Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προγεστερόνη και αντιθρομβωτικές μέχρι πότε;;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, διανύω την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία έγινε με τεχνητή γονιμοποίηση, βρίσκομαι στην 12η εβδομάδα και παίρνω καθημερινά 4 χαπάκια ultragestan, 1 prolutex και 1 inohep. Ο γιατρός μου είπε πως θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι και την 20η εβδομάδα, να υπογραμμίσω πως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και έχω μια ήπια εγκυμοσύνη. Είναι φυσιολογικό μέχρι την 20η εβδομάδα;μου φαίνεται πολύ αλλά δεν είμαι και ειδική, θα ήθελα γνώμες από κοπέλες που έχουν κύηση με τεχνητή γονιμοποίηση.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Gigi 12 είπε:

Καλησπέρα, διανύω την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία έγινε με τεχνητή γονιμοποίηση, βρίσκομαι στην 12η εβδομάδα και παίρνω καθημερινά 4 χαπάκια ultragestan, 1 prolutex και 1 inohep. Ο γιατρός μου είπε πως θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι και την 20η εβδομάδα, να υπογραμμίσω πως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και έχω μια ήπια εγκυμοσύνη. Είναι φυσιολογικό μέχρι την 20η εβδομάδα;μου φαίνεται πολύ αλλά δεν είμαι και ειδική, θα ήθελα γνώμες από κοπέλες που έχουν κύηση με τεχνητή γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου εμπιστευσου τον γιατρό σου ! Εγω φαντάσου είμαι στην 27η εβδομάδα και ακόμη παίρνω ένα ουτροτζεσταν κολπικά και θα το συνεχίσω μέχρι να γεννήσω ! Επίσης κάνω και εγώ αντιπηκτικές αλλά εγώ έχω και θρομβοφιλια το ανακάλυψα στην πορεία αλλά μου τις είχε ξεκινήσει από την αρχή της εγκυμοσύνης προληπτικά ( εγκυμοσύνη με σπερματεγχυνση με διέγερση ) να έχεις μια όμορφη  εγκυμοσύνη 🤰 

Δημοσίευση
στις On 15/12/2024 at 9:05 ΜΜ, ο/η Gigi 12 είπε:

Ναι, είναι φυσιολογικό, μην ανησυχείς. Υπάρχουν κοπέλες που το παίρνουν σε όλη την εγκυμοσύνη. Κάποιοι γιατροί το δίνουν και προληπτικά. Με το καλό το μωράκι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...