Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Περαστικά στο μαναρακι σου!!  Θα κάνει τον κύκλο του κ θα περάσει είναι ζόρικο ξέρω… Δεν ξέρω για εγκυμοσύνη αλλά εμάς τα δίδυμα κόλλησαν 2 φορές κοξάκι (ναι ναι 2!!! Είναι ομάδα ιών λέει ο παιδίατρος..) κ από εμάς δεν κόλλησε κανένας. Κ επειδή εγώ δούλευα τους κρατούσε κάποιες ώρες η μάνα μου η οποία είναι σε ανοσοκαταστολη λόγω αυτοάνοσου.

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η peacock είπε:

Υπάρχουν κοπέλες με εμπειρία από κοξακι σε εγκυμοσύνη; Κόλλησε ο μικρός μου από τον βρεφονηπιακό σταθμό και φοβάμαι πολύ με όσα διαβάζω. Είμαι 22 εβδομάδων 

Είχα τις διδυμούλες μου με κοξακι αυτές τις μέρες και δεν κόλλησε κανένας ενήλικας στην οικογένεια. Μην ανησυχείς, είναι σπάνιο να κολλήσουν οι μεγάλοι.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή μιλάμε για εγκυμοσύνη, φόρα μάσκα, πλένετε συχνά χέρια και αν υπάρχει η δυνατότητα να απομονωθείς, κάνε το. 

Υπάρχει τρομερή εξάπλωση αυτές τις μέρες, όπως μου είπε ο παιδίατρος, εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Δημοσίευση

περαστικά στο παιδάκι σου, είναι δύσκολο πολύ. Η μικρή το πέρασε δις, την πρώτη έκανε ενα δεκαήμερο να συνέλθει, την δεύτερη φορά ήταν πιο ήπιο αλλά ταλαιπωρήθηκε πάλι. 

Εμείς οι μεγάλοι και τις δυο φορές δεν κόλλησε κανένας μας. όπως είπαν τα κορίτσια καλό πλύσιμο χεριών, όχι κοινά μαχαιροπίρουνα, πετσέτες και ποτήρια και πιστεύω θα είσαι μια χαρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...