Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρωτοχρονιά 🎄🎄🎄και αρχίζει νέα χρονιά 🎉🎉🎉γεμάτη ελπίδα 💝💝💝για φουσκωμένη κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻🤰🏻και πολλά μωράκια αγκαλιά 👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼

ditaki

Recommended Posts

Καλή χρονιά κορίτσια! Με υγεία, αγάπη και μπόλικη αστεροσκονη! Εύχομαι το 25 τα μόνα δάκρυα που θα ρίξουμε να είναι από συγκίνηση και χαρά για τα θαυματακια μας 🙏🏼❤️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου....Καλη χρονια με υγεια ,απειρη τυχη στα σπιτικα σας και με πολλααααα μωρα στις αγκαλιες μας ΟΛΕΣ ΜΑΣ.🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

Καλή χρονιά και καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν, που δεν προσπαθούν, που περιμένουν ή έχουν στον δρόμο το θαυματακι τους ❤️ Να σας φέρει ο νέος χρόνος αυτό που επιθυμείτε και κυρίως Υγεία. Αν είμαστε υγιείς όλα τα άλλα μπορούν να έρθουν. 

Να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες 🎄🥂❤️

Καλή χρονιά κορίτσια μου!!!με υγεία ευτυχία και αγάπη σε εμάς και στις οικογένειές μας...και εμείς που κάθε Πρωτοχρονιά ευχόμαστε για "ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια μας" επιτέλους να γίνει πραγματικότητα αυτό το χρόνο!!!!! Μα πάνω από όλα υγεία!!!

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία κορίτσια!! @Girly κορίτσι μου κοντεύεις;;; @Mpourmpoulo @annitakianna @cat12 κορίτσια μου σας σκέφτομαι και σας εύχομαι να χαρείτε την ώρα αυτήν που πλησιάζει και να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!!! 🥰😍

Καλή χρονιά κοριτσάκια μου!! Με υγεία κ ευτυχία !! Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ότι επιθυμείτε!! Σε όσες προσπαθούμε να γεμίσουν οι κοιλίτσες κ σε όσες είναι εγκυούλες τελειομηνες κ καλές εγκυμοσύνες!!!🙏🏻🙏🏻

Καλή χρονιά κορίτσια μου 🎊🍾🥂

Εύχομαι το 2025 να φέρει υγεία, ευτυχία, αγάπη και τα πολυπόθητα θαυματακια στις αγκαλιές μας 💕

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας, μικρές και μεγάλες και ας είναι το 2025 μια χρονιά που θα γεμίσει με όμορφες στιγμές 💝💖

Κορίτσια μου γλυκά , 

Καλή χρονιά με υγεία,τύχη και ευλογία! 

Σας διαβάζω οπότε μπορώ αποσπασματικά! Οι μήνες πέρασαν, ο γάιδαρος φαγώθηκε η ουρά του τελείωσε και αύριο πρώτα ο Θεός μπαίνω να γεννήσω στις 11 το βράδυ με πρόκληση. 

Μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες αποχής από εδώ, έκανα μετακόμιση,αντιμετωπίσαμε ευτυχώς περαστικό (ευχόμαστε) πρόβλημα με ένδειξη διαβήτη στον μεγάλο μου γιο (οριακή γλυκοζυλιωμενη), πάλεψα με διαβήτη και αιμοπετάλια και κερδίσαμε το δικαίωμα με τον μικρό μου να μπορέσουμε να γεννήσω με επισκληριδιο (επιτέλους να δούμε την μαγεία της) σε κλινική. 

Λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων είχα σχεδόν απαγορευτικό και έπρεπε να πείσω την κλινική ότι έχω τα απαιτούμενα ώστε να γεννήσω εκεί. 

Μόλις γεννήσω πρώτα ο Θεός θα σας ενημερώσω. 

Εύχομαι το 2025 να φέρει ότι είναι καλύτερο να φέρει ,ότι είναι τυχερό να φέρει και όχι ότι ζητάμε εμείς...αυτό ξέρει καλύτερα. Ας είμαστε γεροί, ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε...άλλοι δεν έχουν ούτε τα μισά...

2025 bring it on! We are ready 🤘

στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Κορίτσια μου γλυκά , 

Σας διαβάζω οπότε μπορώ αποσπασματικά! Οι μήνες πέρασαν, ο γάιδαρος φαγώθηκε η ουρά του τελείωσε και αύριο πρώτα ο Θεός μπαίνω να γεννήσω στις 11 το βράδυ με πρόκληση. 

Μέσα σε όλους αυτούς τους μήνες αποχής από εδώ, έκανα μετακόμιση,αντιμετωπίσαμε ευτυχώς περαστικό (ευχόμαστε) πρόβλημα με ένδειξη διαβήτη στον μεγάλο μου γιο (οριακή γλυκοζυλιωμενη), πάλεψα με διαβήτη και αιμοπετάλια και κερδίσαμε το δικαίωμα με τον μικρό μου να μπορέσουμε να γεννήσω με επισκληριδιο (επιτέλους να δούμε την μαγεία της) σε κλινική. 

Λόγω χαμηλών αιμοπεταλίων είχα σχεδόν απαγορευτικό και έπρεπε να πείσω την κλινική ότι έχω τα απαιτούμενα ώστε να γεννήσω εκεί. 

Εύχομαι το 2025 να φέρει ότι είναι καλύτερο να φέρει ,ότι είναι τυχερό να φέρει και όχι ότι ζητάμε εμείς...αυτό ξέρει καλύτερα. Ας είμαστε γεροί, ας είμαστε ευγνώμονες για ότι έχουμε...άλλοι δεν έχουν ούτε τα μισά...

Με το καλό κούκλα μου!! Με ένα πόνο!! 

Κορίτσια μπήκε το νέο έτος, καινούργιες σκέψεις, καινούργια όνειρα, καινούργια ελπίδα, ας αφήσουμε το παλιό έτος πίσω με όλες τις σκοτούρες και τη μιζέρια και να κοιτάξουμε μπροστά για αυτά που έρχονται ❤️ οσες προσπαθείτε μη το βάζετε κάτω,  είστε κοντά στο όνειρο,  εμείς που είμαστε εγκυουλες με το καλό να υποδεχτούμε το νέο μέλος της οικογένειας μας και όσες είναι ήδη μανούλες να χαίρονται τα θαυματακια τους 

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και τα υπόλοιπα θα ρθουν ❤️❤️❤️

Ευτυχισμένο το νέο έτος 🧿

Καλη χρόνια κορίτσια!! Με υγεία αγάπη ευτυχία. Εύχομαι το 2025 να γίνουν όσες το επιθυμούν μανούλες κ όσες είναι ήδη κ επιθυμούν να το ξαναζήσουν από την αρχή να συμβεί γρήγορα. Αισιοδοξία κ πίστη!!

Καλή χρονιά κορίτσια με υγεία!εύχομαι το 2025 να πάρει όλα τα βάσανα και όλες τις δυσκολίες του 2024 και να γεμίσει τις κοιλίτσες μας με μωρακια!!!νέα χρονιά νέες ελπίδες!!!

Καλη χρονιά χρόνια πολλά με υγεία το νέο έτος να φέρει μόνο χαρές κορίτσια !!! IMG_9278.thumb.jpeg.5b3aa57746233b0810c0f25c6378dfd3.jpeg

@Girly ήρθε η στιγμή ;;; Με το καλό κορίτσι μου με ένα πόνο το μωράκι σου να μεγαλώσει η οικογένεια σας !!!

θα περιμένουμε νέα σας 🥰🧿

στις πριν 20 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλή χρονιά κορίτσια! Με υγεία, αγάπη και μπόλικη αστεροσκονη! Εύχομαι το 25 τα μόνα δάκρυα που θα ρίξουμε να είναι από συγκίνηση και χαρά για τα θαυματακια μας 🙏🏼❤️

Ετοιμάσου... Έρχεται...

στις πριν 5 ώρες, ο/η Girly είπε:

Κορίτσια μου γλυκά , 

Εγώ περιμένω μηνυμααααα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Με τι έχεις ξεκινήσει εσύ?λαχανικά?συγνώμη αλλα δε θυμάμαι..
    • Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το σύζυγο και για την όλη στήριξη ♥️♥️🙏🏻🙏🏻✨✨ είστε υπέροχες!! Θα σας κάνω ένα μίνι update: πέρασα λοιπόν όλη τη μέρα σπίτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου μέχρι που οι συσπάσεις έχουν φτάσει να είναι πιο έντονες σε σημείο να μη μπορώ να περπατήσω/μιλήσω απ' τον πόνο μερικές απ' τις φορές.  Από την εφαρμογή που τις καταγράφω, πλέον έχουμε φτάσει στη μέση διάρκεια μεταξύ των συσπάσεων τα 8-10 λεπτά και μέσο όρο διάρκειας 50". Οπότε λέω σιγά σιγά να πάω στο μαιευτήριο μιας κι ο γιατρός μου είπε να πάω όταν θα είναι επώδυνες.  Σαν αίσθηση είναι ως εξής: Ξεκινά με τρομερή ένταση σα κεραυνός στο πυελικο έδαφος (νιώθω να ανοίγει η περιοχή δλδ) συνεχίζει στο tail bone και μετά καταλήγει στο οστό του πρωκτού. Σόρρυ για την περιγραφή, απλά το αφήνω εδώ για οποία κοπέλα ενδιαφέρεται αλλά και για όσες είστε ήδη μανουλες να μου επιβεβαίωσετε αν είναι αυτό που νομίζω 😅 Ακόμα στο σκούπισμα έχω καφέ/μπεζ υγρά με ίνες/υπολείμματα απ' το τραχηλικό πώμα αλλά όχι στο εσώρουχο. Μεταξύ των συσπάσεων μάζεψα ό,τι τελευταία μπορούσα για τη βαλίτσα, έκανα το 4ο για σήμερα ντουζακι μου, έβαλα και τις κρέμες μου και είμαι έτοιμη 🤣 Νιώθω πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα, κι ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿
    • Κι εμείς ένα βράδυ πυρετό έκανε με το bexsero...μετά όλα καλά..καλή αρχή λοιπόν!!!!! Αν και καλά πιστεύω θα πάτε ..τον βλέπω τον μικρό να τρώει ...έχει να πάρει μπόι😂διμετρος ο κύριος🥰
    • Καλά άσε ο καθένας τα δικά του λέει μην το ψάχνεις ...μερικοί σου λένε κι από 3 μηνών να σταματάς γιατί ξεκινάει τα χέρια στο στόμα ...και λογικό είναι δηλαδή...όσον αφορά τις εισαγωγές κι εγώ λίγα είχα προσέξει όπως η ντομάτα τ αυγό σίγουρα και δε θυμάμαι τι άλλο..τώρα που ναι και το δεύτερο οοοο καλά 😂😂😂
    • πότε δηλαδή θα αντικαταστήσεις το 3ο γάλα; εγω του δίνω ένα γεύμα κατά 12-1 και επειδή γενικά δεν έχω φαγανο παιδί καποιες φορές μετά θα πιει και λίγο γάλα ισα ίσα και καποιες όχι 🧑‍🎄
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...