Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πότε γυρνάτε στη δουλειά κορίτσια; Καλημέρα κιόλας!
    • Το μυϊκό θεματακι ήταν τελικά νευρολογικο. Έτσι όπως μου το εξήγησαν τραβήχτηκε ενα νευρο στον τοκετό και γι αυτό δεν μπορούσε να το κουνήσει, ήταν κάπως σαν "ξερό". Από τότε την έχουν δει δύο παιδονευρολογοι και μας έχουν καθησυχάσει φουλ. Η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν ανησυχούσα τόσο γιατί βλέπω φοβερή βελτίωση μέρα με τη μέρα, πλέον μπορεί να το σηκώσει και να το φέρει στο στόμα πράγμα που δεν μπορούσε να κάνει καθόλου. Οπότε όλα καλά! 😊😊 πιθανώς να μην χρειαστεί να κάνουμε τίποτα Με το θηλασμό είχα στην αρχή πολύ πόνο και τραυματισμό στις θηλες. Έκανα κάποια διαλείμματα με ψευδοθηλες και θηλαστρο και δεν έχω πια πληγές. Έχω όμως πόνο και ευαισθησία ακόμα και στο στηθος και στις θηλες, θεωρω ομως ότι πιάνει καλά το μωρό γιατί το είδαμε και με τις μαιες στο μαιευτηριο και με σύμβουλο θηλασμου που έφερα στο σπίτι. Πιθανώς χρειάζεται απλά υπομονή, τι να πω;  Εσείς πως τα πάτε κορίτσι μου; 
    • Πωπω κοντά ένας μήνας το μωράκι σου!! ❤️ Με το μυϊκό θεματακι που είχε; Όλα καλά; Το ξεπέρασε; Πόνο πού έχεις; Στο στήθος γενικά ή στις θηλές; Εμένα ο πόνος στις θηλές όταν έπιανε το μωρό, άργησε να φύγει... Και τώρα γενικά παρόλο που το στήθος έχει μαλακώσει πολύ, άμα το αφήνω ελεύθερο στον ύπνο πονάει γύρω γύρω όταν κρέμεται... Νομίζω και για μένα ο ύπνος, ο θηλασμός, το να ρυθμίσεις τα δικά σου συναισθήματα απελπισίας ώστε να είσαι ήρεμη για το μωρό, και γενικά η φροντίδα του μωρού όταν είσαι οριακά στο να λιποθυμισεις από την εξάντληση, είναι ο,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι τώρα στη ζωή μου... 
    • Πωπω ρε συ τι πέρασες... Έχασες πολύ αίμα; Τώρα όλα καλά; Είσαι καλύτερα; Τα ράμματα σε πονάνε; Σου είπαν από τι προκλήθηκε; Σου δίνουν τίποτα για την αιμορραγία; Σίδηρο; Κάτι ανάλογο είχα περάσει κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ κανα αιμορραγία και βγήκαν πηγματα 2-3 ώρες μετά τη γέννα χωρίς να σπάσουν τα ράμματα, οπότε ήμουν ήδη με τους γιατρούς μου. Επειδή είχε πέσει ο αιματοκρίτης μου στο 21 μου κάνανε και 3 φιάλες μετάγγιση αίματος... Έφταιγε το ότι έκανα οξύ τοκετό 😵‍💫
    • Καλησπέρα κορίτσι μου..έχω και εγώ μια μικρούλα σχεδόν 2μιση χρονών και είναι και εμένα απαιτητική..ενώ στις γιαγιάδες της είναι το πιο υπακούω παιδί, στο σπίτι γίνεται χαμός και πετάει πράγματα αν δε περάσει το δικό της..ίσως πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή γιατί αυτό με το σχολείο και τη πειθαρχία δε το πιστεύω γιατί εγώ τη πάω ήδη απ' το Σεπτέμβρη και είναι απ' τη πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα το καλύτερο παιδί, αλλά στο σπίτι συνεχίζει να πετάει τα πάντα ακόμα και το φαγητό της..δε ξέρω τι να κάνω για να της κόψω όλα αυτά..λέω πως μου βγάζει το λάδι και όλοι με λένε υπερβολική γιατί πουθενά αλλού δε τα κάνει αυτά που κάνει σε εμένα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...