Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Κάνε τεστ ωορρηξιας να δεις τι γίνετε με την ορμόνη αν έπεσε  

λογικά το τεστ εγκυμοσύνης αν ήταν θα έδειχνε κάτι αφού είναι αρνητικό δεν θα είναι εγκυμοσύνη 

ξανά πήγε γιατρό όταν σου πει.. κάνε και εξετάσεις ορμονικές να δεις εκεί τι γίνετε,  αν ο γιατρός σου δεν δει κάτι και βλέπεις ότι συνεχίζεται πέρα και άλλη γνώμη από γιατρό να είσαι σίγουρη 

Αυτον θα κανω κοριτσι μου..

μου εχει ηδη γραψει ορμονολογικες εξετασεις τις οποιες θα τις κανω μολις αδιαθετησω κανονικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 750
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 23 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ @Diwni @Elk

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..

αυτο είναι το σημερινό.

πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.; 

εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!

IMG_6548.jpeg

Το σημερινό τεστ.!

είναι σχεδόν ίδιο με το χθεσινό….

IMG_6550.jpeg

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Το σημερινό τεστ.!

είναι σχεδόν ίδιο με το χθεσινό….

IMG_6550.jpeg

Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nicol21 είπε:

Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..

Κι εγώ ετσι πιστεύω..

θα δείξει με το νέο ετος..! 
αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢

Kοριτσια τι κανετε??? Εγω χαθηκα λιγες μερες ετρεχα με τη μαμα μ σε γιατρους κλπ... ευτυχως σημερα 21ημερα κυκλου θυμηθηκα κ πηγα να κανω την εξεταση προγεστερονης... 0.40 βγηκε αρα η δεν εκανα ωορρηξια ακομη θελω να ελπιζω ή κλασσικα παλι ανωρρηκτικος αυτος ο κυκλος...κουραστηκα 😥😥😥😥29μηνες κλεισαμε σημερα...

@arntaliaκοριτσι μ την εξέταση προγεστερονης την κανουμε ανάλογα τον κύκλο μας. Γινεται 7 μερες μετα από τσεκαριτσεκαρισμενη ωορηξια. Οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι άκυρη ότι κ να δείξει. Σε έναν κύκλο 28 ημερών με ωορηξια 14η μερα ναι γίνεται την 21η μερα. Αλλιώς πρώτα βρίσκουμε την ωορηξια με παρακολούθηση με υπερηχο κ 7 μερες μετα τσεκάρουμε προγεστερονη.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

@arntaliaκοριτσι μ την εξέταση προγεστερονης την κανουμε ανάλογα τον κύκλο μας. Γινεται 7 μερες μετα από τσεκαριτσεκαρισμενη ωορηξια. Οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι άκυρη ότι κ να δείξει. Σε έναν κύκλο 28 ημερών με ωορηξια 14η μερα ναι γίνεται την 21η μερα. Αλλιώς πρώτα βρίσκουμε την ωορηξια με παρακολούθηση με υπερηχο κ 7 μερες μετα τσεκάρουμε προγεστερονη.

Εχω αστατο κυκλο το ξερω ...παλαιοτερα πηγαινα μερα παρα μερα για υπερηχο κ  να μετραω προγεστερονη για να δω αν εκανα ωορρηξια . Τωρα π μιλησα με το γιατρο λειπει γ χριστουγεννα κ δεν μπορεσα να παω να κανω υπερηχο.πφφ...κ δεν εχω κ συμπτωματα ποτε εγω για να καταλαβω αν κανω ωορηξια🤣 θελω να τελειωσει κ αυτος ο χρονος να φυγει ...να ξεκινησουμε ολες μια νεα αρχη

Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!

στις On 23/12/2024 at 12:24 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια μου είχα πάρει παυσιπονο και ειχα ξαπλώσει πριν λιγο μίλησα με τον γιατρό του είπα οτι 20/11 ειχα περιοδο μετά παλι πριν 2 εβδομαδες ειχα αιμα και τωρα παλι αίμα..

μου είπε καταρχήν να δούμε πόσο διαρκεί το αίμα γιατί δείχνει να είναι ωορρηξίας. Σε κάθε περίπτωση να μην ανησυχώ γιατί έχουμε πρόσφατο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά. Άρα, δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό!
Λογικά, θα ξαναδώ αίμα, ανεξάρτητα του πόσο θα κρατήσει τώρα αυτό, σε 15 ημέρες. Και να παω να το δούμε ξανα μετά την περίοδο που κανονικά θα αναμένω σε 2 εβδομαδες απο τώρα..

Αίμα στην ωορρηξία είχε η αδερφή μου για χρόνια. Όχι πάρα πολύ σαν της περιόδου, αλλά της κρατούσε 1-2 μέρες και ήθελε σίγουρα μια σερβιετα. Μετά από χρόνια είδε η γιατρός της ότι είχε έναν πολύποδα και μπήκε για υστεροσκοπηση.(Ήταν 18 χρόνων όταν εμφανίστηκε το αίμα και τελικά έκανε την επέμβαση στα 26) Τελικά είχε πολλούς μικρούς πολύποδες. Τους καθάρισε όλους και από τότε δεν ξαναειχε στην ωορρηξία. Δεν ξέρω αν τυχόν συμβαίνει και σε εσένα κάτι τέτοιο. Θέλει παρακολούθηση αυτό, γιατί γενικά δεν φαίνονται όλοι οι πολύποδες στον υπέρηχο, μόνο οι μεγάλοι. Αλλά όπως και να χει από όσο ξέρω δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα. Θα το δείτε σίγουρα με τον γιατρό σου διεξοδικά. 

Ελπίζω όμως να μείνεις έγκυος και να μην σε αποσχολησει αυτό το θέμα σύντομα 😊

Καλα Χριστούγεννα κορίτσια με υγεία! Εύχομαι οτι όνειρο εχει κάθε μία να γίνει πραγματικότητα!Αυτα τα Χριστούγεννα ειναι αλλιώτικα φέτος για μενα κρύβουν θλίψη αλλά και γλυκιά προσμονή για ολα αυτα τα όμορφα που περιμένω να έρθουν. Να περάσετε όμορφα στις γιορτές με τις οικογένειές σας και του χρόνου πάλι εδω θα είμαστε να τα λέμε. Σας ευχαριστώ πολυ για ολα🫶

c65bb7f195193914b2b975d650350fee.jpg

Κορίτσια μου γλυκά έναν χρόνο περίπου κλείνω που είμαι εδώ πιο ενεργά και σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τη στήριξη, για τις συζητήσεις μας, για την έμπνευση, για την ελπίδα, για όλα.

Τα προηγούμενα 2 Χριστούγεννα βρισκόμουν σε κατάσταση θεραπείας ψυχής και σώματος -μετα από την έκτοπη και την μια παλινδρομη - και τώρα νιώθω κάπως πιο ήρεμη και πιο έτοιμη από ποτέ,  ελπίζοντας για το θαύμα

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι εγκυουλες να φέρουν στον κόσμο υγιή μωράκια κι όσες ακόμη δεν καταφέραμε  πολύ συντομα να έρθει ένα υγιές μωρό να φωλιάσει μέσα στη μήτρα μας. Να έχουμε όλες υγεία και εσωτερική ηρεμία και ανθρώπους που μας αγαπούν και μας καταλαβαίνουν. 

Καλά Χριστούγεννα και να περάσετε όμορφα, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές ❤️🎄

στις πριν 4 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!

Μετά την καταιγίδα... έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο στο τέλος!!! Ε

FB_IMG_1735060344114.jpg.2f59cf16229144099bffb813b42a21c6.jpg

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Katiana1987 είπε:

Μετά την καταιγίδα... έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο στο τέλος!!! Ε

FB_IMG_1735060344114.jpg.2f59cf16229144099bffb813b42a21c6.jpg

Κοριτσι μου γλυκο φιλια στην ισμηνη μαρια κ μια χριστουγεννιατικη αγκαλια κ στις 2 σας!!!❤️❤️❤️🎄🎄🎄

στις πριν 43 λεπτά, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου γλυκο φιλια στην ισμηνη μαρια κ μια χριστουγεννιατικη αγκαλια κ στις 2 σας!!!❤️❤️❤️🎄🎄🎄

Σ' ευχαριστούμε πολύ!!! Σου εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις και εσύ ένα πλασματάκι αγκαλιά!!!

Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷

Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!IMG_20241216_111009.thumb.jpg.9d2bbc98f6aeb38ac0d03a49766d0377.jpg

Χρόνια πολλά κορίτσια μου καλά Χριστούγεννα με υγεια, αγαπη κι ευτυχία..

οτι επιθυμεί η καθεμία ξεχωριστά να γίνει πραγματικότητα…. 🙏🏼♥️

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Με υγεία και ευτυχία! Εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα και όπως επιθυμείτε!! 

Αύριο έχω υπέρηχο μετά από 2 εβδομάδες και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λίγο αίμα τις τελευταίες μέρες. Ππφφ εύχομαι να μην είναι κάτι. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Με υγεία και ευτυχία! Εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα και όπως επιθυμείτε!! 

Αύριο έχω υπέρηχο μετά από 2 εβδομάδες και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λίγο αίμα τις τελευταίες μέρες. Ππφφ εύχομαι να μην είναι κάτι. 

Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου είναι νορμάλ το αίμα τον πρώτο καιρό, όσο κι αν μας αγχώνει.. μίλησες με το γιατρό η κατευθείαν αύριο; αναμένουμε τα νέα!!

Εγώ νιώθω τραβήγματα και ένα στήθος που δεν μπορώ να αγγίξω από τον πόνο. Αναμένω τέλος βδομάδας αρχές επόμενης. Για να δούμε.. 🤞🏼🤞🏼

κορίτσια καλησπέρα! 
συγγνωνη που πετάγομαι έτσι ειδικά μέρες που είναι αλλά είμαι σοκαρισμένη!!!

όσες με θυμούνται ξέρουν ότι έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών….και μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με έχει πιάσει άγχος, δεν το περιμέναμε, δεν το σχεδιάζαμε και είμαι σε σοκ όπως και ο σύζυγος. Αλλα πρέπει να το πω κάπου που θα με καταλάβουν γιατι είμαι σε σοκ! 
Για όσες δεν με θυμούνται έχω άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά οπότε ένα 4 τόσο σύντομα είναι μεγάλο σοκ για μένα! 

@ditakiιιιι σοκ!!! Τι να σ πω βρε κορίτσι μου ειλικρινά. Θα σου ευχηθώ ολα καλα να σου πάνε! Αφού ήρθε όπως ήρθε, ηταβ για να έρθει! Φυσιολογικά γέννησες οπότε δ θα έχεις και αυτό τ αγχος. Εγω θα σ πω συγχαρητήρια!!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

κορίτσια καλησπέρα! 
συγγνωνη που πετάγομαι έτσι ειδικά μέρες που είναι αλλά είμαι σοκαρισμένη!!!

όσες με θυμούνται ξέρουν ότι έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών….και μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με έχει πιάσει άγχος, δεν το περιμέναμε, δεν το σχεδιάζαμε και είμαι σε σοκ όπως και ο σύζυγος. Αλλα πρέπει να το πω κάπου που θα με καταλάβουν γιατι είμαι σε σοκ! 
Για όσες δεν με θυμούνται έχω άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά οπότε ένα 4 τόσο σύντομα είναι μεγάλο σοκ για μένα! 

Ωχ... Ένα σοκ το έπαθα κι εγώ @ditakiμου. Πως σου ήρθε κι έκανες τεστ όμως; Υπάρχει πιθανότητα να είναι ψευδώς θετικό; 

Εγώ θα σου ευχηθώ τα καλύτερα όπως και να έχει!

Έκανα τεστ γιατί είχα 10 μέρες καθυστέρηση. Η πρώτη περίοδος μου είχε έρθει πριν τελειώσει το 40 ήμερο. Οπότε κάπου μου κλότσησε ή τόσο μεγάλη καθυστέρηση και δεδομένου ότι είχαμε επαφές, αν και προσέχαμε, είπα να κάνω ένα 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Έκανα τεστ γιατί είχα 10 μέρες καθυστέρηση. Η πρώτη περίοδος μου είχε έρθει πριν τελειώσει το 40 ήμερο. Οπότε κάπου μου κλότσησε ή τόσο μεγάλη καθυστέρηση και δεδομένου ότι είχαμε επαφές, αν και προσέχαμε, είπα να κάνω ένα 

Αρα χωρίς να έχετε ελεύθερες επαφές βγήκε θετικό; Μήπως είχατε κάποιο ατύχημα;;;;κάνε χοριακη για σίγουρα μήπως είναι ψευδώς θετικό!!!αλλιώς με το καλό 😜

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...