Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Εγώ νομίζω πως το χθεσινό ήταν πιο έντονο οπότε πάρε για πικ το χθεσινό και συνέχισε επαφές αυτές τις μέρες, και κάνε πάλι αύριο τεστ 

Εννοείται πως είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη δεν μας ζαλίζεις καθόλου ☺️

Λογικά είναι από την ωορρηξία τα πονακια 

Ωραία κοριτσι μου ευχαριστω πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 708
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 20/12/2024 at 9:26 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Πίστευετε όσες έχετε χρησιμοποιήσει ότι καλύτερα ειπναι τα hometest ή τα one step.?

Εχω την εντυπωση πως τα one step ειναι πιο ξεκαθαρα τα αποτελεσματα

Εχω χρησιμοποιήσει μόνο τα one test για 4 μήνες και με αυτά κατάφερα να βρω την ωορρηξία μου και να μείνω έγκυος. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ @Diwni @Elk

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..

αυτο είναι το σημερινό.

πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.; 

εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!

IMG_6548.jpeg

Αν πάρουμε το χτεσινό για πικ, τότε ωρορρηξια ενδεχομένως να κάνεις σήμερα. Οπότε επαφές σίγουρα σήμερα και αν αντέχετε και αύριο. Οι εταιρείες των τεστ ωορρηξίας λένε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!! 

Υ.Γ. κάποιες γυναίκες έχουν πολύ σύντομο πικ, για αυτό καλό είναι όταν το βλέπεις να σκουραίνει να κάνεις δυο ή και τρία την μέρα εκείνη για να το πιάσεις. Εύχομαι να είναι αχρειαστη συμβουλή 🤰🙏

στις πριν 2 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

@Naty_ @Diwni @Elk

Κορίτσια συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά πρώτη φορά χρησιμοποιώ τεστ ωορηξίας και προσπαθώ να καταλαβω πότε φτανει στο πικ..

αυτο είναι το σημερινό.

πιστευετε πως ειχα χθες ωορηξια.; 

εντομεταξύ ολη μερα σημερα ποναει η κοιλιά μου νομίζω θα παω τουαλετα και θα ασιαθετήσω.!

IMG_6548.jpeg

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου! Εδώ είμαστε να βοηθάμε η μία την άλλη

Χθες ήταν το πικ κορίτσι μου άρα έκανες ωορρηξία για αυτό ίσως και οι πόνοι. Εγώ θα έλεγα και σήμερα μια επαφή αν είσαι οκ. 

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Εχω χρησιμοποιήσει μόνο τα one test για 4 μήνες και με αυτά κατάφερα να βρω την ωορρηξία μου και να μείνω έγκυος. 

Αχ μακαρι κορίτσι μου να τα καταφέρω κι εγώ σύντομα.. να σου ζήσει και το παιδάκι σου..

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Αν πάρουμε το χτεσινό για πικ, τότε ωρορρηξια ενδεχομένως να κάνεις σήμερα. Οπότε επαφές σίγουρα σήμερα και αν αντέχετε και αύριο. Οι εταιρείες των τεστ ωορρηξίας λένε επαφές τη μέρα του θετικού και τις δύο επόμενες για καλύτερα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!! 

Υ.Γ. κάποιες γυναίκες έχουν πολύ σύντομο πικ, για αυτό καλό είναι όταν το βλέπεις να σκουραίνει να κάνεις δυο ή και τρία την μέρα εκείνη για να το πιάσεις. Εύχομαι να είναι αχρειαστη συμβουλή 🤰🙏

Ευχαριστώ κοπέλα μου εχουμε επαφες απλα με ανησυχησε που χθες πονουσα κ ειχα λιγο ροζακι

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν μας ζαλίζεις καθόλου! Εδώ είμαστε να βοηθάμε η μία την άλλη

Χθες ήταν το πικ κορίτσι μου άρα έκανες ωορρηξία για αυτό ίσως και οι πόνοι. Εγώ θα έλεγα και σήμερα μια επαφή αν είσαι οκ. 

♥️♥️♥️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 κορίτσι μου να έχετε κ σήμερα επαφή κ αύριο κάνεις τεστ κ θα έχουμε ξεκαθαρη εικόνα.

Ναι κοπελα μ θα το παρακολουθησω κ αυριο κ θα εχουμε κ επαφες για να ειμαστε σιγουροι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...