Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα! Γενικά οι εφαρμογές δεν πέφτουν ακριβώς πάντα μέσα, υπολόγιζε +- 1-3 μέρες. Οπότε όσα περιγράφεις και σύμφωνα με το πότε περιμένεις περίοδο αυτά λογικά ήταν συμπτώματα ωορρηξίας γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εύχομαι να είσαι έγκυος! Ενημέρωσε μας ξανά 🥰
    • Καλημέρα!! Καλά αποτελέσματα να έχεις στην αυχενική σου, θα περιμένουμε νέα σου!!  Σχετικά με τα φάρμακα παίρνω και filicine, ξέχασα να το αναφέρω. Το σαλοσπιρ μου είπε ο γιατρός να το παίρνω το μεσημέρι μετά το φαγητό γιατι υπάρχει περίπτωση να με πειράξει στο στομάχι.  Μαγνήσιο μου το έδωσε γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη μουδιαζαν και πονουσαν τα χέρια μου λόγω καρπιαίου σωλήνα. Την προγεστερόνη μου είπε θα την πάρω στο πρώτο τρίμηνο και μετά θα την κόψει, αν και ήθελα να την αποφύγω γιατί η συνθετική προγεστερόνη δεν προσφέρει κάτι ίσα ίσα το αντίθετο λένε ότι "φταίει" για μελλοντικούς καρκίνους. Γενικά καλό είναι να αποφεύγετε η προληπτική προγεστερόνη... Θα τα πάρω μέχρι την αυχενική και μετά τέρμα. 
    • Καλημέρα κορίτσια ελπίζω να ειστε ολες καλα! Τα δικα μου νέα ειναι οτι επεστρεψα στη δουλειά χθες. Σήμερα εχω επιτέλους το ραντεβού με το γιατρό και θα μου πει πότε μπορουμε να ξεκινήσουμε προσπάθειες μετα την απώλεια μας. Ελπίζω να ακουσω θετικα πράγματα να πάρω τα πάνω μου και να ανασανω λιγο καλύτερα.
    • Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου !!!!! Αντε να έρθουν όλα τα μωράκια της παρέας μας σιγά σιγά!!!!!  
    • Χελοοοο! Εχω κ γω τη μικρη μου που ειναι 2.5ετων. Τα κλασικα ξεσπασματα τα εχει, οπως τα περισσοτερα παιδακια. Επειδη αναγκαστικα πηγαινουμε παντου μαζι εξω, κυριως για ψωνια, παροτι τρελαινεται με πραγματα που της γυαλιζουν, την εχω βαλει στο τρυπακι της βοηθειας. Πχ στο σουπερ αφηνουμε το καλαθακι μας στην εισοδο και πηγαινει μονη της τα πραγματα της λιστας (που εχει μαθει πλεον που βρισκονται) στο καλαθακι. Στο σπιτι με βοηθα παντα να τα βαλουμε στη θεση τους. Αν σταματησει εξω απο μαγαζια θελοντας ενα αντικειμενο που δεν ειμαι διατεθειμενη να παρω, κοβω μπροστα κ φευγω. Της λεω «μετα αυτο, εγω φευγω». Σε 10 δευτερολεπτα ειναι διπλα μου. Της εχω κανει σαφες οτι οταν περπαταμε στο δρομο ειναι επικινδυνο και πρεπει να την κρατω απο το χερι. Οχι ομως και στο πεζοδρομιο. Ολα αυτα τα εφαρμοζα απο 10 μηνων που ξεκινησε το περπατημα.  σιγουρα η ελευση του νεου μωρου αλλαξε πολυ τις ισορροπιες. Βαλε την να σε «βοηθαει», κανε την να νιωσει σημαντικη, οτι καταφερνει πραγματα, οτι ειναι ικανη. Τα 2,5 ετη ειναι η μεταβαση απο την αγκαλια στην ανεξαρτησια αλλα ταυτοχρονα και η αναγκη αποδοχης και προσοχης απο τους γονεις. Επισης, βρες λιγο χρονο, εστω 10 λεπτα τη μερα να κανετε κατι οι 2 σας. Καθιερωσε το. Το πιο απλο! Να την πηγαινεις πχ στο δωματιο οι 2 σας να διαβασετε την αγαπημενη της ιστορια. Ονομασε το «girls’ time». Τα λατρευουν κατι τετοια τα παιδια
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...