων που περιμένω και τον αλλο μηνα πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσουμε.

Σε καταλαβαίνω.. σε νιώθω.. ακριβώς το ίδιο θέλω και εγώ.. να περασει αυτός ο μήνας και μετά να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες πάλι... Θα τα καταφέρουμε!!

Δημοσίευση

@Mantarini @evaioan θα τα καταφέρετε κορίτσια. Πάρτε τ χρονο σας και ολα θα πάνε καλά την επόμενη φορά. Ξεκίνησα αυτή την κυηση με 40% πιθανότητες να πάει στραβά. Οχι 1% όχι 10% αλλά 40%. Κι όμως ολα πηγαίνουν καλά μέχρι τώρα. @Mantariniμου ένας μηνας πάνω ένας κάτω δ εχεθ διαφορά. Αν θέλεις να πάρεις μια ανάσα καντο. Άσε την αμη κατά μέρους. Ένας αριθμός είναι μη αξιολογισιμος από μόνος του. Ειδες εμεινες πολύ γρήγορα εγκυος. Μην την σκέφτεσαι καν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 

Σε ευχαριστώ! Δεν ξέρω…με προβλημάτισε αρκετά! Και την προηγούμενη εβδομάδα για το ένα μου είχε πει δεν είμαι σίγουρος αν θα προχωρήσει και τελικά δεν προχώρησε. Δεν ξέρω…αναμονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...