Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Θύμισε μου ο σύντροφος έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα, dna σπέρματος κλπ; 

Ναι ναι αγαπη μου κ ξαναμετρησαμε παλι με το συζυγο ολα αψογα απο τη μερια του ...εγω το θεμα το γνωστο των πολυκυστικων και της ανωθυλακιοωρρηξιας..

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@anna_30 δεν έχεις φωτο με αλλο φωτισμο? Κανε τ πρωι ενα θα δειξει πιστευω.

@Rena92 θα κάνεις επαναληπτικη? Κ γτ τ ονειρο να μη συμβολιζει οτι ξεκιναει με αμφιβολία κ εν τέλη θα εκτιναχθει.

@arntalia εσύ κορίτσι μου επεσες σε κακό γιατρό. Σε πήγε πολύ πίσω. 

Μακαρι βρε κορίτσι μου.. Ναι είπα να κάνω άλλη μια την Τετάρτη, να δω που βρισκόμαστε, αν και ο γιατρός δεν ζήτησε πάλι επανάληψη.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@anna_30 δεν έχεις φωτο με αλλο φωτισμο? Κανε τ πρωι ενα θα δειξει πιστευω.

@Rena92 θα κάνεις επαναληπτικη? Κ γτ τ ονειρο να μη συμβολιζει οτι ξεκιναει με αμφιβολία κ εν τέλη θα εκτιναχθει.

@arntalia εσύ κορίτσι μου επεσες σε κακό γιατρό. Σε πήγε πολύ πίσω. 

Εγω ναι κ μεγα λαθος π δεν αλλαζα νωριτερα...1 χρονο πισω πηγα

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Μακαρι βρε κορίτσι μου.. Ναι είπα να κάνω άλλη μια την Τετάρτη, να δω που βρισκόμαστε, αν και ο γιατρός δεν ζήτησε πάλι επανάληψη.

Να κανεις μια επαναληπτικη συμφωνω κ γω κ οντως γιατι να μην ερμηνευτει θετικα το ονειρο? Συμφωνω με τη @Diwni μας. Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομη ειναι απλα ενας αριθμος❤️ @Παρασκευαιδου ζαιρα μας εμφανισου  σε ζηταει το κοινο σου🩵🩵🩵

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Να κανεις μια επαναληπτικη συμφωνω κ γω κ οντως γιατι να μην ερμηνευτει θετικα το ονειρο? Συμφωνω με τη @Diwni μας. Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομη ειναι απλα ενας αριθμος❤️ @Παρασκευαιδου ζαιρα μας εμφανισου  σε ζηταει το κοινο σου🩵🩵🩵

Με κάνετε και νιώθω πολύ καλύτερα!! 🥹 ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Να πω την αλήθεια το έχω πάρει σα να τελείωσε και ο άντρας μου με μαλώνει…βέβαια οι ιστορίες σας με παρηγορούν. Ότι είναι να γίνει για καλό. Κορίτσια δε ξέρω κατά πόσο πιστεύετε σε όνειρα κλπ ή αν τα θεωρείτε χαζά. Πριν καιρό είχα δει ένα ροζ σπουργιτάκι πεσμένο σαν νεκρό στο πάτωμα και ένας άντρας το έπιασε το φύσηξε και ζωντάνεψε και άρχισε να πετάει. Επειδή βγαίνουν πάντα τα όνειρα μου, από τότε μου καρφώθηκε πως η επόμενη εγκυμοσύνη δεν θα πάει καλά..Γι αυτό και εξαρχής ήμουν αρκετά συγκρατημένη. Τελοσπαντων μην σας ζαλίζω. Ευχαριστώ για την στήριξη και θα σας κρατάω ενήμερες! 

Εγώ πάντως διαβάζοντας το όνειρο σου, κατευθείαν σαν θετικό μου φάνηκε παρά αρνητικό όπως το πήρες εσύ. Εγώ θα το θεωρούσα σαν σημάδι ότι αυτό που σε έχει στεναχωρήσει αυτή τη στιγμή κ θεωρείς ότι δεν πάει καλά, θα δεις ότι τελικά θα "ζωντανέψει"...!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ναι κοντά είναι! Εμένα τώρα έκλεισε 18 μηνών! Άσε μωρέ ακόμα μου ζητάει και κλαίει καμιά φορά 😕 Πρέπει να αποφεύγω τελείως να κάθομαι στο κρεβάτι που τη θήλαζα συνήθως. Δεν ήταν έτοιμη η γλυκούλα, έπεσε και αρρώστια και δόντια μαζί και της ήρθε "βαριά" ο αποθηλασμος.

Αλλά είχα θέσει στόχο να αποθηλασω τα Χριστούγεννα, αρρώστησα και έπρεπε να πάρω φάρμακα και δεν ήθελα να πάρω πιο ήπια για να γίνω γρήγορα καλά, οπότε είπα τέλος. Εξάλλου δεν είναι ότι έπινε πολύ. Για παρηγοριά το είχε πιο πολύ. Γενικά 1 θηλασμό τη μέρα είχαμε κρατήσει.

Πώς τα πάτε εσείς; Θηλάζετε;

Προσπάθειες για 2ο σκέφτομαι ή από αυτόν τον κύκλο ή από τον επόμενο (μάλλον τον επόμενο) , γιατί θα πρέπει να πάω τον Φεβρουάριο και ένα ταξίδι με τη δουλειά και δεν θα ήθελα να έχω αναγουλες και τέτοια 😅 Εντωμεταξύ έβαλα τον άντρα μου να παραγγείλει τεστ εγκυμοσύνης και δεν κρατιέται τώρα 🤣🤣🤣

Αχ κατάλαβα, λογικό μωρέ το γλυκουλι να το ζητάει ακόμα αλλά νομίζω ότι ήταν η καλύτερη αφορμή που αρρώστησες για να σταματήσετε. Η αδερφή μου προσπαθούσε κάποιους μήνες να αποθηλασει και τελικά τα κατάφερε όταν κόλλησε κορονοιο κι έμειναν χωριστά με τη μικρή της! Εντάξει πάντως πιστεύω, ότι σιγά σιγά θα σταματήσει να το ζητάει, δεν είναι κι εντελώς μωρό οπότε ψιλοκαταλαβαινει φαντάζομαι κάποια πράγματα που της εξηγείς!

Εγώ θήλασα μέχρι 6 μηνών οπότε έχουμε καιρό τώρα που το έχουμε σταματήσει. Επέστρεψα και στη δουλειά που το είχα άγχος και όντως όπως μου είχες πει κ τότε που το είχαμε συζητήσει, το φανταζομουν πολύ πιο τρομερό απ' ότι είναι 😜 Βοηθάει πολύ βέβαια που έχω κ μειωμένο ωράριο προς το παρόν. Οπότε τα πάμε μια χαρά! Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι κ σε λίγο καιρό που επιστρέφω full time !

Χαχαχα γελάω με τον άντρα σου 😂 άντε μακάρι να έρθει εύκολα κ γρήγορα το 2ο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχες αναγουλες κι εμετούς; Εμείς προς το παρόν έχουμε πει ότι το αφήνουμε ελεύθερα χαλαρά. Κ αν δεν κάτσει έτσι, σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε πιο στοχευμένα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ καθάρισα από αίμα και αρχίζει το ταξίδι πάλι. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός ρε παιδί μου είναι ένα φλατ πράγμα. Και με τον ενθουσιασμό τι κατάλαβα; 😆 Οπότε πάμε και βλέπουμε..

Ααα έχεις καθυστέρηση;; Κανονικά ποτέ σου έρχεται;  

Ακριβώς μαζί πάμε εμείς 😛 κι εμένα μόλις μου τελείωσε εντελώς. Καλή μας επιτυχία κ αυτόν τον μήνα!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Ας πω και εγώ την γνώμη μου, 

Ήμουν 31 όταν έκανα την κόρη μου, μόλις είχαμε παντρευτεί με τον άντρα μου και θέλαμε παρα πολύ να προχωρήσουμε στη δημιουργία οικογένειας. Για καλή μας τύχη η μικρή ήρθε παρά πολύ εύκολα, είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη, δούλευα μέχρι την 37η εβδομάδα όπου έφυγα μετά από το νησί για γεννήσω. 

Η περίοδος της λοχείας σε συνδυασμό με την αϋπνία και τους μαραθώνιους θηλασμός με έκαναν για τα επόμενα χρόνια να μην θέλω ή να το πω διαφορετικά να μην είμαι έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί. Είχα ένα παιδί που δεν κοιμόταν, που τα νεύρα μου από την αϋπνία ήταν πάρα πολλά.  Στην ιδέα και μόνο ότι θα έχω δύο παιδιά τρελενομουν.. μας έλεγαν όλοι κάντε δεύτερο τώρα που είναι νωρίς και έχετε αντοχές.. τι αντοχές.. καμία αντοχή...

Και ερχόμαστε στο σήμερα που έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε και θέλω ένα δεύτερο παιδάκι όσο τίποτα.. η μικρή μου το ζητάει κάθε μέρα... "Και πες μου βρε μαμά που θα βρούμε ένα μωρό να το βάλουμε στην κοιλιά σου να έχω ένα αδερφάκι.." προσπαθούσαμε 6 μήνες, τους 4 τελευταίους με τεστακια ωορρηξίας. Αποφασίζω να κάνω εξετάσεις γιατί έχω πειστεί ότι κάτι συμβαίνει.. και βρίσκουμε χαμηλή αμη πέφτω από τα σύννεφα..., ο γιατρός δεν αποκλείει φυσική σύλληψη αλλά πρέπει να βιαστούμε... Και τελικά τα καταφέρνουμε και έρχεται το πολυπόθητο θετικό τεστ, στην 11η εβδομάδα παλλινδρομει και όλα τα όνειρα γκρεμίστηκαν μαζί. 

Αν με ρωτάς, έχω μετανιώσει που δεν έκανα μικρότερη παιδί, που άφησα να περάσουν τόσα χρόνια. Μακάρι με κάποιο μαγικό τρόπο να μπορούσα να δω το μέλλον και να το έπαιρνα απόφαση πιο νωρίς. 

Κορίτσι μου σου εύχομαι να έρθει το δεύτερο μωράκι που τόσο πολύ θέλεις! Το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ, μόνο π εγώ το ανακάλυψα πριν μείνω εγκυος το πρώτο μου που μας πήρε 2 χρόνια όποτε κάναμε ορμονικό έλεγχο αν κ φαινόταν στον υπέρηχο ότι είχα λίγα ωάρια. Μου το είπανε 2 γιατροί… Όποτε όταν γέννησα μου είπε η γιατρος αν θέλω δεύτερο να μη καθυστερήσω πχ 4-5 χρόνια…όποτε μολις έκλεισε ενα ο γιος μου πέρσι τον Δεκέμβρη αποφασίσαμε να κάνουμε ελεύθερα χωρίς να κοιτάμε ημερολόγια. Κ μας ήρθε από την πρώτη μας προσπάθεια. 17/1/24 τελευταία μου περίοδος!

ωστοσο μην νιωθεις τύψεις κ άσχημα για το ότι δεν ενιωθες έτοιμη. Αν με ρωτούσες κ εγώ θα ήθελα να αποκτήσω 2ο μετά από 2+ χρόνια αλλά λόγο του θέματος κ λόγο ότι δυσκολευτήκαμε πολύ να συλλάβουμε τον γιο μου το επισπεύσαμε!

σου εύχομαι κοπέλα μου σύντομα να έρθει το μωράκι που τόσο πολύ θέλετε!!!   

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Χρόνια πολλά για την ημέρα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα :) 

σημερα περίμενα περίοδο και τίποτα ακόμη..έχω κάτι υγρα ροζ απαλό σήμερα..όλο πάω γιατί νομίζω ότι έχει έρθει και τίποτα..την Παρασκευή το απόγευμα πήγα να μαζεψω κάποια τελευταία πράγματα από το παλιό σπίτι και βρήκα ένα τεστ που ήταν ξεχασμένο σε ένα ντουλάπι και το έκανα..επειδή πάλι νομίζω πως βλέπω γραμμή παχιά με χρωμα όπως και τους προηγούμενους μήνες που σας έπρηξα, δεν εδωσα τόση σημασία..τώρα που δεν έρχεται ακόμη η περιοδος μου μπαίνει η ιδέα μήπως και..βάζω την φωτογραφία να δείτε!

B4E45C2F-C5B7-4B10-BFB7-25FAC0E2494C.jpeg

Ωπαααα ώρα για κυάλια!!!🧐🧐🧐🧐

Μετά από λεπτομερή εξέταση το πόρισμα είναι ότι βλέπω γραμμή και ροζ 🥰 

Εγώ λέω αύριο πρωί πρωί να πάρεις ένα predictor που για εμένα είναι τα καλύτερα να δούμε ξεκάθαρη γραμμή 🥰

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Ποιες είμαστε στην αναμονή; Εγώ σήμερα 25η μέρα του κύκλου κ τρώγομαι να κάνω τεστ.. @anna_30 ήρθε κοριτσάκι μου; Η να ξεκινήσω να τσιρίζω;;;

Δημοσίευση
στις On 6/1/2025 at 8:42 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Με το καλοοοο!!! Θα την παλέψεις!! Κ εύχομαι να συνεχίσεις για πολύ καιρό ακόμα τις ενέσεις!!! (Λίγο πριν την αυχενική σταματάς τα φάρμακα..) Καλή ενυδάτωση στην περιοχή βοηθάει!

Καλημέεεερα..!!! Ευχαριστώ πολύ..! Μακάρι να πάνε όλα καλά και ας κάνω όσες ενέσεις χρειάζεται αρκεί να πάρω το θαυματάκι μου στην αγκαλιά μου.. ειλικρινά δεν με νοιάζει... θα αντέξω κάθε πόνο. Η λαχτάρα είναι τόσο μεγάλη που όλα τα άλλα περισσεύουν.  

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! Ποιες είμαστε στην αναμονή; Εγώ σήμερα 25η μέρα του κύκλου κ τρώγομαι να κάνω τεστ.. @anna_30 ήρθε κοριτσάκι μου; Η να ξεκινήσω να τσιρίζω;;;

Καλημέρα 😂😂 σε νιώθω κάθε μήνα το ίδιο κι εγώ..εύχομαι να έχεις θετικό τεστάκι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εγω εδω και 1 βδομαδαα ειμαι στην αναμονη ...ειμαστε αρκετες νομιζω🤣🤣ουτε ξερω ποτε θα ερθει...να σου πω τεστ δεν θελω να κανω γιατι δε θελω να κλαιω παλι...οποτε λεω να μεινω στη πλανη μου🤣🤣🤣  @anna_30 πηγαινε παρε τεστ αν δεν εχεις παει ηδη

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

στις πριν 14 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Εγω εδω και 1 βδομαδαα ειμαι στην αναμονη ...ειμαστε αρκετες νομιζω🤣🤣ουτε ξερω ποτε θα ερθει...να σου πω τεστ δεν θελω να κανω γιατι δε θελω να κλαιω παλι...οποτε λεω να μεινω στη πλανη μου🤣🤣🤣  @anna_30 πηγαινε παρε τεστ αν δεν εχεις παει ηδη

Καλημερα κορίτσια!! Έχω πόνους περιόδου ήπιους εδώ και μια ώρα αλλα περίοδος πουθενά ακόμη..έχω Επισης πονοκέφαλο και ανακατευομαι από χθες βράδυ πολύ!! Έχω φάει δυο ήττες μέχρι τώρα που φοβάμαι ν πιστέψω ότι κάτι καλό γίνεται! Σε καμία ώρα θ βγω ν πάρω τεστ

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Καλημερα κορίτσια!! Έχω πόνους περιόδου ήπιους εδώ και μια ώρα αλλα περίοδος πουθενά ακόμη..έχω Επισης πονοκέφαλο και ανακατευομαι από χθες βράδυ πολύ!! Έχω φάει δυο ήττες μέχρι τώρα που φοβάμαι ν πιστέψω ότι κάτι καλό γίνεται! Σε καμία ώρα θ βγω ν πάρω τεστ

Αχ άντε περιμένουμε!!!! καλημέραααα 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αύριο ανοίγουν τα σχολεία.....τέλος οι διακοπές των Χριστουγέννων...πάλι στο τρέξιμο 🏃 αλλά το καλό είναι ότι το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος 😋 και κάπως παίρνω κουράγιο! Με τα παιδιά είναι λες και πάω σχολείο ξανά 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αναμένουμε το τεστάκι σου 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εγώ έκανα μόλις ένα αλλά είναι ξεκάθαρα αρνητικό.. 

image.jpg

Δεν εχεις ακόμη καθυστέρηση όμως κορίτσι μου περιμενε να δεις και τις επομενες ημερες αν εχεις σταθερο κυκλο μην βαζεις αδικα αγχος στον εαυτό σου..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλ΄΄α στις εορτάζουσες

@Rena92Μην προδικάζεις ακόμη την κατάσταση εφόσον υπήρχε αύξηση. Ναι το ιδανικό θα ήταν να έχει πιο πολλή αύξηση αλλά σκέψου κο΄πέλες που διπλασιάστηκε (βάλε κ εμένα μέσα) κ δεν προχώρησε κ κοπέλες που σερνόταν η χοριακή τσουπ πήρε τα π΄ανω της μετάκ πήγαν όλα καλά 😉 Υπομονή μέχρι την Τετάρτη κ εύχομαι μια χοριακή στο Θεό 🥰 🙏

@anna_30 Περιμένουμε το τεστ΄άκι σου, μην μας σκάσεις 🙃

@annie!Βρεεεεε 25η μέρα του κύκλου τι θέλεις να δείξει 😵 Μην κάνεις άλλο μέχρι την αναμενόμενη μέρα τζάμπα στεναχωριέσαι 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...