Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;
    • Όσον αφορά το συχνό κατουρημα ,κορίτσια και γωω κάποιες φορές δεν κρατιέμαι, σαν να το κάνει το μωράκι επίτηδες με πατάει εκεί και λίγο να αφήσω τον εαυτό μου λέω θα κάνω πιπί πάνω μου , πως να περπατήσεις μετά; χαχα θα προχωράμε και θα μας φεύγουν 🤣
    • Κορίτσι μου και γω κάποιες φορές πηγαίνω συχνά από λίγο και αναρωτήθηκα και γω , λέω τι συμβαίνει αλλά από ότι φαίνεται συμβαίνει γενικά 🤣 μας παίζει παιχνίδια και το έντερο  Φτου φτου ο μπεμπουλης σας μεγαλώνει!!!! Στο επόμενο ραντεβού πόσο θα είσαι; αχ αυτή η αναμονή του ενός μήνα,  ευτυχώς τελείωσε και θα οηγαινω κάθε βδομάδα τώρα 😇
    • @ΜαρίαΔημήτρης κοριτσι μου , πολύχρονη και ευτυχισμενη γεματη υγεια και χαρα στην ζωη σου, με το καλο και το μωρακι σας 🫶🫶🫶🫶
    • Καλημέρα κορίτσια 🤗 πως είστε σήμερα; εχθές για μένα γεμάτη μέρα, με έπιασε και ένας πόνος από την αριστερή πλευρά της μέσης απαπα, σήμερα να δούμε πως θα πάει 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...