Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρένθετη μητέρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!!!Και εγώ και ο άντρας μου θα θέλαμε να βρούμε μία κοπέλα που θα μπορούσε να γίνει παρένθετη μητέρα και να μας βοηθήσει να έρθει στον κόσμο το παιδάκι μας,γιατί εγώ για ιατρικούς λόγους δεν μπορώ!Θα ήθελα πολύ αν κάποιο ζευγάρι έχουν γίνει γονείς με παρένθετη μητέρα να μου στείλουν ένα μήνυμα λεγοντάς μας για αυτή την εμπειρία,όπως επίσης και αν έχουν να μας προτείνουν τη δική τους κοπέλα!Παρ´ όλα αυτά αν κάποια κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει,παρακαλώ να μας στείλει μήνυμα στο παρακάτω email:

dimitras84@yahoo.gr

ευχαριστούμε πολύ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η Dimitras84 είπε:

Καλησπέρα σας!!!!Και εγώ και ο άντρας μου θα θέλαμε να βρούμε μία κοπέλα που θα μπορούσε να γίνει παρένθετη μητέρα και να μας βοηθήσει να έρθει στον κόσμο το παιδάκι μας,γιατί εγώ για ιατρικούς λόγους δεν μπορώ!Θα ήθελα πολύ αν κάποιο ζευγάρι έχουν γίνει γονείς με παρένθετη μητέρα να μου στείλουν ένα μήνυμα λεγοντάς μας για αυτή την εμπειρία,όπως επίσης και αν έχουν να μας προτείνουν τη δική τους κοπέλα!Παρ´ όλα αυτά αν κάποια κοπέλα πραγματικά ενδιαφέρεται να μας βοηθήσει,παρακαλώ να μας στείλει μήνυμα στο παρακάτω email:

dimitras84@yahoo.gr

ευχαριστούμε πολύ 

Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τη γυναίκα που θα κυοφορήσει το μωράκι σας! 🙏🏼☺️❤️ 

Καλές γιορτές! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...