Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια 47,9…μου φαίνεται πολύ χαμηλά για 2-3η μέρα καθυστέρησης. Έστειλα τώρα στον γιατρό μου και μου είπε πως είναι μια χαρά και να πάω σε 10 μέρες να με δει. Βέβαια Κυριακή που έκανα τεστ βγήκε αρνητικό, άρα ίσως και να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη. 

Μπραβο κοριτσι μου ,μια χαρα ειναι η χοριακη σου...καλους διπλασσιασμους 🩷🩷🩷

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια 47,9…μου φαίνεται πολύ χαμηλά για 2-3η μέρα καθυστέρησης. Έστειλα τώρα στον γιατρό μου και μου είπε πως είναι μια χαρά και να πάω σε 10 μέρες να με δει. Βέβαια Κυριακή που έκανα τεστ βγήκε αρνητικό, άρα ίσως και να έγινε καθυστερημένα η σύλληψη. 

@Rena92Συγχαρητήρια είναι θετικοτατο καλούς διπλασιασμούς 🫶 🌈🌈🌈❤️

@Rena92 κορίτσι μου καμιά σημασία δ έχει τ νούμερο εφόσον είμαι θετικη! Εγω στις τελευταίες μ εγκυμοσυνες ξεκινησα με χοριακες 46 κ 47 την 1η μέρα καθυστέρησης. Ενα νουμερο είναι. Απο μόνο του επιβεβαιώνει απλά την κυηση.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια κοπέλα μου με το καλό..!

καλούς διπλασιασμούς ♥️♥️♥️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Ναιιι το νούμερο απλά να διπλασιαστεί χρειάζεται μην σε απασχολεί πόσο είναι. Συγχαρητήρια κοπέλα μου μπήκε υπέροχα η νέα χρονιά 

💕 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες! Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις! Περιμένω την Δευτέρα να δω πόσο θα ανέβηκε… καλά το γένεσις τέλειο..μου έστειλε αποτελέσματα σε 40 λεπτά 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια!!!! Τα τεστ yes or no τα πιστεύουμε;;;;

IMG_1591.jpeg

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!! Κ η χοριακη μια χαρά είναι!! Ο διπλασιασμός σε απασχολεί όχι το νούμερο αυτό κάθε αυτό!! Με το καλοοοοοο

στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Ελα κορίτσι μου μπράβο!!! Με το καλό καλους διπλασιασμούς το τεστ ήταν ξεκάθαρα θετικό όπως και η χοριακη σου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι θα έρθει και το αδερφάκι σε λίγους μήνες  🥰

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες! Μου τελείωσαν οι αντιδράσεις! Περιμένω την Δευτέρα να δω πόσο θα ανέβηκε… καλά το γένεσις τέλειο..μου έστειλε αποτελέσματα σε 40 λεπτά 

Κ εγώ με 2 μέρες καθυστέρηση είχα 53 την πρώτη φορά! Δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό! Όλα καλά να πάνε κορίτσι μου ! Μπήκε τέλεια ο χρόνος ! Με το καλό να είναι 💙

@Rena92🥳🥳🥳🥳 

Το πρώτο θετικό τεστ της χρονιάς!!! Τέλεια! Μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου!!! Δευτέρα δε νομίζω να μπορέσεις να επαναλάβεις λόγω "Φώτων" άρα μάλλον Τρίτη θα περιμένουμε τη δεύτερη χοριακή σου!!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!  

στις πριν 6 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητήρια! Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη! Με το καλοοο!!!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Τόσο είχα και εγώ στον μικρό μου γιο με 3 ημέρες καθυστέρησης!!!και τώρα την άλλη εβδομάδα κλείνει τα 10 😁 

Με το καλοοοοοοοοοο 🩷🩷🩷🩷🩷

στις πριν 8 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Συγχαρητηρια κοπέλα μου! Καλούς διπλασιασμούς ❤️❤️🤞🤞

στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Μπράβο βρε Ρένα μου!!!! Συγχαρητήρια!!!! Καλούς διπλασιασμους να έχεις!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️όλα να πάνε καλά !!  

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa τα 10 ε?? Πω πω! Μεγαλωσε κι αυτό.

Ασε και εγώ τον έχω σαν μωρό ακόμα...γιατί είναι ο μικρούλης μου😁 ευτυχώς είναι αγκαλίτσας ακόμη ...

Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ, με έχετε καθησυχάσει με τα λόγια σας!! Εύχομαι μέχρι τέλος του μήνα, να γεμίσουμε θετικά τεστακια! 

Καλημερα κορίτσια,

Μία ερώτηση όποια γνωρίζει να μου απαντήσει.

παίρνω αντιβίωση flagyl πρωί βράδυ τρίτη μέρα σήμερα και ξύπνησα με ένα φριχτό πονοκέφαλο..

μπορώ να πάρω παυσίπονο.; Κι αν ναι πόση ώρα μετά και πριν την αντιβίωση..

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημερα κορίτσια,

Μία ερώτηση όποια γνωρίζει να μου απαντήσει.

παίρνω αντιβίωση flagyl πρωί βράδυ τρίτη μέρα σήμερα και ξύπνησα με ένα φριχτό πονοκέφαλο..

μπορώ να πάρω παυσίπονο.; Κι αν ναι πόση ώρα μετά και πριν την αντιβίωση..

Καλημέρα και καλή χρονιά! Είναι άσχετη η αντιβίωση, μπορείς να πάρεις κανονικά παυσίπονο πριν, μετά η και μαζί την αντιβίωση

Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια :) εύχομαι υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Εμείς είχαμε πει εδώ και καιρό ότι με το νέο έτος θα βάλουμε μπρος για ένα δεύτερο μωράκι αλλά δε νιώθω έτοιμη... Το μωρό μου είναι 8 μηνών, θηλάζει ακόμα και αισθάνομαι ότι είναι ακόμα πολύ μωράκι, θέλω να μπορώ να του αφιερώνω ολο μου το χρόνο και την προσοχή, να τον παίρνω αγκαλιά και να τον πετάω στον αέρα να γελάει με την ψυχή του, νιώθω πως μια εγκυμοσύνη τώρα θα μου "κλέψει" από το χρόνο μου μαζί του. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είμαι 33 ηδη και επιπλέον θα ήθελα τα παιδάκια μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Επίσης θέλω σίγουρα και άλλο παιδάκι αλλά δεν ξέρω αν θέλω ακόμα... Είμαι λίγο μπερδεμένη, μήπως το υπεραναλυω; Διάβασα και την ιστορία της ditaki, (παρεπιπτόντως με το καλό κορίτσι μου!!) και από τη μια είπα με ένα σμπαρο όλα τα τρυγόνια και προφανώς θα το λατρέψω εξίσου από το πρώτο θετικό τεστ ακόμα, από την άλλη θέλω λίγο ακόμα χρόνο με τον μπέμπη μου... Περνάει γρήγορα ο καιρός και νιώθω πως δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα στις αλλαγές καλά καλά ώστε να είμαι έτοιμη να προσαρμοστώ ξανα σε νέες...

Είναι πολύ προσωπικό θέμα το ξέρω αλλά αν κάποια κοπέλα έχει κάποια συμβουλή από εμπειρία, ευπρόσδεκτη!

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια :) εύχομαι υγεία και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας!

Εμείς είχαμε πει εδώ και καιρό ότι με το νέο έτος θα βάλουμε μπρος για ένα δεύτερο μωράκι αλλά δε νιώθω έτοιμη... Το μωρό μου είναι 8 μηνών, θηλάζει ακόμα και αισθάνομαι ότι είναι ακόμα πολύ μωράκι, θέλω να μπορώ να του αφιερώνω ολο μου το χρόνο και την προσοχή, να τον παίρνω αγκαλιά και να τον πετάω στον αέρα να γελάει με την ψυχή του, νιώθω πως μια εγκυμοσύνη τώρα θα μου "κλέψει" από το χρόνο μου μαζί του. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είμαι 33 ηδη και επιπλέον θα ήθελα τα παιδάκια μας να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας. Επίσης θέλω σίγουρα και άλλο παιδάκι αλλά δεν ξέρω αν θέλω ακόμα... Είμαι λίγο μπερδεμένη, μήπως το υπεραναλυω; Διάβασα και την ιστορία της ditaki, (παρεπιπτόντως με το καλό κορίτσι μου!!) και από τη μια είπα με ένα σμπαρο όλα τα τρυγόνια και προφανώς θα το λατρέψω εξίσου από το πρώτο θετικό τεστ ακόμα, από την άλλη θέλω λίγο ακόμα χρόνο με τον μπέμπη μου... Περνάει γρήγορα ο καιρός και νιώθω πως δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα στις αλλαγές καλά καλά ώστε να είμαι έτοιμη να προσαρμοστώ ξανα σε νέες...

Είναι πολύ προσωπικό θέμα το ξέρω αλλά αν κάποια κοπέλα έχει κάποια συμβουλή από εμπειρία, ευπρόσδεκτη!

Το 33 το λες για να μας πεις οτι εισαι μεγαλη ας πουμε;; χαχα καλε εχεις χρονο να κανεις κι αλλο παιδακι τι αγχωνεσαι; εφοσον νιωθεις ετσι μπορεις να απολαυσεις κι αλλο χρονο με το μικρακι σου και σε λιγο καιρο να βαλετε μπροστα για δευτερο. Ετσι κι αλλιως θεωρω οτι και 2 3 χρονια διαφορα ειναι μια χαρα δεν ειναι να πεις οτι θα εχουν 5 και 6 χρονια διαφορα να ειναι σε διαφορετικες φασεις η ζωη τους. Απο την αλλη προσωπικα αν ημουν βεβαιη οτι θελω κι αλλο παιδι αυτο που θα εκανα θα ηταν να εχω ελευθερες επαφες χαλαρα χωρις ας το πουμε προγραμμα χωρις ντε και καλα να υπολογιζω γονιμες  πχ και θα ελεγα οτι αν ερθει τωρα με το καλο να ερθει αλλιως σε λιγο καιρο προσπαθω πιο εντατικα..βεβαια οπως λες ειναι πολυ προσωπικο θεμα οποτε εσεις ξερετε καλυτερα! 

@Zelda κορίτσι μου απολαυσε τιε στιγμές με τ μωρακι σου και μη βιάζεσαι εφόσον δεν νιωθεις ετοιμη. Εμενα έχουν 21 μήνες διαφορά, εμεινα εγκυος οταν χρονισε η μεγαλη κ ζορίστηκα πολύ. Δ σ λέω να τ αφησεις 2 χρονια πχ. Αλλα κ σε 6 μήνες από τώρα πάλι 33 θα εισαι (πολύ μικρή πιστεψε με) κ πάλι μικρή διαφορά θα έχουν. Ακριβώς 2 χρόνια. Επίσης δ ξερεις πως θα εξελιχθεί μια επόμενη κυηση, μπορεί να χρειαστεί να είσαι κάποιο διάστημα σε ξεκούραση μπορεί να εισαο κ τέλεια! Για μενα περιμενε λίγο ακόμα κ τ καλοκαίρι πχ ξεκινα με άλλο αέρα και άνεση. Θα έχει ξεπεταχτει κ τ μωρο! Δ θα έχουν 18 μήνες διαφορά πχ θα έχουν 24  ε και? Οπότε και να τ αποφασισεις με το καλό να ρθει!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Zelda είπε:

Κορίτσι μου είχα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα..έχουμε και περίπου την ίδια ηλικία.. εγώ τελικά αποφάσισα να περιμένω λίγο ακόμα καθώς σκέφτηκα ότι και σε ένα εξάμηνο να ξεκινήσουμε προσπάθειες, ουσιαστικά δεν κάνει μεγάλη διαφορά..αλλά ταυτόχρονα ένα εξάμηνο σ αυτή την ηλικία του μωρού μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.. όταν το σκεφτόμουν ο μικρός μου ήταν 1 και όντως βλέπω μεγάλη διαφορά με τώρα που είναι 1.5.. καταλαβαίνει καλύτερα, μπορείς σε ένα βαθμό να συνεννοηθείς.. οπότε πλέον ναι, αισθάνομαι έτοιμη για ένα 2ο.. Η άποψή μου είναι να το αφήσεις λίγους μήνες και θα δεις ότι θα αλλάξει τόσο πολύ το παιδάκι σου σε αυτό το διάστημα που σε λίγο καιρό θα αισθανθείς όντως έτοιμη..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...