Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η εμπειρια μιλησε!!! Ετσι φανταζομαι θα ειναι.. κι εσενα τα ζουζουνια εχουν σχετικα μικρη διαφορα ηλικιας οποτε πανω κατω ξερεις τι με περιμενει.. 🙃🫣 Ευτυχως υπομονη κ αγαπη εχω, χερια θα εχω φουλ γτ η μαμα μου θα ειναι σπιτι μας ν με βοηθαει κ ο συζυγος γνκ εινσι πολυ υποστηρικτικος κ βοηθαει ηδη οσο μπορει...ελπιζω κ μετα ν βρουμε τους ρυθμους μας γτ ενταξει καταλαβαινεις οτι ακομα κ με τη μαμα μου εδω αλλαζουν οι ισορροπιες...  Εσυ κυρια μου τρως γτ ξεσπας ή γτ πεινας τοσο;;; θα το βρεις πιστευω.. θελει κι αυτο το χρονο του.. το κορμι σου σε εχει στηριξει σε 2 εγκυμοσυνες, θα βρεις κ τον τροπο ν αδυνατισεις!!!💪🏼💪🏼
    • Με το καλο Ελενα μου!!! Να πανε ολα καλα!!!🙏💖🌸🧿🫶🎈 με το καλο ν ερθει το λουλουδι σας!!!! Θα πατε φυσιολογικα η με καισαρικη;; ετσι που ορισατε ημερομηνιες σαν καισαρικη μιυ φαινεται αλλα δν ξερω αν θ πας με προκληση.. Στεναχωριεμαι π δεν ημουν εδω στα δυσκολα αλλα θ ειμαι στις χαρες σας μ το καλο!!!! Θα ζησουμε τις πιο δυνατες συγκινησεις!!!🥹🥰
    • Κορίτσι μου να σας ζησει το αγοράκι σας!!! Να είναι καλοτυχο και υγιές. ❤️❤️ Με το καλό να γυρίσετε στο σπίτι σας και καλή ανάρρωση να έχεις ❤️🙏
    • Ίσως έχει γίνει αυτό!! Ειχα μείνει ήσυχη πως δεν θα άλλαζε θέση αλλά από τι φαίνεται η σκατούλα κάνει βόλτες.  Δυστυχως εχω γιατρό την άλλη Παρασκευή, όποτε θα κάνω υπομονή μέχρι τότε. Βεβαια σκέφτομαι πως αν συνεχίσει να είναι επώδυνο θα τον πάρω ένα τηλ την Δευτέρα. 
    • Κορίτσια μου καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία!!! Εύχομαι κ νέος χρόνος να μας έχει υγιείς εμάς κ τις οικογένειές μας και όλα μας τα όνειρα κ προσδοκίες να δίνουν πραγματικότητα!!! Ρένα μου νομίζω ότι ο νέος χρόνος σου έφερε το καλύτερο δώρο κ ελπίζω όλα να πάνε κάτ' ευχήν!!!! Κορίτσια 01/01/2025, 7 και κάτι το πρωί ήταν ο τελευταίος μας θηλασμός 🥺🥺 στην αρχή δεν το πήρε καθόλου καλά! Αλλά κάθε μέρα είμαστε κ λίγο καλύτερα!! Το ήξερα ότι θα της ήταν δύσκολο αλλά έπρεπε να γίνει για καλό δικό της περισσότερο.  Σε άλλα νέα οι μικρές έχουν ξεσαλωσει τώρα που είμαστε στον παππού και στη γιαγιά και αλίμονο όταν γυρίσουμε σπίτι μας τι έχει να γίνει 😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...