Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Σοφία21 να σου πω κι εγω τη δικη μου οπτικη. Θεωρω οπως ειπαν κι αλλες κοπελες οτι οι αντρες πολλες φορες δεν ξερουν πως να διαχειριστουν καποιες καταστασεις. Περιμενουμε να φερθουν οπως εμεις η να πουν ο,τι θα λεγαμε εμεις αλλα σκεφτονται πολυ διαφορετικα. Ο δικος μου αντρας καθε φορα που παω να του πω οτι κατι εχω δε νιωθω πχ καλα η ποναω καπου μου λεει νευριασμενα τι εχεις παλι; και μου ερχεται να του σπασω τα μουτρα 😅 σκεφτομαι στιγμιαια μα καλα δε νοιαζεται καθολου; αλλα ξερω οτι μ αγαπαει παρα πολυ μου το εχει αποδειξει σε πολλες φασεις της ζωης μας και οτι ειναι ο δικος του τροπος να αντιδρασει επειδη στην πραγματικοτητα αγχωνεται οταν με βλεπει να μην ειμαι καλα. Βεβαια εσυ ξερεις τον συντροφο σου και πως σε αντιμετωπιζει σε ολες τις πτυχες της ζωης σας. Επισης οσο γι αυτο που ανεφερες οτι βλεπεις αλλους αντρες εγω θα σου πω να μην συγκρινεις γιατι δεν ξερεις μεσα στο σπιτι του καθενος τι συμβαινει. Ξερω εγω τρυφερους και περιποιητικους αντρες που εχουν ριξει κερατο καργα οπως επισης και γυναικες που εκθειαζουν στα σοσιαλ μιντια η σε συζητησεις ποσο καλα περνανε με τους αντρες τους και μετα χωριζουν και λες αυτο το ζευγαρι που ηταν τοσο αγαπημενο πως; οπως και να χει ζυγισε τα πραγματα. Α και τελευταιο αν θες να προχωρησεις τη ζωη σου μαζι του θεωρω οτι αυτο ειναι ασχετο με το θεμα του παιδιου η τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι (δλδ παντρευομαστε μονο αν κανουμε παιδι) οποτε αν το θες ισως θα μπορουσες να το ριξεις στο τραπεζι των συζητησεων!!

Κι εμένα αντιδράει όπως ακριβώς εσένα..

Ίσως κάποια γεγονότα δεν ξέρει πως να τα διαχειριστεί.. 

Γενικά έχουμε περάσει 40 κύματα αλλά είμαστε ακόμα μαζί έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές περί προτάσεις γάμου ΚΛΠ Αλλά δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο βημα

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα εγω 37μερα κυκλου κ περιοδος αφαντη τι εχω παθει δε ξερω. Εκανα σημερα κ υπερηχο κ εξετασεις θυροειδους ολα αψογα .πεειμενω κ τηλ απο την ενδοκρινολογο μου. Εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης τωρα π ηρθα φυσικα ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

...σιγα μη μεινω εγκυος εγω🙁🙁κουραστηκα δεν μπορω πια

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου και όσα λες είναι σωστά και εγώ ετσι νιώθω με στηρίζει είναι δίπλα μου και όσες φορές έφτασα κοντά στο να παραιτηθώ για τη σχέση δεν έφυγε ποτέ από δίπλα μου απλά είναι λίγο περίεργος στις αντιδράσεις του οταν θα πιεστει με κατι που δεν θα μπορει να διαχειρηστει..

Εγώ θα πω "άντριδες" όπως λέει και η ξαδέρφη μου, τι περιμένεις.. δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί αλλά εν τέλη όλοι ίδιοι είναι.. μόλις βρουν ζάρια, κοτούλες..! Έτσι κι ο δικός μου, μόλις εμφανιστεί ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει σαν επιλογή μέσα στο τετραγωνάκι του μυαλού του, χάνει τον κόσμο απ' τα πόδια του. Εκεί λαμβάνω δράση εγώ..! 💪όπως και οι περισσότερες γυναίκες πιστεύω, λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι μπορούν να σηκώσουν βάρη και υποχρεώσεις. Οι περισσότεροι είναι σκαλωμένοι πίσω από τα φουστάνια των γυναικών τους. Ήταν πρώτα σκαλωμένοι στα φουστάνια της μαμάς τους και μετά στα δικά μας, ανεξαρτησία καμία. 🤪

Δημοσίευση

κοριτσια καλημερα εγω 37μερα κυκλου κ περιοδος αφαντη τι εχω παθει δε ξερω. Εκανα σημερα κ υπερηχο κ εξετασεις θυροειδους ολα αψογα .πεειμενω κ τηλ απο την ενδοκρινολογο μου. Εκανα κ ενα τεστ εγκυμοσυνης τωρα π ηρθα φυσικα ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

...σιγα μη μεινω εγκυος εγω🙁🙁κουραστηκα δεν μπορω πια...με εχουν πιασει κατι νευρα κατι κλαματα παλι...ευτυχως εχω το συζυγο να μ λεει το καλο αργει να γινει κ εφυγε απο τη δουλεια να με παει βολτα...

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

...σιγα μη μεινω εγκυος εγω🙁🙁κουραστηκα δεν μπορω πια...με εχουν πιασει κατι νευρα κατι κλαματα παλι...ευτυχως εχω το συζυγο να μ λεει το καλο αργει να γινει κ εφυγε απο τη δουλεια να με παει βολτα...

Κορίτσι μου σε νιώθουμε όλες εδώ μέσα.... Είναι λογικό να σου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μην το βάζεις κάτω σμρ μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αύριο θα σηκωθείς γιατί θέλεις πολύ ένα μωράκι κ θα έρθει κ για σένα κ για όλες μας 😊 Βγες την βόλτα σου με τον σύζυγο να ξεχαστείς κ αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα 😊

Ο γιατρός τι σου είπε έκανες ωορρηξία αυτό τον μήνα? Αν όχι μήπως πρέπει να πάρεις κάτι να σου έρθει?

Καλά για τον σύζυγο δεν έχω λόγια μπράβο του 🥰 Εμένα αν έφευγε έτσι από τη δου΄΄λειά θα είχε κ το χαρτί της απόλυσης μαζί 😛 😠

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Θέλει ναι το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές απλά τον αγχώνουν τα οικονομικά και με τα έπειτα υποχρεώσεις που θα είναι πολλές περισσότερες από τις παρούσες παιδί σπίτι γάμους και τα λοιπά

Ααα ωραία τότε αφού το θέλετε και οι δύο 

για εμένα άνοιξε του κουβέντα αφού το θέλεις και να το προχωρήσετε σιγά σιγα

εγω έκανα γάμο με 20 άτομα σε ένα μικρό εκκλησάκι με θέα την θάλασσα γιατί δεν ήθελα και κόσμο αλλά δεν είχα και την δυνατότητα την οικονομική όλα γίνονται κορίτσια μου αρκεί να το θέλετε και οι δύο, να υπάρχει αγάπη και κατανόηση 

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια..πήραμε σήμερα τα αποτελέσματα του αντρα μου από τον καρυότυπο..βρέθηκε με ισοζυγισμένη μετάθεση σε 2 χρωμοσώματα... τελικά ίσως εκεί οφείλονται οι αποβολές που είχαμε.. είμαι λίγο μουδιασμένη.. διάβασα πολλά γύρω από αυτό και ξέρω ότι είναι θέμα τύχης πλεον..όπως και το αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη θα πρέπει να κάνω εξέταση για το αν θα έχει το έμβρυο μη ισοζυγισμένη μετάθεση και θα πρέπει να προχωρήσω στην διακοπή της.. έχει κάποια κοπέλα παρόμοια ιστορία;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

καλησπέρα κορίτσια..πήραμε σήμερα τα αποτελέσματα του αντρα μου από τον καρυότυπο..βρέθηκε με ισοζυγισμένη μετάθεση σε 2 χρωμοσώματα... τελικά ίσως εκεί οφείλονται οι αποβολές που είχαμε.. είμαι λίγο μουδιασμένη.. διάβασα πολλά γύρω από αυτό και ξέρω ότι είναι θέμα τύχης πλεον..όπως και το αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη θα πρέπει να κάνω εξέταση για το αν θα έχει το έμβρυο μη ισοζυγισμένη μετάθεση και θα πρέπει να προχωρήσω στην διακοπή της.. έχει κάποια κοπέλα παρόμοια ιστορία;

Εγώ δεν ξέρω να σου πω αλλά καλό θα είναι να μιλήσεις με ένα εξειδικευμένο γιατρό να σου λύσει όλες τις απορίες. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου σε νιώθουμε όλες εδώ μέσα.... Είναι λογικό να σου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μην το βάζεις κάτω σμρ μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα αλλά αύριο θα σηκωθείς γιατί θέλεις πολύ ένα μωράκι κ θα έρθει κ για σένα κ για όλες μας 😊 Βγες την βόλτα σου με τον σύζυγο να ξεχαστείς κ αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα 😊

Ο γιατρός τι σου είπε έκανες ωορρηξία αυτό τον μήνα? Αν όχι μήπως πρέπει να πάρεις κάτι να σου έρθει?

Καλά για τον σύζυγο δεν έχω λόγια μπράβο του 🥰 Εμένα αν έφευγε έτσι από τη δου΄΄λειά θα είχε κ το χαρτί της απόλυσης μαζί 😛 😠

Με βαση τη 21ημερα κυκλου π εκανα εξεταση μ ειπε δεν εκανα ωορρηξια αλλα μετα δεν ξαναμετρησα προγεστερονη....2,5 χρονια λεω αι στο καλο απο δω δε μπορω πια... περιμενω κ τηλ απο το γιατρο μηπως ειναι παρενεργεια απο το glugophase... ναι ειναι καλος ο συζυγος ειναι υποστηρικτικος πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, το ίδιο θέμα εχουμε και εμείς!

Βρέθηκε θέμα στο καρυότυπο του άντρα μου,δεν είχα ποτέ φυσιολογική σύλληψη εγώ,εάν θα εμένα έγκυος θα επρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση και εάν υπήρχε θέμα με το μωράκι διακοπή κύησης.. επειδή ψυχολογικα δεν θα άντεχα κάτι τέτοιο, προχωρήσαμε σε εξωσωματική με προεμφυτευτικο έλεγχο.. να ξερουμε ότι το εμβρυακι που θα εμφυτευσουμε κυρίως θα είναι γερό!

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Η καρδούλα για τον σύζυγό που έφυγε για να σε πάει βόλτα ❤️ Τι να πω βρε κοπέλα μου... Μήπως είχες καθυστερημένη ωορρηξία και αργήσει να έρθει; Υπέρηχο έκανες στον θυρεοειδή εννοείς ή στον γυναικολόγο;

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Με βαση τη 21ημερα κυκλου π εκανα εξεταση μ ειπε δεν εκανα ωορρηξια αλλα μετα δεν ξαναμετρησα προγεστερονη....2,5 χρονια λεω αι στο καλο απο δω δε μπορω πια... περιμενω κ τηλ απο το γιατρο μηπως ειναι παρενεργεια απο το glugophase... ναι ειναι καλος ο συζυγος ειναι υποστηρικτικος πολυ

Ε οπότε γι αυτό καθυστερεί. Εγώ τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά δεν είχα κάνει ωορρηξία κ είχα καθυστέ΄ρηση με αρνητικό τεστ κ πήγα έκανα υπέρηχο κ επιβεβαιώθηκε απλά μου είπε η γιατρός ότι τις επόμενες μέρες θα έρθει αλλιώς αν θέλω να το επισπεύσω να πάρω χάπια. Εν τέλη την επόμενη αδιαθέτησα

Οπότε μίλα με τον γιατρό σου κ θα δείτε πως προχωράτε κ ξεαγ΄χώσου όσο μπορείς γιατί όσο αγχώνεσαι δεν θα έρθει. Τώρα για τα glugophase δεν ξέρω τι παρενέργειες έχει

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Η καρδούλα για τον σύζυγό που έφυγε για να σε πάει βόλτα ❤️ Τι να πω βρε κοπέλα μου... Μήπως είχες καθυστερημένη ωορρηξία και αργήσει να έρθει; Υπέρηχο έκανες στον θυρεοειδή εννοείς ή στον γυναικολόγο;

Τωρα διάβασα το μήνυμα σου ότι 21η μέρα δεν είχε γίνει ωορρηξία. Ίσως έγινε πιο μετά εξού και ο πιο μεγάλος κύκλος. Ίσως φταίει και το φάρμακο ναι. Όλα παίζουν νομίζω. Υπομονή!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ ναι αυτος ο συζυγος ευτυχως ειναι θετικος ανθρωπος κ τα βλεπει ολα ροδινα....σκεψου εφτασα στο σημειο να του πω να χωρισουμε αν δεν μπορω να σ χαρισω παιδια και γελαγε

...Υπερηχο εκανα 10 δεκεμβριου στο γυναικολογο ηταν καθαρος κ μ ειπε κιολας θα αργησει αυτος ο κυκλος... υπερηχο γιαβθυροειδη εκανα τωρα το πρωι κ εξετασεις tsh τ3 τ4 και τσεκ απ κ αυτα ολα καλα κ περιμενω τηλ απο ενδοκρινολογο να μ πει...

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ε οπότε γι αυτό καθυστερεί. Εγώ τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά δεν είχα κάνει ωορρηξία κ είχα καθυστέ΄ρηση με αρνητικό τεστ κ πήγα έκανα υπέρηχο κ επιβεβαιώθηκε απλά μου είπε η γιατρός ότι τις επόμενες μέρες θα έρθει αλλιώς αν θέλω να το επισπεύσω να πάρω χάπια. Εν τέλη την επόμενη αδιαθέτησα

Οπότε μίλα με τον γιατρό σου κ θα δείτε πως προχωράτε κ ξεαγ΄χώσου όσο μπορείς γιατί όσο αγχώνεσαι δεν θα έρθει. Τώρα για τα glugophase δεν ξέρω τι παρενέργειες έχει

Διαβασα στις παρενεργειες τ χαπιου οτι δε το γραφει σαν καθυστερηση στη περιοδο...τωρα τι να πω παλι θα μιλησουμε προς τ απογευμα να με κατατοπισει θεωρρω κ αυτος θ μ πει να περιμενω περιοδο ςφοσον ειχα αρνητικο τεστ...εχω γεμισει κουτα πλεον με ολα τα αρνητικα τεστ κ πηγαν στο καδο χαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Εγώ δεν ξέρω να σου πω αλλά καλό θα είναι να μιλήσεις με ένα εξειδικευμένο γιατρό να σου λύσει όλες τις απορίες. 

Κανω υπομονη 2 3 μηνες ακομη να εξαντλεισω τα περιθωρια ολα ...αν ειχα δπυλεια γιατι εμεινα ανεργη θα πηγαινα σε εξωσωματιλη χωρις δευτερη σκεψη μα ηρεμησω 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Γυρίσαμε και εμείς από τον γιατρό.. Το μωράκι είναι πάρα πολύ καλά, κουνούσε χέρια πόδια, πολύ ζωηρό. Έχω κάνει τόσους υπερήχους και στην κόρη μου, πρώτη φορά με έπιασαν τα κλάματα από συγκίνηση...  Εκεί που το είδα να κουνιέται και μας άφησε ο γιατρός να το χαρούμε και να το βλέπουμε, έφυγαν τα δάκρυα μόνα τους. 

Βρήκε και ένα ινομυωμα (πρώτη φορά στη ζωή μου) αλλά είπε δεν επηρεάζει κάπου. Αύριο θα πάρω να κλείσω αυχενική (σε δύο το πολύ 3 εβδομάδες πρέπει να γίνει) και αν όλα είναι καλά επιτέλους θα ανασανω...

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό κι η αυχενική! Εδώ όλες μαζί σου βήμα βήμα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω το μούδιασμα που λες. Είναι λογικό.. σίγουρα υπάρχει λύση! Απευθυνσου στο γυναικολόγο σου και σε κάποιον εξειδικευμένο άλλο γιατρό να σου πουν τις επιλογές που έχετε. Κάνατε τον απλό καρυότυπο ή μοριακό; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η arntalia είπε:

Ξέσπασε φώναξε βρισε, μαζί σου! Και μετά θα έρθει η ηρεμία πάλι.. μπράβο στο σύζυγο που φέρνει φως στην παρέα σας ❤️ 

Μίλα με τον γιατρό σου κορίτσι μου να δεις τι θα σου πει κι εκεινος και τι να πω.. θέλει γερά νεύρα η κατάσταση μας γενικώς. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ξέσπασε φώναξε βρισε, μαζί σου! Και μετά θα έρθει η ηρεμία πάλι.. μπράβο στο σύζυγο που φέρνει φως στην παρέα σας ❤️ 

Μίλα με τον γιατρό σου κορίτσι μου να δεις τι θα σου πει κι εκεινος και τι να πω.. θέλει γερά νεύρα η κατάσταση μας γενικώς. 

Μιλησα με την ενδοκρινολογο μου τωρα μου ειπε ειναι μια χαρα ολες οι εξετασεις του θυροειδη κ να επαναλαβω μονο την tsh σε ενα μηνα μηπως δωσουμε μια ωθηση με ενα μικρο χαπακι αλλα δε το χρειαζομαι απαραιτητα..

Ο γυναικολογος μ ειπε μολις οτι ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση απο το glugophase μεχρι να το συνηθισει π οργανισμος κ να περιμενω καμια βδομαδα ακομη...

μονο γερα νευρα??? Εχουμε βγει εκτος οριων!!! Υπςρχει κανεις εκει πανω να ακουει τς προσευχες μας?!!! Κ αν υπαρχει μας ξεχναει εμας? Τ καναμε κατι δλδ???!!!! Ποσες φορες να ξερες εχω πει π παει κ ο θεος κ δινει παιδια σε αυτες π τα πετανε δε τα θελουν τι να πω πια....ειμαι σε συγχηση αληθεια λεω θα μπει το 25 φωτεινα π θα παει???!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Επανέρχομαι με κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ να αδείασει καπως το μυαλό μου από τις αλλεπαληλες σκεψεις που κάνει..

παρότι τον σύντροφο μου τον έχω αναφέρει ως άντρα μου δεν είμαστε παντρεμένοι συζούμε είμαστε μαζι 4,5 χρόνια αλλά δεν εχουμε προχωρήσει σε κάποιο αλλο βήμα πλην των προσπαθειών που κάνουμε για παιδί..

το ότι δεν εχει κάνει κάποια κίνηση να πάμε ενα βήμα παρακάτω με προβληματίζει όπως βέβαια και το γεγονός οτι δεν είναι υποστηρικτικός σε θέματα που με ταλαιπωρησαν με θεματα υγείας κρισεις πανικουν αγχος εντονο στρες απανωτα ψυχοσωματικα γυναικολογικα κτλ.. ηταν διπλα μου δεν λεω αλλα μοναχα αυτο.! Σαν να το εκανε απλα κ μονο απο υποχρεωση δεν εχω δει ποτέ να αγωνιά ή να στεναχωριεται που μπορει να με βλεπει να ταλαιπωρουμαι ή να μν ειμαι καλα..

εχω διαβασει ιστοριες καποιων κοριτσιων που εχουν αναφερει πόσο υποστηρικτικοι ειναι οι αντρες τους και πόαο αγωνιούν και τις προσεχουν στη δική μου περθπτωση δν υπαρχει αυτη η τρυφερότητα..

αν αναφερω οτι δν ειμαι καλα οπως και τωρα με την θεραπεία που κανω κι οτι με ταλαιπωρεί ξεφυσάει οι αντιδράσεις του ειναι περίεργες..

βλεποντας όλα αυτα δν ξέρω κατά πόσο είναι σωστη επιλογή να συνεχίσω προσπάθειες ενώ βλεπω κάποια δείγματα που δεν είναι θετικά.

Με συγχωρείται για το τεράστιο μήνυμα..

ένιωσα την ανάγκη μα το μοιραστώ σιγουρα δεν είναι τοσο σημαντικό όσο ιστορίες αλλων γυναικών εδω μέσα αλλά πραγματικά είναι κάτι που με προβληματίζει

Κορίτσι μου, εγώ είμαι αρραβωνιασμένη με τον καλό μου και γενικά και οι δύο δεν είμαστε για γάμους και πανηγύρια. Ναι θα κάνουμε ένα σύμφωνο, λογικά όταν έρθει το μπεμπέ για πρακτικούς λόγους γιατί κι οι δυο νιώθουμε παντρεμένοι έτσι κι αλλιώς. Τώρα τι να πω μπορεί να μου γυρίσει και αύριο να θέλω γάμο η να κάνουμε γάμοβάφτιση, δεν ξέρω αλλά για την ώρα είμαστε οκ. Θέλω να πω δεν παίζει ρόλο αν έχετε αποφασίσει ότι είστε μαζί και πορευεστε μαζί. Αν όμως εσύ θες γάμο τότε να το πεις. 

Από κει και πέρα, έχει σημασία να υπάρχει αλληλουποστηριξη. Οι άντρες πολλές φορές δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και καλώς η κακώς εμείς τα περνάμε όλα, αυτοί έχουν άγχος και ανησυχία με άλλον τρόπο. Σημασία έχει να νιώθεις ότι σε αγαπάει, σε φροντίζει, σε καταλαβαίνει. Κι ας μην αντιδράει πάντα όπως εσύ θες. Μίλα του πες πως νιώθεις, εγώ δεν τον αφήνω σε ησυχία, μιλάω πολύ λέω τις σκέψεις μου και θέλει βέβαια κι ο ίδιος να κάνουμε δουλίτσα σωστή. Αλλιώς ποιο το νόημα να κάνουμε οικογένεια. 

Από τη στιγμή που το θέλετε κι οι δυο και είναι συνειδητή απόφαση, το πώς αντιδράει εκείνος απλά μπορεις να του μιλήσεις, να σου μιλήσει κι εκείνος. Μερικές φορές κι εμείς παρεξηγουμε συμπεριφορές μέσα στην ανησυχία και την επιθυμία μας για ένα μωρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Μιλησα με την ενδοκρινολογο μου τωρα μου ειπε ειναι μια χαρα ολες οι εξετασεις του θυροειδη κ να επαναλαβω μονο την tsh σε ενα μηνα μηπως δωσουμε μια ωθηση με ενα μικρο χαπακι αλλα δε το χρειαζομαι απαραιτητα..

Ο γυναικολογος μ ειπε μολις οτι ειναι φυσιολογικη η καθυστερηση απο το glugophase μεχρι να το συνηθισει π οργανισμος κ να περιμενω καμια βδομαδα ακομη...

μονο γερα νευρα??? Εχουμε βγει εκτος οριων!!! Υπςρχει κανεις εκει πανω να ακουει τς προσευχες μας?!!! Κ αν υπαρχει μας ξεχναει εμας? Τ καναμε κατι δλδ???!!!! Ποσες φορες να ξερες εχω πει π παει κ ο θεος κ δινει παιδια σε αυτες π τα πετανε δε τα θελουν τι να πω πια....ειμαι σε συγχηση αληθεια λεω θα μπει το 25 φωτεινα π θα παει???!!!

Πφφ.. δυστυχώς είναι ζαριά. Αυτό μας είχε πει ένας από τους διάφορους γιατρούς. Σε άλλους κάθεται σε άλλους οχι τόσο ευκολα ή έρχεται όταν πραγματικα είναι η ωρα.

Να ρωτήσω, είναι απαραίτητη η λήψη του φαρμάκου αυτού; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πφφ.. δυστυχώς είναι ζαριά. Αυτό μας είχε πει ένας από τους διάφορους γιατρούς. Σε άλλους κάθεται σε άλλους οχι τόσο ευκολα ή έρχεται όταν πραγματικα είναι η ωρα.

Να ρωτήσω, είναι απαραίτητη η λήψη του φαρμάκου αυτού; 

Συνηθως τιμη tsh για να πετυχεις εγκυμοσυνη ειναι 2.5 κ βοηθαει το χαπι αυτο κ στο να εισαι ευθυροειδικη και στις ποκυκυστικες για να σταθεροποισηει το κυκλο... 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@Elli13 Τι υπέροχα νέα ❤️ Άρχισε να το πιστεύεις σιγά σιγά ότι αυτό το θαυματάκι ήρθε για να μείνει 🥰 Για το ινoμύωμα απλά θα το παρακολουθείτε δεν είναι κάτι μη σε αγχώνει 😉

@Σοφία21 μου καλημέρα!!! Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο κ δεν εκφράζονται το ίδιο κ ειδικ΄ά οι άντρες. Κ εμ΄ένα ο σύζυγος που είναι φουλ υποστηρικτικός σε όλα, όταν με πιάνουν κλάματα ή κρίσεις άγχους δεν ξέρει πως να εκφραστεί-διαχειριστεί κ μου το έχει πει για να μην νομίζω ότι είναι αδιάφορος. Με συζήτηση κ διάλογο λύνονται όλα.

Για το επόμενο βήμα (αν κ παντρεμένη δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου) εμείς μια μέρα είπαμε κ δεν παντρευόμαστε κ το κάναμε. Πίστεψε με δεν αλλάζει κ κάτι εφόσον μένετε μαζί κ μπορείς κ αυτό να το κουβεντιάσετε 😉

@annie! Να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου, να είναι γερά κ ευτυχισμένα κ εύχομαι με το καλό κ το τρίτο 🥰 Άλλο τεστ έκανες?

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Έκανα χθες το πρωί κ ήταν αρνητικό 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Συνηθως τιμη tsh για να πετυχεις εγκυμοσυνη ειναι 2.5 κ βοηθαει το χαπι αυτο κ στο να εισαι ευθυροειδικη και στις ποκυκυστικες για να σταθεροποισηει το κυκλο... 

Για το χάπι για θυρεοειδη ξέρω για το glucophase δεν γνώριζα. Πάντως για πολυκυστικές (και όχι μόνο), βοηθάει να ρυθμίζεις τις αυξομειώσεις του σακχάρου στο αίμα. Φαντάζομαι αυτός θα είναι ο ρόλος του φάρμακου. Η διατροφή βοηθάει πολύ επίσης και άσκηση ανάλογα τη φάση του κύκλου που είσαι. Αυτά ισχύουν για όλες βέβαια αλλά ένα συν παραπάνω αν δεν είναι σταθερός ο κύκλος. Έχεις σκεφτεί ομοιοπαθητική η βελονισμό η κάτι τελοσπαντων συμπληρωματικό με τα φάρμακα; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
    • Χα χα χα χα δεν πειράζει!!! Αρκεί να βοήθησα κάπου!! Νομίζω με την ίδια ένταση. Σουτιέν φοράω θηλασμού ακόμα, οπότε είναι μαλακά. Αλλά πχ τη ζώνη στο κάθισμα όταν περνάει πάνω από τη θηλή με ενοχλεί πολύ. 
    • Μη σε ανησυχεί το βάρος της, έχει το δικό της ρυθμο ανάπτυξης κι απ' ότι έχω καταλάβει τα κορίτσια έχουν και λιγότερα κιλά. Εμένα ο μπέμπης που τον ζυγισα κ το Σάββατο κλείνει 4 μήνες είναι σχεδόν 7 κιλά. Μου έχουν φύγει τα χέρια. Όσο για το ραιβοκρανο θα χαλαρώσει ο μυς. Ο μπέμπης γεννήθηκε με το πίσω μέρος του κεφαλιού του και μέχρι τους δύο μήνες είχε ένα καρούμπαλο πίσω σαν να φορούσε κράνος ποδηλάτη κι άρχισε να ελαττώνεται μετά τις σαράντα μέρες. Ένα βράδυ ενώ ήπιε το γάλα κ ρευτηκε γκρινιαζε στην αγκαλιά κ δεν κοιμόταν, τι τον κούνησα τι τον πήγα βόλτα στο σπίτι, τι χοροπηδούσα στη μπάλα δεν κοιμόταν. Κ του λέω θα σε αφήσω στο κρεβάτι σου να κοιμηθείς μόνος σου. Κ τον αφήνω κάτω, ανάβω το κόκκινο φωτάκι με τους λευκούς ήχους και κάθομαι στο κρεβάτι μου. Σταμάτησε η γκρίνια του κ κούνησε το κεφάλι δεξιά κι αριστερά κ κοιμήθηκε. Κ μετά το δοκίμασα κ την επόμενη μέρα κ έπιασε. Κι έτσι κοιμάται μόνος του.  Όσο για τους νονους κορίτσια μου ξέρω ότι γενικά είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους, όμως με ενοχλεί που αποδείχτηκε ότι γίνεται για να δείξουν στο κόσμο ότι είναι υπεράνω χρημάτων. Κάτι που εμένα ούτε που με νοιάζει, εγώ ήθελα να το αγαπήσουν σαν δικό τους παιδί, αλλά φαίνεται δεν είναι ικανοί να αγαπήσουν άλλα παιδιά πέρα από τα δικά τους. Το θέμα μου είναι ο άντρας μου που φοβάται να του πει ότι δε μας κάνεις. Κι μπορούμε κ να πατήσουμε κ στην απόσταση. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...