Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλή χρονιά κορίτσια μου!!! Να έχουμε υγεία κι εμείς και οι αγαπημένοι μας. 
    • Ο μικρός σας δεν κόλλησε γιατί θηλάζει και παίρνει αντισώματα.  5,5 θα είναι. Στον 6ο λοιπόν θεωρητικά. 
    • Χρόνια πολλά! Καλη χρονιά με υγεια και πολλές χαρές στις οικογενεια μας κορίτσια!❤️ αν δεν τρώει μου ειπε η παιδίατρος θα χρειαστεί νοσοκομείο για ενυδάτωση... αλλά ευτυχώς τρώει...και τρωει πάρα πάνω απο τις άλλες φορές 🤷 δεν γίνεται να πάρει τιποταγια τη γρίπη μου είπε η παιδίατρος...απλα θα την περασει έτσι..   εσεις πρέπει να δείτε τι μικρόβιο ειναι αυτο που προκαλεί την ουρολοίμωξη...γιατι ειναι κάποια μικρόβια που είναι "δυσκολα"..και θα παθαίνει συνέχεια ουρολοίμωξη.. ηθελα να σ το πω και εγώ αυτο με τα νεφρά... περαστικά και σε εσάς και κουράγιο... πάντως δεν μας μπήκε οπως θέλαμε το 2025🤷😔
    • Καλή χρονιά κορίτσια μου! Με υγεία και αγάπη για τις οικογένειες μας! @Barbiee ωχ περαστικα του! Μπα νοσοκομείο δεν νομίζω πως θα χρειαστεί. Ίσως χρειαστεί καμία αντιβίωση αλλά ελπίζω όχι, να το περάσει στο πόδι. Εμείς εχθές ξεκινήσαμε ήδη 2η φορά αντιβίωση μιας κ οι εξετάσεις ούρων της βγήκαν πάλι θετικές. Μετά την αντιβίωση πρέπει να κάνουμε κ έναν υπέρηχο νεφρών να δούμε μήπως πειραχτηκαν μας είπε ο γιατρός. Ωχ δεν θα ξεμπερδεψουμε ποτε από αυτό πια?? Τελοσπαντων θετική σκεψη κ ελπίζω όλα να πάνε καλά!
    • Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα σε εσένα και την οικογένειά σου!! Κι εμείς εδώ σπίτι κάναμε την αλλαγη με γονείς, αδέρφια, ανήψια...Γενικά πέρα της εγκυμοσύνης τα τελευταία χρόνια κάνουμε οικογενειακά στο σπίτι γιατί τέτοια μέρα εδώ όπου και να πας,δίνεις ένα σκασμό λεφτά και από τον τόσο κόσμο που έχει καταλήγεις να μη περνάς καλά!! Σήμερα θα μαζευτούμε πάλι οικογενειακά να φάμε όλοι μαζί κι αύριο έχω γιατρούλη!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...