Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΧΑΖΕΥΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ Η ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ!!:dry: ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΞΑΠΛΩΣΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΚ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΟ ΣΚΟΥΝΤΗΓΜΑ.:woohoo: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ?:huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17Η ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΓΌΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ..ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?ΠΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ...?

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ κάπου εκεί είχα αρχίσει και ένιωθα ότι κάτι υπάρχει εκεί μέσα, αλλά ως πρωτάρα νόμιζα ότι ήταν το έντερο μου!!!

Και όλοι το ίδιο μου έλεγαν, εκτός από τη γιαγιά μου που ήταν η μόνη που επέμενε ότι είναι το μωρό... Σε λίγο καιρό θα αρχίσεις να το καταλαβαίνεις και να το ξεχωρίζεις καλύτερα! Και πόσο μάλλον όταν πλησιάζεις στο τέλος, που ώρες ώρες την παρακαλάω να σταματήσει τις κωλοτούμπες γιατί με πονάει πάρα πολύ σε κάθε της κίνηση...

elenalev ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ!! ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΗΧΟΥ" ΤΟ ΑΝΑΛΥΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ.:kiss:

Γκαστρουλα μου τρελη δεν νομιζω, χαρουμενη που εχεις ενα νινακι στην κοιλιτσα σου σιγουρα!!!Τωρα δυστηχως δεν ξερω αν μπορεις να αισθανθεις απο τωρα...ευχομαι να το ενιωσες πραγματι ομως!!!Αχ να σαι καλα και θα νιωθεις πολυ ομορφα πραγματα απο δω και περα!!!Σου ευχομαι καθε ευτυχια!!!φιλια!:-)

Συνηθως τα πρωτα μωρα τα νοιωθουμε λιγο αργοτερα,αλλα παλι τι να σου πω,μπορει σε σενα να συνεβη νωριτερα!!!!χαζομαμα!!!!!!:silly: :lol::kiss: φιλακια

Kalhmera kai apo emena.....Koritsia ego arxhsa na niotho to moraki sthn 17 ebdomada peripou alla kai pali den hmoun sigouri ..Rotousa synexeia mhpos htan ta entera mou....Tora briskomai sthnn 27 ebdomada kai o mikros den leei na stamathsh eidika ta bradia klotsaei toso poly pou niotho pono ..kai den ksero an auto einai fisiologiko na ponao???Alla apo thn ebdomada 12 nomizo einai poly noris na nioshsh kati!!!

gastroula μου εγω τον ένοιωσα τον μπέμπη μου γυρω στην 20η εβδομαδα..!!Δεν νομιζω να ηταν δαχτυλάκι..κατι άλλο ίσως...οσο για αναγουλες και τετοια και γω ειχα και στο 2οτριμηνο εξαφανιστηκαν..

φιλακια πολλα!!!

gastroula αύριο μπαίνω στον 8ο... Έχω 2 μήνες γεμάτους ακόμη... Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, γιατί έτσι όπως είμαι τώρα, νιώθω σαν μπαλονάκι... :blink:

gastroula moy..σε διαβαζω κ χαιρομαι με τη χαρα σου!! ετσι ημουν κ γω στο πρωτο μου παιδακι....

Τωρα ειμαι στην 15 εβδομαδα κ ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινω το ζουζουνι μου..απλα δεν το νιωθω καθε μερα,το νιωθω μονο οταν ειμαι ηρεμη κ ξαπλωμενη κ δυστυχως διαρκει λιγο..

Αν λοιπον μια απο αυτες τις μερες επαναληφθει η ..αισθηση αυτη ,τοτε θα σιγουρευτεις!!

Δεν ειναι η πιο ΤΕΛΕΙΑ αισθηση του κοσμου? ετσι καταλαβαινεις οτι το μωρακι που βλεπεις στον υπερηχο..δεν ειναι ονειρο..και ειναι μεσα ΣΟΥ!!!

ευχομαι τα καλυτερα!!!!δηλαδη ..κανονικες κλωτσιες!!!!:P

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ?ΕΓΩ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΣΑΝ ΑΜΥΔΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΥΧΝΑ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΩ ΛΙΓΑΚΙ.

Κορίτσια κι εγώ ένιωσα σχετικά νωρίς τη μπεμπούλα! Αυτό το φτερούγισμα που λένε! Τώρα πια που είμαι στην 26 εβδομάδα γύρω στις 2 τη νύχτα που ξαπλώνω και ηρεμώ γίνεται πάρτυ στην κοιλιά μου! Έχω διαβάσει οτι εκείνες τις ώρες μέχρι το πρωί απλώνονται και τρέφονται και γενικά θέλουν να κινούνται περισσότερο! Παναγία μου το ωραιότερο δώρο μας έκανε!

Καλησπέρα και από εμένα που αύριο αισίως μπαίνω στη 18η εβδομάδα.

Τον μικρό μας τον ένιωσα την προηγούμενη εβδομάδα όταν κάτι χάζευα στο ιντερνετ και ενώ ο μπαμπας του βρισκόταν στο γήπεδο και παρακολουθούσε την ομάδα του...¨οταν έστειλα μήνυμα στον άντρα μου να του το πώ, εκείνος μου είπε ότι το παιδί κλωτσησε γιατί εκέινη τη στιγμή η ομάδα έβαλε γκολ...Την επόμενη φορά κλώτσησε πάλι μετά από μερικές μέρες όταν ήμουν πάλι ξαπλωμένη και πάλι ο μπαμπάς του έβλεπε πάλι ποδόσφαιρο με την ομάδα του και ...αν το πιστεύετε κορίτσια...πάλι με το που μπήκε το γκολ...

Απο τότε έχω βρεί το μπελά μου με τον άντρα μου που πιστεύει ότι το παιδί έχει από τώρα "ποδοσφαιρική παιδεία" και έχει την απαίτηση να παρακολουθω μαζί του τα ματς...Εννοείται ότι δεν του την κάνω αυτή τη χάρη...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ.:P Lilaki ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟ? ΧΕΧΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!! ΑΣΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!:lol:

Αντε βρε gastroula μου,το ξανανιωσες?:P σιγουρευτηκες?

αντε κ μας αφησες στην αναμονη!!!:silly:

εγω προχθες το ενιωσα ξανα ...αλλα απο τοτε.....τζιφος!!:huh: Περιμενω ομως ..που θα παει!!!!:)

περιμενω κ σενα μα μου πεις...

ΧΑΧΑΧΑ. ΟΧΙ happy mom ΜΟΥ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ!!! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΩ!:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...