Μετάβαση σε περιεχόμενο

παρενθετη-δυσκολιες και κακοτοπιες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια. Εχω αυτοανοσο νοσημα και μετα απο πολλες αποτυχιες κατεληξαμε να σκεφτομαστε με τον συζυγο μου την επιλογη της παρενθετης μητροτητας.Εκανα μια επαφη με τον τελευταιο εξωσωματικο,μιλησα με δικηγορο του, αλλα ολοι βγαζουν την ουρά τους απέξω σχετικά με την ανεύρεση της παρένθετης. Απο το περιβαλλον μου δεν εχω βρει καποια.Μας έδωσε ένα τηλέφωνο μιας αλλοδαπης που μεσολαβει.Εχω ακουσει διαφορα αλλα δεν ειμαστε διατεθειμένοι να πληρωσουμε περαν του προκαθορισμενου κοστους.Υπολογισα το κοστος: 20.000(βασει νομου)+ 5.000(εαν διδυμη) + 3500(αμοιβη δικηγορου ανα δικαστικη αποφαση,δηλαδη σε περιπτωση που υπαναχωρησει η παρενθετη τοτε ολα απο την αρχη)+ 4.000-6.000 ανα προσπαθεια ivf + 10.000(εξετάσεις,τοκετος) βγαινει ενα κονδυλι τεραστιο.Επιση,ακουγεται οτι οι αλλοδαπες ειναι επαγγελματιες και ριχνουν το παιδι εαν βρουν καλυτερη προσφορα καθως και οτι στην αρχη κανουν τις καλες και μετα σε αρμεγουν εκβιαζοντας.Εχω περασει πολλα κ δεν αντεχω αλλο.Αξιζει τετοια ταλαιπωρια;Μπορει να μου πει καποια την εμπειρια της;

Δημοσίευση

Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ που καταλαβαίνω πόσο πολύ έχετε ταλαιπωρηθεί και πόσο πολύ έχετε απογοητευτεί. 

Προσπαθούσα πολλα χρόνια με ivf να γίνω μαμά και οι προσπάθειες κατέληγαν είτε σε αρνητικό είτε σε αποβολές ακόμα και υγιών εμβρύων χωρίς να βρίσκουμε τι φταίει. 

Κάποιοι από τους γιατρούς που είχαμε επισκεφτεί (ο θεός να τους κάνει επιστήμονες) μας πρότειναν τη λύση της παρένθετης καταλήγοντας σε αυτά τα ποσά. Με τον άντρα μου τότε τα είχαμε ζυγίσει και είχαμε πει ότι δεν αξίζει να μας ρουφήξει περισσότερο αυτό γιατί δεν είχαμε και τα χρήματα προφανώς. Κάναμε τα χαρτιά μας για κρατική υιοθεσία και μάλιστα πήραμε και την έγκριση από τις επιτροπές. 

Στο ενδιάμεσο έμεινα έγκυος από τη τελευταία ivf μου αφού είχαμε βρει ποια ήταν η αιτία της ταλαιπωρίας μας και τώρα εντελώς απρόσμενα έμεινα έγκυος φυσιολογικά. 

Αν έχετε το κουράγιο να υιοθετήσετε ένα παιδάκι τότε νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση από αυτή της παρένθετης.. ελπίζω παράλληλα η ιστορία μου να σου έδωσε κουράγιο... Που ξέρεις; Το μωράκι σας ίσως να σας έρθει εκεί που δε το περιμένετε ή να έχει γεννηθεί ήδη και να σας περιμένει ☺️❤️☺️

Εύχομαι ολόψυχα να γίνει το καλύτερο για εσάς και να γεμίσει η αγκαλιά σας με όποιο τρόπο! Είμαι σίγουρη πως έχετε πολλή πολλή αγάπη να δώσετε!  

Να προσέχεις τον εαυτό σου 💪🏼☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...