Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sia A @Σοφία21 το θέμα στεναχώριας το έχω ξεπεράσει πλέον. Δεν το συζητώ θέλω απεγνωσμένα αλλά επίσης ξέρω ότι είναι δύσκολο να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Στα τόσα χρόνια μια φορά έτυχε..  Δε θα σκάσω αν δεν έρθει μόνο του θα έρθει με άλλο τρόπο..  Το μόνο μου ζόρι είναι πώς μέχρι να βρω δουλειά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική κ επειδή οι ενέσεις λήγουν τον Ιούνιο αγχώνομαι λίγο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η annie! είπε:

@Sia A @Σοφία21 το θέμα στεναχώριας το έχω ξεπεράσει πλέον. Δεν το συζητώ θέλω απεγνωσμένα αλλά επίσης ξέρω ότι είναι δύσκολο να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Στα τόσα χρόνια μια φορά έτυχε..  Δε θα σκάσω αν δεν έρθει μόνο του θα έρθει με άλλο τρόπο..  Το μόνο μου ζόρι είναι πώς μέχρι να βρω δουλειά δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική κ επειδή οι ενέσεις λήγουν τον Ιούνιο αγχώνομαι λίγο.. 

Σε καταλαβαίνω κορίτσι για το οικονομικό. Κ εμείς θα περάσουμε επιτροπή τον Φεβρου΄άριο κ ας ελπίζουμε να πετύχει με την πρώτη!!!!

Πάντως είναι νωρίς για να δείξει το τεστ. Μη βλέπεις που σε άλλες δείχνει πριν την καθυστέρηση, είναι η εξαίρεση 😉

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αδιαθετησα πριν λίγο…ας μπω σε κλίμα αισιοδοξίας κι ας ευχηθώ για τον επόμενο μήνα! 

Κι εμένα με έχει βγάλει γραμμή το συγκεκριμένο χωρίς να είμαι...τα ρημάδια βγάζουν έστω και αχνή αλλά βγάζουν!!!!😡😡😡 

Πάμε μαζί κοριτσάρα πάμε!!εγώ καθαρίζω τώρα...4η ημέρα είμαι 

Δημοσίευση

κορίτσια σε όσες ήρθε περίοδος τελικά, μη μασάτε! Εδώ μαζί, συνεχίζουμε. Χωρίς καμία διάθεση προσωπικά, γενικά τον Γενάρη δεν είμαι στα καλά μου 😆, αλλά συνεχίζουμε!

Δημοσίευση

Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση..μετά τις δυο βιοχημικές δεν μπορώ να χαρώ με κάτι..ούτε σε πιθανό θετικό τεστ ούτε σε τίποτα..απλά πάμε τώρα όπως έρθουν τα πράγματα και βήμα βήμα..

αρχικα πρέπει να αντιμετωπίσω την ουρολοίμωξη ξανά..έχω ραντεβού με τον ουρολόγο το απόγευμα και αύριο θα έχω και τα αποτελέσματα από τον καρυοτυπο που κάναμε..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση..μετά τις δυο βιοχημικές δεν μπορώ να χαρώ με κάτι..ούτε σε πιθανό θετικό τεστ ούτε σε τίποτα..απλά πάμε τώρα όπως έρθουν τα πράγματα και βήμα βήμα..

αρχικα πρέπει να αντιμετωπίσω την ουρολοίμωξη ξανά..έχω ραντεβού με τον ουρολόγο το απόγευμα και αύριο θα έχω και τα αποτελέσματα από τον καρυοτυπο που κάναμε..

Αχ κοριτσι μου μην απογοητευεσαι παμε δυναμικα τον επομενο μηνα...βημα βημα τι φορα ολες το περναμε...δυσκολο το ξερω απλα βαλε το χαμογελο σου κ αντιμετωπισζουμε τα παντα οπως ερθουν... στελνω αγκαλια❤️ @marinamanoulitsa και @Naty_μου μπειτε σε ενα νεο mood επαφων και αγκαλιων στελνω θετικη ενεργεια...εμενα με εχει πεθανει το κεφαλι μου τοσο π θελω να το βαρεσω στο τοιχο

Δημοσίευση

@Mantarini δεν βλέπω κάτι τ κακό κορίτσι μου. Συνηθως τυπικό ειναι τ θεμα, οτι αφαιρειται απο τ οργανισμο να γινεται ιστολογικη. Ασχετα αν εσυ ξέρεις ότι ήταν εμβρυο. Τ μόνο που σου συστήνουν είναι να κάνεις μια χοριακη γτ αυτά τα ευρήματα ουσιαστικά δείχνουν κυηση που είναι κ τ λογικο. Άρα υποθέτω  ότι όλα είναι καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Αδιαθετησα πριν λίγο…ας μπω σε κλίμα αισιοδοξίας κι ας ευχηθώ για τον επόμενο μήνα! 

Μακάρι ο επόμενος να είναι ο τυχερός και την επόμενη φορά να υπάρχουν ευχάριστα νέα. Η αισιοδοξία σίγουρα βοηθάει πάντα σε όλες τις καταστάσεις.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Πάρε τα πάνω σου και με αισιοδοξία θα παροσπαθήσετε ξανά αυτό το μήνα..

όσο για την ουρολοίμωξη κι αυτή και οι κολπίτιδες είναι ζόρι..! 

@marinamanoulitsa @Naty_ @arntalia εγώ έχω ακόμη 2 εβδομάδες γεμάτες περιμένω να αδιαθετήσω γύρω στις 22/01 δεν περιμένω κάτι λόγω αντιβιώσεων κτλ δεν υπήρξαν επαφές παρόλαυτα από τον άλλο μήνα θεού θέλοντος θα ξεκινήσουμε παλι δυναμικά.. 

Σε εσας κοριτσια μου που τελειώνει η περίοδος απολαύστε αυτο τν μήνα με τους αντρες σας τις επαφες σας και αφηστε λιγο στην ακρη το αγχος που δυσκολα φευγει το ξερω και παμε δυναμικά.. σας στελνω ολη μου την θετική ενέργεια και μια τεράστια αγκαλιά.. 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Ποιες είμαστε στην αναμονή; Εγώ σήμερα 25η μέρα του κύκλου κ τρώγομαι να κάνω τεστ.. @anna_30 ήρθε κοριτσάκι μου; Η να ξεκινήσω να τσιρίζω;;;

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

χρόνια πολλά αν έχουμε κάποια κοπέλα που να γιορτάζει σήμερα !!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ εγώ προσωπικά!!!🥰🥰🥰

Δημοσίευση

κορίτσια με έχει φάει το άγχος τώρα. Με τη μικρή μου κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό σήμερα την ζύγισα κ μ είναι 4.500 κιλά κ όταν το έβαλα στην εφαρμογή έπεσε λίγο από τις καμπύλες. Κ αρχισα να αγχώνομαι μήπως κ δεν χορταίνει; Θα πάμε γιατρο αύριο. Η αλήθεια είναι ότι πεινάει μετά από 2μιση ώρες κ υποθετα ότι χορταίνει. Το βράδυ μου κοιμάται σερί επίσης. Είναι 3 μηνών και 2 εβδομάδων. Γεννήθηκε βέβαια πρόωρα δε ξέρω αν έχει σχέση.  

απο δίκη σας εμπειρία όσες ξέρετε μήπως δεν χορταίνει; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ εγώ προσωπικά!!!🥰🥰🥰

Χρόνια σου πολλά!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

@anna_30 μπράβο σου που δεν το βάζεις κάτω!

@Rena92 αύριο θα κάνεις χοριακη πάλι; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

κορίτσια με έχει φάει το άγχος τώρα. Με τη μικρή μου κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό σήμερα την ζύγισα κ μ είναι 4.500 κιλά κ όταν το έβαλα στην εφαρμογή έπεσε λίγο από τις καμπύλες. Κ αρχισα να αγχώνομαι μήπως κ δεν χορταίνει; Θα πάμε γιατρο αύριο. Η αλήθεια είναι ότι πεινάει μετά από 2μιση ώρες κ υποθετα ότι χορταίνει. Το βράδυ μου κοιμάται σερί επίσης. Είναι 3 μηνών και 2 εβδομάδων. Γεννήθηκε βέβαια πρόωρα δε ξέρω αν έχει σχέση 

Πόσο βάρος εχει πάρει σε ένα μήνα;;; Δεν νομίζω ότι οι καμπύλες είναι οι ίδιες για τα μωρά που θηλάζουν και τα μωρά που πίνουν φόρμουλα. Πάνες βρέχει;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini δεν βλέπω κάτι τ κακό κορίτσι μου. Συνηθως τυπικό ειναι τ θεμα, οτι αφαιρειται απο τ οργανισμο να γινεται ιστολογικη. Ασχετα αν εσυ ξέρεις ότι ήταν εμβρυο. Τ μόνο που σου συστήνουν είναι να κάνεις μια χοριακη γτ αυτά τα ευρήματα ουσιαστικά δείχνουν κυηση που είναι κ τ λογικο. Άρα υποθέτω  ότι όλα είναι καλά.

Έχεις δίκιο πριν λίγο μου έστειλε και ο γιατρός

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Πόσο βάρος εχει πάρει σε ένα μήνα;;; Δεν νομίζω ότι οι καμπύλες είναι οι ίδιες για τα μωρά που θηλάζουν και τα μωρά που πίνουν φόρμουλα. Πάνες βρέχει;;;

Ήτανε 3700 27/11 με τη ζυγαριά της γιατρού. Ναι βρέχει κ πάνες κ κάνει κ κακά όχι κάθε μέρα αλλά κάνει 

Δημοσίευση

@Raf123 μην ασχολείσαι με καμπύλες κ εφαρμογές. Καθε μωρό εχει τ δικο του ρυθμο. Εσύ ξέρεις καλύτερα τ μωρο σου από κάθε εφαρμογή. Είναι νευρικό, ανησυχο? Θα εκλαιγε αν πεινουσε. Βρεχει πάνες όπως ρώτησε κ το @ditaki? Είναι νωχελικο? Αν είναι οι αντιδράσεις της είναι φυσιολογικες κτλ μη σε ανησυχει καθολου.

@ditaki ποτε ξανά πας γιατρό?

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ήτανε 3700 27/11 με τη ζυγαριά της γιατρού. Ναι βρέχει κ πάνες κ κάνει κ κακά όχι κάθε μέρα αλλά κάνει 

Έχει πάρει σχεδόν ένα κιλό σε ένα μήνα. Αύριο που θα την ζυγίσει η παιδίατρος θα ξέρουμε και καλύτερα. Αλλά μια χαρά μου φαίνεται. Μπορεί απλά να είναι μικροκαμωμένη και να μην παίρνει υπερβολικό βάρος 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Raf123 μην ασχολείσαι με καμπύλες κ εφαρμογές. Καθε μωρό εχει τ δικο του ρυθμο. Εσύ ξέρεις καλύτερα τ μωρο σου από κάθε εφαρμογή. Είναι νευρικό, ανησυχο? Θα εκλαιγε αν πεινουσε. Βρεχει πάνες όπως ρώτησε κ το @ditaki? Είναι νωχελικο? Αν είναι οι αντιδράσεις της είναι φυσιολογικες κτλ μη σε ανησυχει καθολου.

Ή αύριο ή πέμπτη θα πάω. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μου πουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Όχι είναι χαρούμενη γενικά κ δεν κλαιει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Έχει πάρει σχεδόν ένα κιλό σε ένα μήνα. Αύριο που θα την ζυγίσει η παιδίατρος θα ξέρουμε και καλύτερα. Αλλά μια χαρά μου φαίνεται. Μπορεί απλά να είναι μικροκαμωμένη και να μην παίρνει υπερβολικό βάρος 

Ή αύριο ή πέμπτη θα πάω. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μου πουν. 

Ναι θα μου πει αύριο αν κ πρέπει σιγά σιγά να από θηλάσω γιατί θα πάω δουλεια σε ένα μήνα…κ ήδη έχω συνδεθεί πολύ μαζί της κ όλο το αναβάλω να αρχίσω να αφηνω γεύματα κ να δινω φόρμουλα 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ναι θα μου πει αύριο αν κ πρέπει σιγά σιγά να από θηλάσω γιατί θα πάω δουλεια σε ένα μήνα…κ ήδη έχω συνδεθεί πολύ μαζί της κ όλο το αναβάλω να αρχίσω να αφηνω γεύματα κ να δινω φόρμουλα 

Κορίτσι μου εμένα η μικρή μου έπαιρνε πολύ λίγο βάρος με αποκλειστικό θηλασμό. Θηλάζαμε κατά απαίτηση εννοείται, αλλά και μένα κοιμόταν 10 ώρες σερί το βράδυ. Είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά που ίσως έπαιζε ρόλο, αλλά η γιατρός μας είπε πως για να κοιμάται τόσο το βράδυ, σημαίνει πως δεν είναι και πολύ φαγανη και βαριέται να θηλάσει. Οταν αποθηλασαμε, άρχισε να παίρνει βάρος. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια εγώ το φοβάμαι...έχουμε ξεκινήσει με αλεσμένα πολύ αλεσμένα θα έλεγα 🫣🤣 ο άντρας μου θέλει να δοκιμάσουμε και τα κομματάκια αλλά έχω ενδοιασμούς κυρίως επειδή στα γεύματα θα είμαι μόνη μου και μόνο στην ιδέα να πνίγει έστω και στιγμιαία αγχώνομαι πολύ!!
    • Κορίτσια εγώ έχω απορία..! Θα εφαρμόσει καμία τη μέθοδο με τα κομμάτια στις στερεές τροφές ή δίνετε/ θα δώσετε αλεσμένα;  Εγώ σε κανένα μήνα θα ξεκινήσω στερεές και το σκεφτόμουν αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ! 
    • Πάντως θα αλλάξει η ώρα τον Μάρτιο οπότε το 8 θα γίνει 9!  Αλλά και το 10 θα γίνει 11! Έχω χρόνο να το προσαρμοσω!
    • Το Φένια είναι υποκοριστικό, συνήθως του Θεοφανία και του Γαρυφαλλιά. Το Ιόλη είναι ένα ωραιότατο αρχαιοελληνικό όνομα- ήταν η κόρη του βασιλιά Ευρύτου την οποία ερωτεύτηκε ο Ηρακλής. Το τι αρέσει στον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό. Άλλωστε, στο όνομα δίνει ψυχή η προσωπικότητα του ανθρώπου που το φέρει. Τελείως υποκειμενικά λοιπόν, προτιμώ το Ιόλη. Ελπίζω να σε βοηθήσαμε!
    • Πολύ προσωπικό θέμα για να απαντήσουν μια χούφτα άγνωστοι αλλά αφού ζητάτε τη γνώμη μας και εγώ Ιόλη δαγκωτο! 😛
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...