Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαστε κι εμείς...

Recommended Posts

Είμαστε κι εμείς...που δεν τα καταφέραμε...

Αυτές που αργήσαμε λόγω διάφορων συνθηκών να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες ...

Αυτές που βάλαμε μπρος με αισιοδοξία , πείσμα και ελπίδα...

Που ονειρευτήκαμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να κρατήσουμε το θαυματάκι  μας αγκαλιά..

Που κάναμε αμέτρητες εξετάσεις ,επεμβάσεις , εγχειρήσεις ...

Που πήραμε αμέτρητα χάπια και τρυπηθήκαμε με ενέσεις ξανά και ξανά ,πάντα με χαρά και ελπίδα ..οτι κάθε ενέργεια θα μας οδηγήσει στο θαύμα... Πράγματα γνωστά και συνηθισμένα σε πολλές από εδώ από μας.

Και τελικά...μας πρόλαβε ο χρόνος...ο χρόνος που κανέναν δεν περιμένει και κανέναν δεν συγχωρεί..

Μας πρόλαβαν τα αυτοάνοσα και η ηλικία...

Και φτάσαμε στο σημείο να μην έχουμε επιλογή...

Αγκαλιά με τα όνειρα πλέον και χωρίς μωρό στην αγκαλιά ,ακόμα και μετά από καιρό που έχουν σταματήσει οι προσπάθειες η έλλειψη ενός μωρού πονάει ακόμα...

Καθένας που δεν γνωρίζει ρωτάει γιατί και πως και σου κάνει υποδείξεις να προσπαθήσεις ακόμα... Το " ακόμα " δεν υπάρχει στο χάρτη σου και μακάρι να υπήρχε γιατί θα το πάλευες...

Είμαστε κι εμείς λοιπόν... Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και την αμέριστη συμπαράσταση μου!

Για όλες όσες έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας και τις ελπίδες με το μέρος σας , να δείτε γρήγορα το θαύμα σας να γίνεται αληθινό! Να μην χάνετε ποτέ το κουράγιο σας και να το παλεύετε μέχρι τελευταίας στιγμής...

Την αγάπη μου !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η αννι είπε:

Που ονειρευτήκαμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να κρατήσουμε το θαυματάκι  μας αγκαλιά..

Που πήραμε αμέτρητα χάπια και τρυπηθήκαμε με ενέσεις ξανά και ξανά ,πάντα με χαρά και ελπίδα ..οτι κάθε ενέργεια θα μας οδηγήσει στο θαύμα... Πράγματα γνωστά και συνηθισμένα σε πολλές από εδώ από μας.

Και τελικά...μας πρόλαβε ο χρόνος...ο χρόνος που κανέναν δεν περιμένει και κανέναν δεν συγχωρεί..

Αγκαλιά με τα όνειρα πλέον και χωρίς μωρό στην αγκαλιά ,ακόμα και μετά από καιρό που έχουν σταματήσει οι προσπάθειες η έλλειψη ενός μωρού πονάει ακόμα...

Καθένας που δεν γνωρίζει ρωτάει γιατί και πως και σου κάνει υποδείξεις να προσπαθήσεις ακόμα... Το " ακόμα " δεν υπάρχει στο χάρτη σου και μακάρι να υπήρχε γιατί θα το πάλευες...

Είμαστε κι εμείς λοιπόν... Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και την αμέριστη συμπαράσταση μου!

Για όλες όσες έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας και τις ελπίδες με το μέρος σας , να δείτε γρήγορα το θαύμα σας να γίνεται αληθινό! Να μην χάνετε ποτέ το κουράγιο σας και να το παλεύετε μέχρι τελευταίας στιγμής...

Την αγάπη μου !

Συγκινήθηκα πολύ με το μήνυμά σου.. Σου εύχομαι να είσαι υγιής εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι, να είσαι ευτυχισμένη με αυτούς που αγαπάς και σ αγαπάνε και να περνάς όμορφα!

Δε γνωρίζω την ιστορία σου, σε θαυμάζω για την προσπάθειά σου! Και σου εύχομαι σε περίπτωση που το επιθυμείτε να μπορέσετε να αποκτήσετε ένα παιδάκι με άλλο τρόπο.. Καλή χρονιά με υγεία και πολλή πολλή αγάπη!

στις πριν 3 ώρες, ο/η αννι είπε:

Την αγάπη μου !

Πολύ συγκινητικά τα λόγια σου! 

Καλή πρωτοχρονιά με υγεία και χαρούμενες στιγμές! Γιατί αυτές μένουν!

Με συγκίνησε το μήνυμά σου.. γνωρίζω κι εγώ από δυσκολίες, τρυπήματα, κλάμα και άγχος.. είμαι κάτω των 35 αλλά λόγω κάποιων θεμάτων ένιωσα ξαφνικά ότι πρέπει να παλέψω με τον χρόνο.. σε νιώθω καλή μου όσο αυτό είναι δυνατόν.. και θαυμάζω τη δύναμη να αντέξεις όσα πέρασες και να εύχεσαι τώρα στις γυναίκες να μην τα παρατήσουν στην προσπάθειά τους.. να είσαι καλά και να έχεις πολύ αγάπη εύχομαι από τους δικούς σου!! Μεγάλη αγκαλιά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...