Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αύξηση χοριακης χωρίς διπλασιασμό

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Στης 28/11 περίμενα περίοδο. Στης 27/11 έκανα χοριακη η οποία βγήκε 90. Στης 2/12 ξανά κάνω βγαίνει 212. Στης 4/12 ήταν 241. Ξανά πάω σήμερα 9/12 βγαίνει 295. 

Την Δευτέρα στης 2/12 έκανα υπέρηχο κολπικό δεν φάνηκε κάτι καθαρά. Μόνο κάτι σαν σκιά κάτι πάρα πολύ μικρό. Αύριο έχω πάλι υπέρηχο. Δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι. Έχω κατά αγχωθει. Είχα και δύο αποβολές παλιά μια βιοχημική και μια παλινδρόμηση. Βέβαια μικρή είμαι ακόμα 21 χρόνων. Αλλά το θέλω πάρα πολύ. Έπιασα στον 4ο μήνα προσπάθειας. Επίσης παίρνω  προγεστερόνη utrogestan, μαγνήσιο και φιλικό οξύ. Η προγεστερόνη μου στης 3/12 ήταν 29 πριν ξεκινήσω τα χάπια. 

Δημοσίευση
στις On 9/12/2024 at 10:25 ΜΜ, ο/η bagiaa. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Στης 28/11 περίμενα περίοδο. Στης 27/11 έκανα χοριακη η οποία βγήκε 90. Στης 2/12 ξανά κάνω βγαίνει 212. Στης 4/12 ήταν 241. Ξανά πάω σήμερα 9/12 βγαίνει 295. 

Την Δευτέρα στης 2/12 έκανα υπέρηχο κολπικό δεν φάνηκε κάτι καθαρά. Μόνο κάτι σαν σκιά κάτι πάρα πολύ μικρό. Αύριο έχω πάλι υπέρηχο. Δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι. Έχω κατά αγχωθει. Είχα και δύο αποβολές παλιά μια βιοχημική και μια παλινδρόμηση. Βέβαια μικρή είμαι ακόμα 21 χρόνων. Αλλά το θέλω πάρα πολύ. Έπιασα στον 4ο μήνα προσπάθειας. Επίσης παίρνω  προγεστερόνη utrogestan, μαγνήσιο και φιλικό οξύ. Η προγεστερόνη μου στης 3/12 ήταν 29 πριν ξεκινήσω τα χάπια. 

Καλησπέρα κορίτσι, τι έγινε τελικά με τις χοριακες και την εγκυμοσύνη σου;

• 1 month later...
Δημοσίευση
στις On 17/12/2024 at 4:16 ΜΜ, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, τι έγινε τελικά με τις χοριακες και την εγκυμοσύνη σου;

Δυστυχώς ενώ διπλασιάστηκε και έφτασε 2.500. είδαμε και σάκο στον υπέρηχο την επόμενη μέρα απέβαλα 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 17/2/2025 at 12:44 ΠΜ, ο/η bagiaa. είπε:

Δυστυχώς ενώ διπλασιάστηκε και έφτασε 2.500. είδαμε και σάκο στον υπέρηχο την επόμενη μέρα απέβαλα 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. εύχομαι να τα καταφέρεις πάλι πολύ σύντομα κ να πάνε όλα καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...