Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυούλα ή όχι?

Stefil

Recommended Posts

Κορίτσα μου καλησπέρα! Έπειτα από ένα χειρουργείο ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με το σύζυγο... Σύμφωνα με τα τεστ ωορηξίας έγινε 12η ή 13η μέρα του κύκλου. Την 23η μέρα του κύκλου είδα μία καφέ βλέννα και θεώρησα πως θα μου έρθει περίοδος νωρίτερα. Σήμερα βρίσκομαι στην 29η μέρα κύκλου και δεν μου έχει έρθει περίοδος ακόμα (συνήθως έχω κύκλο 26-28 μέρες). Το πρωί έκανα τεστ της Home test το οποίο έδειξε πολύ αχνο θετικό, τόσο αχνό που με έκανε να αναρωτιέμαι. Τι λέτε? Να είμαι αισιόδοξη?? ΄Εχει συμβεί σε κάποια κάτι παρόμοιο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 15 ώρες, ο/η Stefil είπε:

Κορίτσα μου καλησπέρα! Έπειτα από ένα χειρουργείο ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με το σύζυγο... Σύμφωνα με τα τεστ ωορηξίας έγινε 12η ή 13η μέρα του κύκλου. Την 23η μέρα του κύκλου είδα μία καφέ βλέννα και θεώρησα πως θα μου έρθει περίοδος νωρίτερα. Σήμερα βρίσκομαι στην 29η μέρα κύκλου και δεν μου έχει έρθει περίοδος ακόμα (συνήθως έχω κύκλο 26-28 μέρες). Το πρωί έκανα τεστ της Home test το οποίο έδειξε πολύ αχνο θετικό, τόσο αχνό που με έκανε να αναρωτιέμαι. Τι λέτε? Να είμαι αισιόδοξη?? ΄Εχει συμβεί σε κάποια κάτι παρόμοιο?

Κορίτσι μου καλημέρα! Είσαι έγκυος εφόσον βγήκε αχνό θετικό! προφανώς η καφέ βλέννα ήταν από την εμφύτευση.. θα σου έλεγα να πας για χοριακή! Καλά αποτελέσματα και καλή χρονιά!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Stefil είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Αφού το τεστ έδειξε έστω και αχνό θετικό, είσαι έγκυος! Με το καλό να σου φέρει το μωράκι σου η νέα χρονιά!!!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύυυυ και καλή χρονιά σας εύχομαι! Έκανα ψηφιακό το πρωί και βγήκε θετικό!! Περιμένω αποτελέσματα χοριακής, τι περίπου να περιμένω? 

στις On 31/12/2024 at 4:36 ΜΜ, ο/η Stefil είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ πολύυυυ και καλή χρονιά σας εύχομαι! Έκανα ψηφιακό το πρωί και βγήκε θετικό!! Περιμένω αποτελέσματα χοριακής, τι περίπου να περιμένω? 

Καλή χρονιά κορίτσι μου και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!! Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο να περιμένεις στη χοριακη. Ακόμη και σχετικά χαμηλό να είναι, το θέμα είναι ο διπλασιασμός. Εφόσον οι τιμές διπλασιάζονται στο χρόνο που πρέπει, όλα πάνε καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...