Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
🤷 Αυτό μας είπαν, αυτό σου λέω.. δεν έχω ιδέα κατά τα άλλα, δεν έχουμε στη ζωή μας γονείς για να με απασχολήσει περισσότερο.. εμπειρικά αν με ρωτάς, μακάρι να ζούσε η πεθερά μου, θα προτιμούσα να την έχω μαζί μου το βράδυ παρά να είμαι μόνη μου.. ήταν πολύ δύσκολο από κ.τ τουλάχιστον να είσαι μόνη σου χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια..
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις πληροφορίες 😊
@Ngsofia μου μη ψάχνεις για σύμπτωματα δεν είχα τπτ σε καμία από τις 2 ετ κ ήταν θετικές άσχετα με την εξέλιξη. Το μόνο που είχα αλλά δεν ξέρω αν είναι σημάδι ήταν εξάψεις κάνα 2 βραδιά αλλά κ αυτό δεν ξέρω αν έτυχε!!! 😉 Με το καλό να κάνεις χοριακη, λίγες μέρες έμειναν 🥰
Εμείς δεν κάνουμε κάτι προς το παρόν κ δεν ξέρω πότε θα νιώσω έτοιμη ξανά απλά ψάχνω λίγο τι άλλο μπορεί να φταίει
Τι να σου πω!! Αναφέρεται συχνά στο μωρό είναι η αλήθεια και τώρα που διαβάζουμε κ ένα βιβλίο για αδερφάκι, μου λέει θέλω κ εγώ νινί κλπ και μου λέει πως θα παίζουν και θα πηγαίνουν βόλτα. Οπότε σίγουρα έχει μπει κάπως στο νόημα και ίσως να παίζει κ αυτό τον ρόλο του. Βέβαια αυτές τις μέρες μου είπε ο άντρας μου ότι στο πάρκο ήθελε να παίξει με δύο παιδάκια κ το ζητούσε, οπότε ίσως είναι παροδικό.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.