Μετάβαση σε περιεχόμενο

DEN ANTEXW THN ANAMONH

Recommended Posts

Ax, koritsia, xthes mpika ston 5o ki exw frikarei... Makari na mporousa na koimithw kai na ksupnisw stis 6 Iouliou pou mpainw sto mina mou... Vlepw sunexws oneira oti exw gennisei kai ksupnaw sigouri oti tha to dw na koimatai dipla mou, oti tha sikwthw kai tha to parw agkalitsa... Kai einai kai nwris gia na arxisw ta pswnia gia to mwro... Kai auti i agwnia oti mporei ws to telos na min paei kati kala kai na min kratisw telika ton mpempi mpu me skotwnei... Ti tha kanw, ti tha kanw... Den pernane oi meres oi atimes, den pernane...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenit μου γεια σου...προτεινω να ηρεμησεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου που ειναι απο τα ομορφοτερα πραγματα!!!Φυσιολογικα ανησυχεις αλλα δεν υπαρχει λογως ομως χειροτερα γινεσαι και δεν κανεις και τιποτα....οποτε να σκεφτεσαι μονο θετικα να χαιδευεις την κοιλιτσα σου και μην εισαι ανυπομονη θα ρθει και το νινακι....ας το να απολαυσει κι αυτο το ταξιδακι του....γιατι με το αγχος σου αγχωνεται κι αυτο!!

Φιλακια και καλη μα πολυ καλη συνεχεια....ολα θα γινουν ομορφα κι ωραια!!!!

elenit γεια κα απο μενα...

θελω να σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα....ειχα και εχω κ γω τα ιδια συναισθηματα με σενα...Απεριοριστη ανυπομονησια κ αγχος για το αν θα πανε ολα καλα...Αρχισαν απο νωρις ολα αυτα κ οσο περνα ο καιρος αντι να χαλαρωνω τα σκεφτομαι συνεχεια.Μολις μπηκα στον 8ο,και δεν βλεπω την ωρα να παρω τον μπεμπη μου αγκαλια, το μονο που φρεναρει την χαρα μου ειναι η γεννα κ γενικως εκεινες οι στιγμες...

δεν θα σου πω να μη τα σκεφτεσαι γιατι ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο,το μονο που θα σου πω ειναι να προσεχεις οσο μπορεις κ να χεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη!!!με το καλο να σφιξουμε ολες τα μωρακια μας.......

elenit μου..

Για εννεα ολοκληρους μηνες θα βιωνεις

μια μοναδικη εμπειρια που πολλες γυναικες

παλευουν χρονια γι' αυτην.

Εσυ εισαι αυτη που πρεπει να χαριζεις

ανασα και ηρεμια στο μωρακι σου..

Εσενα χρειαζεται..

Γι αυτο ασε στην ακρη το αγχος και

απολαυσε αυτο το θαυμα που σου εχει

χαρισει ο θεος..

Ευχομαι να παν οοοολα καλα σε ολες μας..

Φιλια

kalispera se oles . elenit giasu thelo na xeris pos tha ithela para poli na ime sti thesisu.xalarose kai perimene iremi to moraki.katalaveno tin agoniasu ala den alazi kati me to anxos.

pes lipon stus fovusu EXO MORO KAI SE LIGO

KERO THA TO EXO AGALIA TO PIO GLIKO APO OLA GIATI INE TO DIKOMU MORO.su euxome na perasi poli glika o xronos filakia pola glikia mu

kalispera kai apo mena.....tha simfwnisw me ta koritsia einai mia empieria pou prepei na tin ziseis oli...apo tin arxi mexri to telos...min skeftesai to meta apolause to twra............ayto kanoume kai afinoumeton kairo na pernaei etsi....kai otan tha gennithei to mwro sou meta tha les ante na sarantisei ante na ginei 5-6 minwn na gelaei na mporw na to pianw pio kala kai na to paizw..ante na mpousoulisei..ante kai ante kai then tha xairesai tin stgmi...:)

ΠΕΡΝΑΝΕ, ΠΕΡΝΑΝΕ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΟΥ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ.ΑΓΧΟΣ, ΔΥΣΚΙΝΗΣΙΑ ΚΛΠ.ΕΓΩ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ..ΔΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ..ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΒΟΛΤΕΣ,ΒΟΛΤΕΣ,ΒΟΛΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ολες την εχουμε περασει αυτη τη φαση. θυμαμαι οτι και μενα με ειχε πιασει αυτη η ανυπομονησια. Οσο πλησιαζε ο καιρος ακομα πιο πολυ. Τωρα ομως που τον εχω αγκαλια νοσταλγω τις ημερες που κοιμομουν οποτε μου καπνιζε, που εβγαινα οτι ωρα ηθελα (σημειωτεον οτι θηλαζω αποκλειστικα και ειναι πολυ δεσμευση)...οποτε συμβουλη μου ειναι αφου εχεις λιγους μηνες ακομα μπροστα σου να βγαινεις ΚΑΘΕ μερα, να κοιμασαι οσο περισσοτερο μπορεις. Καθε σταδιο ειναι ωραιο οποτε να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις.

Αχ Ελένη μου τι θα κάνεις άμα μπεις στον ένατο;;;Εγω ειμαι στον μηνα μου και μετράω τις μέρες....!!!χαχαχα..υπομονή σε λιγο καιρο θα το κρατησεις στην αγκαλιά σου..απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου χωρις άγχος και ολα καλα θα πάνε!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΛΙΓΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ.ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΩΣΑ..ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΑ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΩ ΜΗΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ...ΠΑΡΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΧΑΖΕΨΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΥΠΟΜΟΝΗ

Καλή μου μην αγχώνεσαι κ μη βιάζεσαι. Όλα με τον καιρό τους. Εγώ έχω μπει στο μήνα μου, έχω βαρύνει πάρα πολύ κ δε μπορώ να κάνω τίποτα κ μετράω μία μία τις μέρες. Η αναμονή είναι πολύ γλυκιά, αλλά πιο γλυκό θα είναι σίγουρα το μωράκι σου. Ευχαριστήσου τον καιρο που σου μένει!!!

elenit γεια σου.ειμαι η εφη και ειμαι στον 8 μηνα.σε καταλαβαινω αλλα απολαυσε το.αυτην την εμπειρια δεν θα την ζεις ευκολα και συχνα.οπως σου ειπαν και τα κοριτσια απολαυσε τις κλωτσιες που θα τρως σιγα σιγα,τις αλλαγες στο σωμα σου και στο μωρο.γιατι να μην αρχισεις να ψαχνεις πραγματακια για το μωρο??για το δωματιο του τα ρουχαλακια του?αρχισε σιγα σιγα τωρα ειναι πολυ καλη περιοδος.εγω απο τον 5 αρχισα και ο καιρος περασε χωρις να το καταλαβω.συνεχεια κατι εβρισκα να κανω σε σχεση με τις ετοιμασιες.αν εισαι καλα να βγαινεις βολτες με τον αντρα σου τωρα που ανοιγει και ο καιρος θα το απολαυσεις.ψαχνε στο ιντερνετ η και σε βιβλια να βλεπεις πως ειναι το μωρο σου σε καθε φαση θα δεις ειναι πολυ ωραια.εγω γενναω σε 25 μερες περιπου και ενω ελεγα αντε ποτε τωρα λεω ωχ θα προλαβω να τα εχω ολα ετοιμα.η σκεφτομαι πως θα ειναι με το μωρο και λεω ας απολαυσω οσο εχω ακομα λιγεσ μερες στην εγκυμοσυνη,μετα πιστευω οπως μου εχουν πει κοπελες που γεννησαν οτι θα τις ψαχνουμε αυτες τις μερες και θα τις αναπολουμε.εισαι στην καλυτερη φαση της ζωης σου.κανε οτι μπορεις για να το απολαυσεις!!!!

φιλακια και καλη συνεχεια.εμεις ειμαστε εδω για να κραταμε συντροφια η μια στην αλλη εμενα αυτο με βοηθαει παρα πολυ..φιλακια

ΑΧ,ΕΛΕΝΙΤ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΩ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΝΑ ΠΕΣΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!!

Διανύω την 26η εβδομάδα κύησης και εγώ ανυπομονώ απίστευτα!! είναι τρομερό συναίσθημα να νιώθεις ένα πλασματάκι μέσα σου να κινείται και μέρα την ημέρα να δυναμώνει και να μεγαλώνει ,να κλωτσάει και να κινείται! δεν μπορώ να πιστεψω ότι σε λίγους μήνες δίπλα μου θα κοιμάται γαλήνεια η μπουμπούκα μου!!δεν το πιστεύω ακόμα ότι θα γίνω μανούλα!:blush: :blush: :blush:

να ρωτήσω κάτι για τις πιό προχωρημένες στην εγκυμοσύνη....στην εβδομάδα που είμαι νιώθω την πιστιρίκα να κλωτσάει καθημερινά,και αισθητά...μέσα μου άισθάνομαι επίσης μερικές φορές σαν "σύρσιμο" όταν κουνιέται και αλλάζει θέση...αυτό πότε σε ποιά εβδομάδα θα γίνει και πιό έντονο αι εμφανές έξω από την κοιλιά???:dry: :dry: πότε αρχίζουμε και βλέπουμε τις κινήσεις του μωρού εξωτερικά στην κοιλιά,που αλλάζει θέση,που κλωτσάει...αχ,,πρέπει να είναι τέλειο..και ανυπομονώ...λογικά δνε θα περιμενω πολύυ ακόμα...ε??:huh: :huh:

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ... κι έχω να σας προτείνω και κάτι... Το βιβλίο "Η τέχνη να είσαι γονιός". Το διάβασα σε μια μέρα, γλυκύτατο και διαφορετικό από όσα, σχετικά με την ανατροφή του παιδιού, έχω διαβάσει μέχρι τώρα. Φιλάκια...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...